Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
50(55)/80(85) je ok kombinacija, ali treba biti svestan da je vidljivost kroz zadnju šoferku osetno smanjena, naročito noću.
Sve preko 50 ili 55% napred je suviše tamno za moj ukus.
Sve preko 50 ili 55% napred je suviše tamno za moj ukus.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Taman kompenzuje dobar deo svetlosti koju rasipa z10 i ostali raskantani farovi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ja kroz zadnja stakla ne vidim bukvalno ništa. Prvo mi je bilo 80% i tu je prolazila svetlost, a sada baš ništa.Xepoj87 napisao: Neko te slagao, 95% je bukvalno zid, ono sto stavljaju ba kombije![]()
Mozda i jeste tako, ali se ne vidi ovde od kise...
Sent from my Sony
Ali ti možda bolje znaš.

Pa samo mi nije jasan mozak koji svesno odabere da ne vidi nista...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prijatelju ne vidi se ništa kada se gleda spolja. Ja dok vozim sasvim lepo vidim.
Ako su ok folije trebalo bi dobro da se vidi,preksinoc bas na pumpi stane pored mene lik sa belim stilom. Ima zatamnjeno 80 napred 90% pozadi. Usao sam u kola i vidi se solidno iznutra pozadi,posebno imajuci u vidu da ssmo bili pod vestackim osvetljenjem ispod natstresnice pumpe. Ne kazem da nije smanjena vidljivost,ali moze da se vozi
Aha, pa tako reci, a ne da ti ne vidis
Ni meni se na 85% nista pozadi ne vidi. Panduri nisu videli da pozadi sede dva drugara kada su nas zaustavili i pretresali.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Ja se secam kada sam klinac bio imao sam na Astri 5ice, ili ti 95% svuda osim soferke. Tu se preko dana spolja unutra nije nista videlo. Iznutra je bilo OK, dok ne padne mrak, a onda pomozi Boze. Totalno nepreporucljivo, i nebezbedno. Sreca tako sam vozio mozda mesec dana.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Drugar kada je kod lacike zatamnio sve osim soferke na 85% ugradio rikverc kameru koliko nije mogao u rikverc da vozi, posle toga je pojacao na 95% 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Ja sam i na Jeep-u stavio 95% pozadi i mnogo se lošije vidi nego na Audiju. Zavisi dosta od toga da li su stakla fabrički tonirana i koliko.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nema tu ok nije ok, tamna folija narusi vidljivost nema sile...stefanan napisao:Ako su ok folije trebalo bi dobro da se vidi,preksinoc bas na pumpi stane pored mene lik sa belim stilom. Ima zatamnjeno 80 napred 90% pozadi. Usao sam u kola i vidi se solidno iznutra pozadi,posebno imajuci u vidu da ssmo bili pod vestackim osvetljenjem ispod natstresnice pumpe. Ne kazem da nije smanjena vidljivost,ali moze da se vozi
Narusi, ali kvalitetnija manje mrlja. I svakako je pitanje koliko je kome prihvatljiva smanjena vidljivost.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa naravno, stvar je ličnog kompromisa

TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3