Dobro veče
Re: Dobro veče
Da li znaš možda koja je oznaka? Imaš ovde nešto pa listaj.
https://www.gpspower.net/volkswagen-sea ... 884e5c8e7a
https://www.gpspower.net/volkswagen-sea ... 884e5c8e7a
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Uopšte me ne zanima da branim rad dotične gospodje ali pošto vidim da se na forumu prebrojavaju krvna zrnca moram da dam komentar da je Sonja Biserko jednako Hrvatica kao i Novak Djoković.snork napisao: 09 Jun 2018, 23:44 Nije valjda tako ekstreman slučaj kao Sonja Biserko?Ona je Hrvatica čiji je "rad" utemeljen na etnički motivisanoj mržnji prema Srbima. Za to je dobila i neko odlikovanje predsednika Hrvatske. S druge strane, i finansijski joj se isplati, jer dobija veliki novac iz inostranstva. Što "zvanično" za Helsinški odbor, što od raznih mrzitelja Srba. Eto kakva je osoba predsednik Helsinškog odobra Srbije.
![]()
![]()
Šta mislite, da li bi na istoj funkciji u Hrvatskoj uopšte mogao biti Srbin...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dosta o tome vise! Imate milion drugih mesta za prepucavanje o tim kojestarijama.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cime mogu da prcvrstim prednje tablice?
Olabavili srafovi, ne usrafe se skroz do kraja da pricvrste nosac o branik nego ima malo lufta pa mogu da pomeram ceo nosac levo desno rukom malo. Mislim da ne mogu da ispadnu.

Obostrana samolepljiva traka 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Nije mi to palo na pamet
Ali zvuci kao da bi funkcionisalo, sad cu da probam. 

U svakom slucaju ram je najgore resenje. Ili dvostrana traka(al ona debela) ili usrafis tablicu.
Usrafis, ili kupis drzac, vecina servisa ih daje dzabe.
Ne da sam se nasmejao danas. Zove mene zena na poso ljuta i kaze evo citam blic i jel znas da imamo najskuplji benzin u Evropi (NL) ja kazem da i? A ona meni sto mi to nikada nisi rekao
Ne da sam se nasmejao danas. Zove mene zena na poso ljuta i kaze evo citam blic i jel znas da imamo najskuplji benzin u Evropi (NL) ja kazem da i? A ona meni sto mi to nikada nisi rekao

Očekuj da ću sutra supruga da blokira saobraćaj u centru. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Vidis nije mi palo na pamet da joj kazem nisam ti reko da ne blokiras saobracaj u centru 
Posle je objasnjav da nam je samo benzin skup, a dizel nam je jeftiniji nego u Srbiji, ali to ne pise u blicu..

Posle je objasnjav da nam je samo benzin skup, a dizel nam je jeftiniji nego u Srbiji, ali to ne pise u blicu..
Poslednja izmena od ljuba u 12 Jun 2018, 17:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- H4wkeye
Za sad sam uzeo onu traku sto se koristi za radove itd. (ona bela, moze lako da se cepa rukom) i obmotao sam malo oko oba srafa, i sa trakom sam ih usrafio. Sad je lepo zateglo i ne mrda ni levo ni desno. Videcemo koliko ce da drziftj napisao: 12 Jun 2018, 17:14 U svakom slucaju ram je najgore resenje. Ili dvostrana traka(al ona debela) ili usrafis tablicu.

Hvala na savetima svima.

ljuba napisao: 12 Jun 2018, 17:20 Usrafis, ili kupis drzac, vecina servisa ih daje dzabe.
Ne da sam se nasmejao danas. Zove mene zena na poso ljuta i kaze evo citam blic i jel znas da imamo najskuplji benzin u Evropi (NL) ja kazem da i? A ona meni sto mi to nikada nisi rekao![]()
Na kakav drzac mislis?

- H4wkeye
Pa to i imam, slicno tome. Samo sto su pretpostavljam rupe u braniku se prosirile malo i srafovi nisu hteli da zategnu skroz, nego dodju do jednog dela i vrte u krug a ne zatezu. Pa sam ih oblepio trakom i onda je zateglo. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Dvostruko lepljova traka, sto se koristi npr za lajsne, npr 3M, Bison...
Ubedljivo najlepse izgleda
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ubedljivo najlepse izgleda
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- H4wkeye
Fala.