Kurirske službe

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Kurirske službe

Post od Grujic »

Kod mene nije opcija da porucim na posao, tako da paketomat i posta su mi top :)
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Kad god može preusmerim na paketomat a sve češće gledam i sam da pokupim od prodavca ako mi je relativno blizu.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ne znam kako je sada kada je Temu na trzistu, al pre me je jako nerviralo sto mnogi prodavci sa KP niau hteli licno preuzimanje a iz Bg su, i to za stvari gde je postarina skoro pa iste cene ko predmet prodaje...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ako su nove stvari onda su verovatno samo preprodavali od drugih.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ma jesu oni preprodavci, to su vecinom stvari sa tipa Ali-ja, prednost je ako ti treba brzo ne ceka se dugo, al ovk s postarinom je iritantno
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ja skorije hteo da kupim vagu i ima na kp neki iz kg što prodaje. Ja ga pozovem on kaže znaš ja to iz magacina šaljem ne mogu ovako. Ja rekoh gde ti je magacin doći ću tamo. On kaže ne ne ja samo preko neta... I kad dodaš poštarinu koja je sada 600 dinara minimum onda mi je bilo jeftinije uzeti u prodavnici nego kod njega. Što znači on i slični ništa nema nego preprodaje od drugih pa ućari neki dinar za porudžbinu.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Za sitnice koje koštaju par stotina dinara, a uvek zatrebaju, dostava preko kurira je postala neisplativa.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Pričao mi jedan čovek iz NSa koji radi štampu na majice, da ovi što prodaju preko instagrama i slično dizajniraju neku šaru na majici, i onda kada prodaju to naručuju kod njega i on direktno šalje kupcu, znači nema zaliha ništa. Zaboravio sam ko je tako od ovih "poznatih" kod njega tako radio..
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Mnogo je onih na kp koji nece licno preuzimanje al mi nije jasno zasto. Postarine otisle u pm, bas ga preteruju i lupaju neke cifre koje nemaju veze sa gabaritom ili kilazom, skoro mi stigla 2l ulja postarina bila 700din, znate koji je to gabarit i tezina a stigne mi neka brava za auto znaci manja kutija i tezina platih 900din postarinu, ludilo.
Odgovori