Parking servis

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Parking servis - lopuže

Post od H4wkeye »

:plusone: Inace, ja stalno zaboravim da se subotom posle 14h i nedeljom ne naplacuje parking, i posaljem poruku i tek onda skontam. :uf:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ma bas te briga, bar ponedeljkom imas obezbedjen parking, od rane zore :kezo:
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

sto j najgore jos te ta poruka probudi :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

pedja napisao:Ma bas te briga, bar ponedeljkom imas obezbedjen parking, od rane zore :kezo:
:loool: :loool:

@Adrei, upravo tako. :mrgreen:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Kod nas bi obezbedjenje prebilo radnika parking servisa, jos bi i leteo sa posla. :ccc:
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

+1
I to obezbedjenje predsednika mesne zajednice :-|
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja isto često platim vikendom, a najgore kad me probudi sms u ponedeljak ujutru! :budilnik:
Naravno, te pare nikad ne mogu da se povrate, umesto da naprave sistem da se u vreme kad se parking ne naplaćuje, poruke ne primaju i ne skidaju sa računa. Ali malo morgen.
Inače, imamo prijatelje u gradu kod kojih obično idemo vikendom, treća zona je u pitanju. I već dva puta mi se desi da odemo radnim danom, a kako idemo uveče i sad rano padne mrak, ja zaboravim da platim parking jer mi je negde u glavi da je vikend ili da je posle 21h. I tako, sad imam dve kazne sa istog mesta, a inače uvek plaćam gde god je zona. Za ove dve kazne ima da se načekaju da platim.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Naplata parkinga SMS-om u Prokuplju trajala samo dva dana - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_s ... bKPFC.dpuf

Iako građani i dalje mogu parkiranje da plate slanjem SMS poruke, službenici "paring servisa" ne mogu da provere da li su građani stvarno platili.

Naime, zbog neplaćenog računa "Telenor" je JKP "Čistoća" isključio telefone, a samim tim i uređaje pomoću kojih se proverava naplata parkina.

- Samo što smo počeli sa radom „Telenor“ nam je isključio mrežu i mi sada nemamo evidenciju o naplati parkiranja sms i zato naši radnici naplatu obavljaju ručno - kaže direktor prokupačke „Čistoće“ Zoran Radovanović.

U „Čistoći“ se nadaju da će od Opštine uskoro dobiti novac za plaćanje računa, s obzirom na to da je usvojen rebalans budžeta.

Do tada, kako je Južnim vestima potvrđeno u tom predzeću, neće naplaćivati kazne za parking.
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Recimo da mi se desi da razmišljam ovako:
trojanac napisao:Za ove dve kazne ima da se načekaju da platim.
u nekim situacijama.

E al danas naučim nešto novo: ako ti okače doplatni kartu/dnevnu kartu (ili kako god da je krste, znate na šta mislim) a parkirao si vozilo koje je na lizingu i vodi se na lizing kuću, koverta će nakon izvesnog vremena da dođe na adresu te kuće. A oni su savesni građani i sve uredno plaćaju. Pa te još i obaveste o svom postupku. Naravno da sad moraš da platiš. Ali to nije sve. Niko nikome ništa ne radi za džabe. Pa tako i lizing kuća naplati tu svoju uslugu.
Kad se sve sabere na kraju ispadne 3000rsd. :glavomuzid:
A da, ako ne platiš u narednih par dana po prijemu obaveštenja kuća će ti izaći u susret i dati na odloženo plaćanje kad bude vreme za mesečnu ratu. Samo što će za tu uslugu da zaračunaju kamatu.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

trojanac napisao:umesto da naprave sistem da se u vreme kad se parking ne naplaćuje, poruke ne primaju i ne skidaju sa računa. Ali malo morgen.
To već postoji i moguće je ali ih baš briga. Znam jer sam par puta u NS-u slao poruke kada su bili neki praznici ili se tih dana nije naplaćivalo i uredno bi stizala poruka da se ne naplaćuje i uz nju prigodna čestitka... Dakle - može ako se hoće, ali neće. I da, i ovi u NS-u "prihvataju" pare vikendom, samo su im izgleda praznici izuzetak.. :D
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Danas me sacekala kazna za parking, jbg bio u nesto u SIZ-u, malo duze cekao u redu i zaboravio da pustim sms.

Da im platim tih 900din ili da ih odjebem? :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

900 din? Zar nije 1860?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

U NS-u je očigledno jeftinije.

Ja i dalje ne plaćam. Imam januara prvo ročište protiv Parking servisa. Videćemo kako će se predmet završiti.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Zapravo su te tuzili?

Ja imam 3 neplacene i stiglo mi je samo obavestenje, tj opomena pred utuzenje, po ko zna koji put..
Odgovori