Policijski automobili
Re: Policijski automobili
Izgleda da je ceo sistem naknadno ugrađen. Moglo se nešto smestiti unutar kola, a da IC kamera ostane napolju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Usisnik.
Belgijski Pobesneli Maks.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IR9IfW9KSM
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Ulbcuy1ao0

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel video neko ovaj auto? Ja sad slucajno naisao na sliku. Pise da je Mercedes W210

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To je vozilo za pratnju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Parking skener u Amsterdamu.

- H4wkeye
Sta je parking skener? 

Amsterdam law enforcers have just stepped into the future with an automated mobile system that deals parking tickets. Usually, this job is done by underpaid social workers on scooters who have to brave the cold in order to scold people with a ticket under the wiper. But the Golf does things completely autonomously.
No, it doesn't drive on its own, but 360-degree cameras ensure nothing escapes the gaze of the snitchwagen.
No, it doesn't drive on its own, but 360-degree cameras ensure nothing escapes the gaze of the snitchwagen.

- H4wkeye
Impressive. 

Skoro je dobila novi livery, neki veliki benzinac, ne bi me cudilo ni da je V8.H4wkeye napisao:Jel video neko ovaj auto? Ja sad slucajno naisao na sliku. Pise da je Mercedes W210
Radi iskljucivo pratnju, imaju A6 i f10 sa istom semom. Cudi me da nije istrulila

Punom parom je radila kad su bili kinezi...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mogli su lepše da je prelepe, bez ove plave boje.