Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Grčka

Post od Floyd »

Ako cemo realno, Grci nemaju pojma o turizmu...posebno sad zbog ove krize...svi bi da se *bip* a da im ne udje.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Heinz napisao:Dajte onda neki dobar apartman.
Prošle godine smo se mi raspitivali, trebao nam je 4-krevetni - 90 evra / dan, u Nikitiju, pored mora. No way Hose....
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Heinz napisao:Ok, jasno. Samo dati 500-600e za 10 dana u apartmanu je nekako mnogo.
10 dana u Porfi Beach je bilo 980 eur sa polupansionom, za nas dvoje sa detetom od 2 god koje ne placa. To je preko Kontikija. Preko Bookinga je isto to bilo oko 1300 eur.
600 eur za dobar apartman u jeku sezone? Kupujem odmah. Ne treba mi ni dorucak ni vecera, da se bijem sa Rumunima, Srbima, Makedoncima, Bugarima i ostalom bratijom, ko da smo ispred valova a ne svedskog stola. To mi je najvise i ogadilo hotele.
Prostrani apartman, lokacija uz more, wifi, nista vise mi ne treba. Platicu ga kao hotel, samo da ga nadjem!

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Texonja napisao:Prostrani apartman, lokacija uz more, wifi, nista vise mi ne treba
:plusone: Odlucili smo da letujemo u Nikitiju,trazicemo apartman na samoj plazi. Cene nismo gledali ali ocekujem 600-700e za 10 dana u julu mesecu.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Slično razmišljamo, ali meni se čini da ta plaža nema veze sa ostalim lepim plažama na Sitoniji, pa bi opet išli kolima na Kalogriju npr.
Hotel već ima plažu, ima zelenilo, ima kakav takav uređen sistem, što za apartmane ne bih smeo da tvrdim. Problem je nama kuhinja i hrana i zato se ove godine nismo odlučili za hotel.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Mi smo izabrali Nikiti jer se u neposrednoj blizini (oko 10km) nalaze lepe plaze http://sithoniagreece.com/nikiti-beaches.html ali i Karidi http://www.bing.com/images/search?q=kar ... GRE#x0y112 koja je po meni jedna od najlepsih na Sitoniji.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja odoh sa familijom ove godine ponovo na Sitoniju. Samo ću se ovog puta malo "izmaći" i naći smeštaj van većih mesta (i mimo agencija), dosta je jeftinije, a smeštaj ako ne bolji onda sličan. Ionako se ne kupamo na plaži ispred apartmana/studia već automobilom švrljamo okolinom i kupamo se gde nam se "ćefne"... :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

misha napisao: Karidi
Bio prosle godine. Brateeeeee, u kadi je dublje, ali ozbiljno! :)
Ja volim plicak. Na posletku, nisam nikakav plivac, tj umem toliko da plivam da se ne udavim, pa ni ne idem u dubinu, ali ono je do kolena prvih 10m, 20m... pa se popne do butina na 30m, pa se na 40m vrati do kolena... i tako jedno 100m....
Naravno, za decu je idealno! :doubleup:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

Da, moja ćerka je isto volela Karidi, ali otkad je proplivala nije joj interesantna. Prošle godine smo bili samo jednom i nije više htela da ide tamo. Lagomandra rulez! :)
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:

Post od Misha »

Karidi mi je odlicna plaza zbog male dece,mada i sam volim da se banjam u plicaku. :doubleup: Planiramo da obidjemo zapadnu obalu Sitonije jer smo 2011.godine obisli samo istocnu.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Ide li neko na Tasos ove godine?
Ja sam protekle dve godine tamo letovao. Ove godine sam mislio na Sitoniju, ali mi se nakako čini da je na Tasosu smeštaj (sličan) barem 20% jeftiniji (a već znam i kakav je, pa nema negativnih iznenađenja), pa se dvoumim da li da propustim Sitoniju.
Nisam nešto preterano zahtevan po pitanju smeštaja, bitno je da je čisto, i blizu plaže (uvek nešto zaboravimo, a i ima dana kada mi se jednostavno ne pali auto), te ako imate predloge....
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kalogrija je bolja nama od Lagomandre, samo nas lezaljke zanimaju.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Perfiko, kontao sam ove godine da mozda odemo na Tasos, cisto da promenimo jer vec 3 puta za redom idemo na Sitoniju. Uz to, nismo do sada bili na Tasosu, pa sto da ne...
Drawback je sto je nesto malo dalje tj duze se putuje plus sto koliko znam mora da se vozi trajektom.

sent from my HTC Sensation
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Duze se putuje ali je voznja od Soluna laganica. Perfektan auto put i cas posla si u Keramotiju.

Ja sam 2 puta letovao na Tasosu i sigurno cu opet za koju godinu.

Moja najtoplija preporuka.

Kome placanje u kesu nije problem, preporucujem Anu Nikolic vlasnicu agencije koja je na Tasosu, sajt nikaana.gr

Sve mozete preko nje da zavrsite i tamo imate njenu pomocu u svemu.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Znači, preporučuješ je? :D
Odgovori