Renault Clio IV

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Renault Clio IV

Post od Piros »

Nista bitno cena im je znatno veca, a pri tom dolaze iz carglasa da ugradjuju. Generalno takav odnos kod mene ne uliva poverenje u servis. Moj drugar koji je neovlasteni serviser po tome ima bolji pristup na netu katalogu rezervnih delova od njih. Bas smo kucali broj da proverimo neke delove za moj auto.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragan napisao:pa, ako je bolji, brzi, bolje opremljen, zasto bi bio jeftiniji...ni clio 3 rs nije bio najjeftiniji u klasi ali se dokazao i odlicno prodavao...
Sto se opreme tice, neznam kako je kod novog Clia ali kad sam gledao RS u osnovnoj opremi, ja tu nisam video nista posebno u odnosu na konkurenciju.

Da li ce novi biti brzi od Pola ostaje da se vidi ali Clio 3 RS je rame uz rame sa Polom IV GTI...cak je Polo malo i bolji u medjuubrzanjima...

http://www.sportauto.de/vergleichstest/ ... tml?show=4

I pored toga sto se mene tice, nemora da bude jeftiniji ali mislim da im je predlozena cena pomalo ambiciozna :pardon:
Uz neku finu opremu ce izaci na skoro 30.000e, sto je definitivno previse za jednog Renoa iz B segmenta...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Tradicionalno precenjeni Francuzi... :ccc:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Ovako napucano karavance mi bolje izgleda od hatch-a, posebno odpozadi .
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ja ne volim karavane.

Za razliku od Clia 3 Grandtour koji je bio suvereno najružniji karavan, ovaj je sušta suprotnost. :doubleup:

Ja ne volim karavane.
Širim haos!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni je odličan. Ja sam i danas zaljubljen u ružni 206 SW, ali meni je super. Jedino što je najmanji u klasi, bar po prostoru za putnike. Nadam se da neću nikad (za sebe) birati ništa ispod C segmenta, ali kad bi birao novo, ovo bi definitivno ušlo u uži izbor.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Lep :doubleup:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Sjajno izgleda, i meni je bolji od hatch-a :doubleup:

Samo se plasim da ce u osnovnoj opremi izgledati smesno sa 15icama, uz ovolike lukove tockova..
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

:doubleup:

svidja mi se...

samo unutra onaj pad, nakacen , ne mogu nikako da svarim :uf:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Floyd napisao:
dragan napisao:pa, ako je bolji, brzi, bolje opremljen, zasto bi bio jeftiniji...ni clio 3 rs nije bio najjeftiniji u klasi ali se dokazao i odlicno prodavao...
Sto se opreme tice, neznam kako je kod novog Clia ali kad sam gledao RS u osnovnoj opremi, ja tu nisam video nista posebno u odnosu na konkurenciju.

Da li ce novi biti brzi od Pola ostaje da se vidi ali Clio 3 RS je rame uz rame sa Polom IV GTI...cak je Polo malo i bolji u medjuubrzanjima...

http://www.sportauto.de/vergleichstest/ ... tml?show=4

I pored toga sto se mene tice, nemora da bude jeftiniji ali mislim da im je predlozena cena pomalo ambiciozna :pardon:
Uz neku finu opremu ce izaci na skoro 30.000e, sto je definitivno previse za jednog Renoa iz B segmenta...
ali nije previse za jedan nemacki auto iste klase iz tog segmenta? :kezo:

ne mogu da pricam o cenama po evropi, niti sam upucen niti me zanima previse, ali ovde rs201 krece od 18 hiljada, i mislim da za 20 mozes da spakujes sasvim dobro opremljen auto. 30k je vec zona odlicno opremljenog megana rs, bar u srbiji...
a svejedno mislim da ne mozes da napakujes 7 hiljada na tu osnovnu cenu...malo si ti to ambiozno napisao, da bi bilo zvucnije :)

sto se tice performansi, sve je to veoma blizu, vec smo to prezvakali sto puta, na pravcu je 1-2-3 desetinke pri ubrzanju 0-100 jako mala razlika, merena sa svega par metara. pa i par sekundi na stazi od 8-9 minuta nije nesto posebno, niti ima ikakav uticaj u stvarnom zivotu, realno...
medjutim, najveci broj testova se slozio u tome da je u kompletu klio odlicno spakovan auto i da ima to nesto sto ljudi koji vole ovakve automobile traze. ja nazalost nisam vozio ni korsu opc ni polo-a gti ( mozda je markoni, korsu jeste sigurno, za polo-a neznam ) da bih mogao da uporedjujem. skoro sam vozio civic type r koji je 50 posto skuplji, i mene nije "radio", pogotovo ne toliko da dam 50 posto vise para za njega recimo...

za ovog novog obecavaju pola sekunde manje 0-100 sa launch controlom tako da ce se znatno odlepiti od dobrog dela konkurencije, a s obzirom kako je megan 3 rs dominantan na stazama mislim da se ni klio nece obrukati...
ali to su za sada samo pretpostavke, i dalja rasprava na tu temu je diskutabilna dok se auto ne pojavi i ne padnu prvi zvanicni testovi...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragan napisao: ali nije previse za jedan nemacki auto iste klase iz tog segmenta? :kezo:
Naravno da jeste ali nisam ja VW stavio zato sto ga volim vec zato sto on vazi za najskupljeg a sad Reno ispade skuplji od njega :pardon:
dragan napisao:ali ovde rs201 krece od 18 hiljada, i mislim da za 20 mozes da spakujes sasvim dobro opremljen auto. 30k je vec zona odlicno opremljenog megana rs, bar u srbiji...
a svejedno mislim da ne mozes da napakujes 7 hiljada na tu osnovnu cenu...malo si ti to ambiozno napisao, da bi bilo zvucnije :)
Ja sam komentarisao najavljenju cenu za Clio IV RS koja je 25.000e plus oprema eto ga lagano na 28.000e.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma moze lagano 5.000e da se napakuje na Clia,tako da gde god da kosta 25.000e,moze da kosta preko 30.000e...
Ovde ce tesko da nagura i 25...
Mozda prvih par meseci lakse, dok ne opadne cena...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Meni bas lici na Fiat 500L... :pardon:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori