Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Nije toliko, 3-4 km je dugačka, sad drugar prođe kontra stranom. Bljuc serenda.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Evo sad na BG hronici kazu 5 kilometara kolana, plus tih 10 gde se automobili krecu jednom trakom.
Radovi na tom mestu i narednih 20-tak dana...
Radovi na tom mestu i narednih 20-tak dana...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Taman kad treba tuda da prodjem. E seme im nesposobno...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Profesore,
Idi smederevskim putem preko Grocke, pa Seone, Udovice, Petrijevo, pa se uključiš na auto-put kod Kolara ili Ralje.
Idi smederevskim putem preko Grocke, pa Seone, Udovice, Petrijevo, pa se uključiš na auto-put kod Kolara ili Ralje.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Bojim se da ću morati na još koju obilaznicu, sad im očigledno počinje sezona radova...
There are 10 kinds of people in the world:
Tacno je da je juce bila stajaca kolona u smedu ka Nisu, koliko sam ja ispratio vozeci iz smera ka Bgdu a prema kliometar satu oko 16h30 bila je 16-17km sa tendencijom povecavanja. U nastavku na obilaznici kolona je bila od Orlovace do skoro auto pijace, deo je brzinom pesaka isao a deo negde od Resnika do Orlovace je potpuno stajao jer je put bio neprohodan.
Iz nekog kamiona ispale gajbice sa flasama koje su se razbile i ceo kolovoz, obe trake je bio u delicima stakla.
Ovo je velika sramota za Puteve Srbije a jos vise sramota za organizatore celog sistema, Ministarstvo Saobracaja.
Tokom stajanja kolone na autoputu na 2 mesta pokusavale 2 kolone vozila pod pratnjom, ocito vozila drzavnih organa da preskoce kolonu.
Dodatno nesto posle 17h je policija blokirala izlaz sa naplatne stanice Bubanj Potok pa se nakon placanja putarine napravila kolona od kojih kilometar.
Deo autoputa oko Vranja je pusten u saobracaj, jedna polovina autoputa, pa se ne ide vise onom lokalnom zaobilaznicom. Ono sto je cudno da je svuda postavljeno ogranicenje od 60 ili 50km/h tokom tih 40tak km radova i da se apsolutno nije vozilo ukljucivo autobuse, kamione sa gradilista a kamoli putnicko vozilo ne pridrzava tog ogranicenja.
Taj je ko je odlucio da postavi takvo ogranicenje verovatno nije nikada napustio kancelariju i pojma nema kako to izgleda na terenu u stvarnom saobracaju.
Ne mogu da zamislim kakav bi haos nastalo kada bi poceli vozaci da se pridrzavaju postavljene signalizacije i propisa na tim deonicama gde su radovi.
Sto se tice radova na autoputu nigde nikakvih informacija, niti na naplatnoj na Bubanj Potoku, niti na obilaznici a aplikacija za mobilne telefona Puteva Srbije je sa danom azuriranja od juce jos sa informacijama iz 2013. godine o tadasnjim radovima i nema ni pomena o sadasnjem stanju.
Policije da usmeri saobracaj nigde nema, tako da oni koji stignu do Orlovace pojma nemaju ni gde da idu da zaobidju.
Cenim da od Batajnicke petlje do Smedereva je juce trebalo 5-8 sati, ono stanje se retko vidja.
Uglavnom, napravljen je haos koji se retko vidja, kasnije slusam vesti i nema javljanja ni Puteva Srbije ni Vlade. Iznenadilo ih leto i tranzit preko Srbije.
Iz nekog kamiona ispale gajbice sa flasama koje su se razbile i ceo kolovoz, obe trake je bio u delicima stakla.
Ovo je velika sramota za Puteve Srbije a jos vise sramota za organizatore celog sistema, Ministarstvo Saobracaja.
Tokom stajanja kolone na autoputu na 2 mesta pokusavale 2 kolone vozila pod pratnjom, ocito vozila drzavnih organa da preskoce kolonu.
Dodatno nesto posle 17h je policija blokirala izlaz sa naplatne stanice Bubanj Potok pa se nakon placanja putarine napravila kolona od kojih kilometar.
Deo autoputa oko Vranja je pusten u saobracaj, jedna polovina autoputa, pa se ne ide vise onom lokalnom zaobilaznicom. Ono sto je cudno da je svuda postavljeno ogranicenje od 60 ili 50km/h tokom tih 40tak km radova i da se apsolutno nije vozilo ukljucivo autobuse, kamione sa gradilista a kamoli putnicko vozilo ne pridrzava tog ogranicenja.
Taj je ko je odlucio da postavi takvo ogranicenje verovatno nije nikada napustio kancelariju i pojma nema kako to izgleda na terenu u stvarnom saobracaju.
Ne mogu da zamislim kakav bi haos nastalo kada bi poceli vozaci da se pridrzavaju postavljene signalizacije i propisa na tim deonicama gde su radovi.
Sto se tice radova na autoputu nigde nikakvih informacija, niti na naplatnoj na Bubanj Potoku, niti na obilaznici a aplikacija za mobilne telefona Puteva Srbije je sa danom azuriranja od juce jos sa informacijama iz 2013. godine o tadasnjim radovima i nema ni pomena o sadasnjem stanju.
Policije da usmeri saobracaj nigde nema, tako da oni koji stignu do Orlovace pojma nemaju ni gde da idu da zaobidju.
Cenim da od Batajnicke petlje do Smedereva je juce trebalo 5-8 sati, ono stanje se retko vidja.
Uglavnom, napravljen je haos koji se retko vidja, kasnije slusam vesti i nema javljanja ni Puteva Srbije ni Vlade. Iznenadilo ih leto i tranzit preko Srbije.
U Batutovoj i Milana Rakica farbaju pesacke prelaze i to napravili guzvu kao na Slaviji.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Eto, Ljubitelj spomenu, a juče sam baš razmišljao da li postoji neka aplikacija koja može da pruži info o stanju na putevima....
Popodne sam prosao od Batocine do Bg, u smeru ka Nisu nije bilo guzvi. Vozilo se sporije u zonama radova, ali nije bilo kilometarskih kolona itd.
Inace, poslao sam mail PS vezano za radove na ap i idiotski nacin regulisanja traka za ENP, i dobio odgovor posle 3 radna dana. Nista pametno ne pise, ali se svodi na to da mi nemamo pojma i da to tako mora.
Inace, poslao sam mail PS vezano za radove na ap i idiotski nacin regulisanja traka za ENP, i dobio odgovor posle 3 radna dana. Nista pametno ne pise, ali se svodi na to da mi nemamo pojma i da to tako mora.
Nesto sam cuo na radiju juce da su pustili normalan saobracaj na 2 trake ka Nisu i da sada rade po 1 traku, tj 1 zatvore.
Danas popodne Beograda - Solun.
Na sta treba da obratim paznju ? Ima li negde dugih cekanja ?
Na sta treba da obratim paznju ? Ima li negde dugih cekanja ?
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Mozda kasnim sa odogovorom, ali stigao sam malopre.. Guzve su na sve jednom mogucem mestu gde mogu da budu i to kilometarske.. Ako mozes, skoro da pomeris put za sutra ujutru..
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Postavio sam u Dobro Vece ali reko ajd i ovde. Ko ide ka NS od 20 - 26 jula od 7 do 20h vrsice se preusmeravanje saobracaja sa autoputa na parking i kroz parking radi kontrole od strane saobracajne policije. U reonu petlje Zmajevo.
Cisto malo da naprave dodatne guzve...