Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Xepoj87 »

Dusan napisao:O tome sam ja pisao. :D Inace dobro je prosao onaj pesak. :kezo:
Hahaha, taj pesak je bas glupa situacija, gde me je drndanje sa navigacijom, kostalo poprilicno :D
Znam na sta si mislio, nije prvi put da priznajem da ne prastam u saobracaju i da mi je 90% situacija zbog inacenja, ali ova situacija bas nije to, nego sam iskreno odlutao :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Paja napisao:
ftj napisao:Nije namerno nego mu nedostaje anticipacije sto se vidi po vise klipova(sad ocekujem zestok odgovor :)).
Ima slab pregled igre.
Dzabe pregled ako ti izleti , recimo 535 na autoputu :D
Xepoj87 napisao:
Zao mi je sto se nikada ne setim da izvadim karticu, kada dodjem u neke zajebane situacije... I ovo sam se setio slucajno, zato sto mi bilo smesno kako su se cuknuli, pa video da imam i ostale snimke.

Moze i Milos da posvedoci o mom inatu, gde sam par puta bukvalno rekao,.ko ga jebe, neka me.udari, ali nece da mi se bahati :)

Sent from my Sony
Istina je da je covek lud.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
stefankmn
Pobednik Garaža - Kup takmičenja
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Post od stefankmn »

Dusan napisao:Ovo mi je najjaci klip, lagano si se namerno cuknuo. :kezo:

https://www.youtube.com/watch?v=3QTkMHd9Y8U
I u ovoj situaciji ti nisi kriv ? Bar ja tako mislim. Isti ovakav slucaj je i kod na semaforu kod metropola u bulevaru revolucije smer ka vuku. Ukoliko se vozim desnom traku ubek pratim i nastavim na levo ako ima posle semafora prosirenje. A ako neko udari sta da mu radim. Sam je kriv i platice stetu
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Objasnite mi na koji način se Xeroj na navedenom klipu "Namerno" čuknuo? Kretao se svojom trako, a vozač Zafire nije obratio pažnju da se traka pruža u levu stranu - samim tim je trebao pratiti svoju putanju.

E sad, Xeroj da se ne naljutiš, ali da si malo više "defanzivan" u vožnji (kao što nisi, kao i ja), ne bi ti se to desilo....a sličnu situaciju redovno doživljavam na jednom mestu u SM - i ovo gde si imao čukanje ali i kada si skretao u levo -kada si bio u mrtvom uglu od Busa.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Nije Xeroj nista kriv ni u jednoj situaciji, meni se cak svidja njegov stil voznje i kako je reagovao kod autobusa.
Jedino sto smatram da je ipak trebao da izbegne ono malo cukanje posto je bilo ocigledno da ga debil ne vidi i da pravi gresku.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Mene zamalo tako da udari, tj ja nju, jedna ćurka koja je iz nepoznatog razloga ušla metar u moju traku. Ja legao na sirenu i ona ništa ne kapira, gleda me začuđeno
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

i ja sizim od ovih sto seku pravo. od 10 situacija bar u pola ces imati secenje. ne znam zasto je to toliki izazov, bar za ove koji imaju bg table.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ako je lepo obelezena raskrsnica nema razloga da se sece tako da jedini razlog velika kolicina nepaznje, a ne odakle je ko. Pravila saobracaja su ista i u Kovinu odakle je vozac zafire i u beogradu, karakteristicna voznja za gradove je druga stvari i koliko covek se pridrzava toga.

I kod nas bas na tranzitnom putu kroz kg kod velikog parka, dve trake i povijaju se u desno pored pumpe, dosta ljudi onako debilno isece, znam ja da sam u pravu i sviram im, ali se i pomerim jer ne zelim cukanje i cimanje sa dzudzama za placanje stete koju su mi prouzrokovali.

