Inače rezultati prodaje što je Heroj okačio, dosta govore o popularnosti te klase.
Ovo me podsetilo na scenu kada sam kupio S63AMGFloyd napisao:Nisam to rekao nego da mi je kod takvog auta logično da se vlasnik vozi na zadnjem sedištu.
Gledam neki dan 50 shades of grey. Glavni lik, mladi milijarder, lično vozi R8 ali ga vozač vozi u S8. U ni jednoj sceni nije bio za volanom S8
Eto, čak ni u filmovima nije "faca" onaj ko vozi limo servis klasu
Vozio sam ga oko 8 meseci.Ivan napisao:@gobline koliko se zadrzao kod tebe i da li si imao prilike da uporedis koja je razlika izmedju tog US modela i evropskih?
Послато са GT-N7100
Pa i meni vise S500/S600 za vozaca a AMG da vlasnik uziva u performansama. Ali dzabe kada auto jednostavno ima takvu pojavu.Xepoj87 napisao:Meni bas nikada nije palo na pamet da neko najmi vozaca za s63 amg.
Ja sam doziveo da me stariji covek koji me ne poznaje ali se znamo iz vidjenje po lokalima u gradu pita "Ko tebi daje ove automobile da se vozas" i cak sam cuo da je u drustvu prokomentarisao kako to siguno nista nije moje nego pozajmljujem od nekoga da bi se kurcio.Markoni napisao:Ja kad god vidim mladog coveka u takvim kolima pomislim da mu je gazda dao kljuc da ode da natoci gorivo.![]()
HKS napisao:Da li sam jedini kome je ova tabla bezveze, zar nisu lepše to mogli? Ovako mi kao iz igrica, detinjasta.