Do Glozana sam cepao putem, onda sam tamo skrenuo kod autobuske stanice ka bentu, ima sad uradjen asfalt do benta. Na bentu je tucanik, do Begeca, onda ide opet asfalt, pa malo zemljani put zarastao u travu, i kroz Futog i dolinu lopova sve do one kasarne je asfalt. Doduse prilicno je los u Futogu, bas ima puno rupa.
Ima od ciglane, koja se nalazi izmedju B. Palanke i Celareva, skretanje na bent, odnosno tu pocinje taj koji ide do NS. Medjutim ima jedna deonica od Celareva do Glozana, gde je bio nekad tucanik, a sad ostao samo pozabijan u zemlju i to neki krupni komadi, pa je prilicno neprijatno tuda voziti, imam utisak da cu probiti gume i felne

Ukupno mi je trebalo za citavu voznju 4h37m po onom meracu na bicklu za trip, on meri samo dok se tocak okrece, doduse okretao se stalno, nisam pravio pauze, sem kada sam stigao. Mislim da mogu putem da dodjem za ~1h3-40m do NS, mada mnogo zavisi i od vetra, jer kad sam krenuo nazad, poceo je da duva i da se navlace oblaci i razbio me.
Takodje sam primetio da su lose napravljene bankine na biciklistickim stazama, kada se prelazi na put pa opet na stazu. Iako su one iskosene, opet je to ze mene prilican udar po tocku za urbanu stazu. Na svega par mesta ima lepo uradjeno bez bankine silazak i penjanje - doduse to je samo utisak sa ove deonice kuda sam isao

Bulja me razbija, kada pritisnem rukom to mesto, prilicno je bolno