Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Ja registrovao stilo, 22056 mislim da je izaslo sve ukupno. Jos ja odem kod nekih sto daju i nalepnicu, i kad je lik uradio tehnicki devojka mi kaze idi sa u postu uplati bla bla. Ali me to mnogo mrzelo pa mi je rekla da ce ona to da uradi i i da ja danas dodjem po nalepnicu i polisu. Sutra skidanje nalepnice,isto zaboravio da kazem njima
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Niko Komerc ?
samo pitam.
samo pitam.
Ma jok, u Barajevu neki, ne znam ni ime sad kad razmislim 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ili nalepis lepo na foliju pa nema muke.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Registracija vozila
Meni je za A4 izasla 25.300din sve ukupno.
Uzeo sam Dunav polisu bez zelenog kartona.
Posto imam zatanljena stakla morao sam raditi na ovom mestu jer nista ne pitaju. Mozda jesu malo skuplji, tj. verovatno ima malo jeftinije ali bar nemam cimanja sa staklima.
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
Uzeo sam Dunav polisu bez zelenog kartona.
Posto imam zatanljena stakla morao sam raditi na ovom mestu jer nista ne pitaju. Mozda jesu malo skuplji, tj. verovatno ima malo jeftinije ali bar nemam cimanja sa staklima.
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
Zato sam i pitao za Niko Komerc u Barajevu.stefanan napisao:Ma jok, u Barajevu neki, ne znam ni ime sad kad razmislim

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Malopre registrovao Alfu. 1997 godište, 1970ccm, 110kW, treća registracija na moje ime bez šteta, 15% popusta, ukupna cena 19600 dinara plus tehnički, sve završeno za 25 minuta sa sve nalepnicom i bez odlaska u SUP, sve pohvale za Dunav Centar!
PS. Što se tiče priče da ne može da se registruju kola ako imaš kazne , nije tačno
imam jednu od 3k dinara koju nisam platio i nije zastarela, a pre 15 dana mi je zastarela jedna od 7k dinara i nikakvih problema nema iako je Dunav umrežen sa SUPom 

PS. Što se tiče priče da ne može da se registruju kola ako imaš kazne , nije tačno

U Dunavu bi trebalo da se preko neke cene polise ne plaća tehnički (ili je veliki popust), ne znam da li još važi akcija.
- TheWickerMan
Ništa mi nisu rekli, sve sam uradio sa drugarom koji tamo radi, 1200 dinara je tehnički.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To su stare kazne. U registar se upisuju samo one od 1.3.2014. Ne primenjuje se retroaktivno pre 1.3.TheWickerMan napisao:Malopre registrovao Alfu. 1997 godište, 1970ccm, 110kW, treća registracija na moje ime bez šteta, 15% popusta, ukupna cena 19600 dinara plus tehnički, sve završeno za 25 minuta sa sve nalepnicom i bez odlaska u SUP, sve pohvale za Dunav Centar!![]()
PS. Što se tiče priče da ne može da se registruju kola ako imaš kazne , nije tačnoimam jednu od 3k dinara koju nisam platio i nije zastarela, a pre 15 dana mi je zastarela jedna od 7k dinara i nikakvih problema nema iako je Dunav umrežen sa SUPom
- TheWickerMan
Super onda, od 01.03. nemam kazni 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
USA je mnogo različita po tom pitanju...
Nego, ne znam šta on dobija za tu cenu, ulazi im li osiguranje u to?
Nego, ne znam šta on dobija za tu cenu, ulazi im li osiguranje u to?