Meni se za malo desila nezgoda juce u bg-u, kada sam isao od kruznog toka kod zvezdinog stadiona ka AK, i izlazim iz unutrasnjeg kruga u levu traku, u desnu je ulazio drugi lik. I na nekih 50ak metara posle hocu da se prestrojim desno da bih isao ka juznom bulevaru, gledam u desni retrovizor i nema nikoga, a sreca te sam video krajickom oka puntica u mrtvom uglu, stvorio se niotkud jer ga nisam video na unutrasnjem retrovizoru, a hteo da me pretekne tako sto je isao 1km/h brze od mene, posle je prikocio onda sam tek se prestrojio, a on presao u moju traku da ide ka hramu. imao je mesta da stane iza mene i da nastavi pravo i da ne pravi moguce nezgode ali jbg.
Slika
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Desava se to sa trakama i u Kraljice Natalije, a vala i u Kneza Milosa, doduse retko, al nadje se neki pacijent.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Udarila mene riba i u Kneza Milosa, ja ih pustio, a posle vidim izgrebana zadnja vrata od njenog retrovizora :kuku:

Evo ovaj bezazlen slucaj sa cukanjem u Cvijicevoj... Sta bi bilo da sam bio na motoru i isao 50,60? Zavrsio bih ispod taxiste. Deluje situacija bezazlena, ali ima dosta takvih glupavih situacija, koje nekada mogu bas da ujebu stvar.

Slucaj sa autobusom... Pa ja tako po ceo dan treba da pustam kojekakve retose i da vozim 20 km/h, da trosim kocnice kao majmun, jer oni ne umeju da postuju osnovne principe saobracaja? Nije ovo nesto napredno, nego osnovne stvari, iz koje trake ides u koju. Nema prestrojavanja u raskrsnici, vec udjes u ulicu i prestrojis se ako je slobodno. Opet, sta da me.je poklopio na.motoru, da me pregazi na keca?

Treba bahatima pokazati da to ne prolazi, inace odosmo u kurac.

Malopre, ja, Milos i moj drugar u kolima na crveno., iz susedne ulice izlazi Fiat 500, penje se na trotoar i krece da vozo trotoarom, decko i devojka za malo da najebu, decko mu lupi po kolima sakom, opet ne nesto jako, nego da mu pokaze da je debil, a on jos izadje i krene njega da napusava, da mu objasnjava kako je ok da on ide tuda.... Da smo bili u desnoj traci ili da se nije bas tada upalilo zeleno, skrenuo bih i ispresavijao bih ga, keve mi. Od Caribica, do kraja Bulevara mi bio bedak sto nisam izasao da pomognem decku nad kojim se ovaj ljomber izivljava.

Treba uvek imati obzira prema drugima i ne pustati ljomberima da vode kolo.

Jebote, koji sam Kalimero :kuku:

Inace, fascinantno mi je da niko nije prokomentarisao taxistu na 2. minutu snimka...meni je ono neoprostivo bahacenje i operacija mozga...
Da ti rizikujes ceoni sudar, zbog 10s...pa strasno.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Rizikuju ljudi glavu po 5x u sat vremena na magistrali da bi bili 50 metara ispred.

Ne može to nikako drugačije da se ispravi nego po džepu.

Tapatalk
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Jaoj kada bi ja imao ovu kameru, gulio bi mardelj odavno ... :) mozda bi i popio ban sa foruma

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

@sebekkg

nema potrebe da se osecas prozvanim. logicno je da ocekujem od nekoga ko svaki dan vozi tim ulicama da poznaje raskrsnice. prema ljudima koji dolaze iz drugih gradova imam vise obzira, jer je vecina raskrsnica lose obelezena ili jednostavno uzimam u obzir da se covek ne snalazi, nesto trazi.

polazim od sebe, i u manjem mestu mi treba vise vremena da snimim sve znakove na i kraj puta.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Danas na raskrsnici Vectra sa KG tablama stade na zeleno u traci za pravo, raskrsnica JG i Nehruove.

Ajd što smo svi stali, ali nevera da neću stići zeleno u Dr Ivana Ribara. Srecom, Alfan je potentan.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Heroj koliko si imao do sad cukanja sa C klasom sve zajedno (racunam i ogrebotine kao ta od retrovizora)?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori