Nikad cuo za to al moguce

Tesko da je sa Getzom drzao 150-160.crni napisao:@bane valjevo
sa lefkade si stigao za 10-10,5 sati a samo kroz makedoniju si putovao 3 sata?! i to sve sa getz-om![]()
nešto se tu ne uklapa
Piše sve lepo u postovima, zaista sam pokušao da budem jasan, i što manje komplikovan.Superb III napisao:Nikad cuo za to al moguce![]()
Eto imao si sobu pa si odmorio. Dobro nisu ti naplatili sobu za taj dan. Obicno nisu tako dobri oni koji izdaju sobe.Ja sam imao male krize pri odlazka prema Lefkadi jer nisam se dobro odmorio,sve nesto da se zavrsi i cak i vece koje sam putovao bio na zubar,imao je samo taj slobodni termin. Ja sam putovao preko Bitola za prvi put i pozitivno je jer nema nikakav saobracaj uvece,vozis sam a i kada dodjes na granici MKD-GR nije bio nijedan auto samo ja. Ali zato kada predjes granice lavirint puteve i navigacija se vise puta "gubila". Ipak kada neki sledeci put idem za Lefkadi bolje preko Gevgelija da se ne zajebavam uvece sa lavirinte.
@Crni. Hvala što me nesvesno podsećaš zbog čega više skoro i ne pišem po forumu.crni napisao:@bane valjevo
sa lefkade si stigao za 10-10,5 sati a samo kroz makedoniju si putovao 3 sata?! i to sve sa getz-om![]()
nešto se tu ne uklapa
Mislim, znam da verovatno nećeš odgovoriti, ali zbog čega je teško?Ogi napisao:Tesko da je sa Getzom drzao 150-160.crni napisao:@bane valjevo
nešto se tu ne uklapa