O presretačima
Re: O presretačima
Problem i jeste u tome što su ovde smerokazi duplo češći nego kod nas i izgleda su na 25m
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/36832 ... 200-na-sat
Meni samo par stvari nije jasno... Jedini GL (tj jedina 3) koje imamo su poklon seika. Bar ono sto sam ja vidjao...
I, od kad presretaci zaustavljaju dzipove sa upaljenim blinkerima?
Meni samo par stvari nije jasno... Jedini GL (tj jedina 3) koje imamo su poklon seika. Bar ono sto sam ja vidjao...
I, od kad presretaci zaustavljaju dzipove sa upaljenim blinkerima?
Čovek je estradni menadžer ima svog GL-a i kao i svako ko je u ekipi, stavio je blinkere jer mu se može. A 200 na sat vozi jer firma plaća gorivo.
Ok, njegov GL, njegovi blinkeri, nase gorivo, al sto presretac zaustavlja auto sa upaljenim blinkerima?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije pod pratnjom, pegla ko nenormalan, dovoljan razlog za proveru koja traje minut.
sent from my phone using the fingers
sent from my phone using the fingers
Kao sto kamera za zutu traku slika vozila koja nisu na spisku.
Da presretaci ne zaustavljaju vozila sa blinkerima u Srbiji bi se za 6 meseci nakupilo milion vozila sa istim koji bi u niskom letu prolazili pored presretaca. Ovako vervatno rade po spisku, tj. zna se koga treba pustiti.
Da presretaci ne zaustavljaju vozila sa blinkerima u Srbiji bi se za 6 meseci nakupilo milion vozila sa istim koji bi u niskom letu prolazili pored presretaca. Ovako vervatno rade po spisku, tj. zna se koga treba pustiti.
Zanimljivije pitanje je kako je to završilo u medijima? Mislim odgovor je vrlo logičan, Mirković je iz suprotne stranke u odnosu na presretače a sad je fora da se podmeće što više afera.
da li si ti svestan koliko sluzbenih kola sa blinerima postojiStjepa napisao:Kao sto kamera za zutu traku slika vozila koja nisu na spisku.

Od MUP-a do Vojske, raznoraznih sluzbi, agencija itd...
Jedina opcija je da su proveravali tablice, pa videli da nije sluzbeni. Ali po tome, onda treba da ide i prijava za lazno predstavljanje ili kako to vec ide..
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne pegla on, ima šofera.ftj napisao:Čovek je estradni menadžer ima svog GL-a i kao i svako ko je u ekipi, stavio je blinkere jer mu se može. A 200 na sat vozi jer firma plaća gorivo.

Širim haos!
sve je to manguparija...
sto lepo nemaju kohones pa voze 200 bez tih k.rvanjskih dodataka...
sto lepo nemaju kohones pa voze 200 bez tih k.rvanjskih dodataka...
@NexT pa upravo sam to i rekao. Nisamm rekao da policajac treba da zna na pamet svako vozilo sa dozvolom za blinkere, vec kad primeti proveri ima li ga u sistemu. Ili jednostavno mu nije javljeno da treba da prodje "neko" kog treba pustiti.
Sad ovde mozemo uci u tu raspravu a ne znamo kako njihov sistem funkcionise u tancine. U Cacku je pre koju godinu policajac napisao marici kaznu za nepropisno parkiranje.
Sad ovde mozemo uci u tu raspravu a ne znamo kako njihov sistem funkcionise u tancine. U Cacku je pre koju godinu policajac napisao marici kaznu za nepropisno parkiranje.

Ako neko bude isao u Hrvatsku, pogotovo Istra, presretaci su sledeci
Mercedes C klase (crni i srebrni) w203
Mercedes C klase (srebrni) w204 ph1
Audi A4 3.0 TDI b6 crni
Audi A4 b4 !!!!!! crni
BMW 330d e90 vecina crni
Ima ih sigurno jos, ali cisto da znate na sta da obratite paznju. NISU zatamnjena stakla!!!
Mercedes C klase (crni i srebrni) w203
Mercedes C klase (srebrni) w204 ph1
Audi A4 3.0 TDI b6 crni
Audi A4 b4 !!!!!! crni
BMW 330d e90 vecina crni
Ima ih sigurno jos, ali cisto da znate na sta da obratite paznju. NISU zatamnjena stakla!!!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Juce je novi A6 zaustavio vw boru kod geneksa.. Zasto, ne bih znao.. Verovatno je divljao zaustavnom trakom
Brzine idu u H-a !!!