TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Naravno (bar za japanske klime), daju se i podaci za svaku brzinu ventilatora posebno.
Evo ti ga Nuk, boKte coeceDukeNS napisao:Mene ubija buka od klime u spavacoj sobi. Em je spoljna jedinica jako bucna, em ni ovaj unutrasnji očin nije tih. Da li neko zna krstenog majstora u NS-u koji bi to mogao da pogleda? Nije matora klima, ima jedno 3 godine od ugradnje, ali je od pocetka takva. Cak se nosim mislju da tu klimu prebacim negde drugde, a za spavacu da kupim neku tišu...

Sent from my SM-J500FN
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako ti je Bose prvi pao na pamet - nemoj nista ti da preporucujes drugarushandu90 napisao:Pa sem bose-a ima li kakvih preporuka, nesto drugo jos da proba?

Proveri sta konkretno vibrira. Ispipaj / pritisni delove. Kod mene je vibrirao i poklopac ispod kojeg su konektori i mrezica hladnjaka.DukeNS napisao:Mene ubija buka od klime u spavacoj sobi. Em je spoljna jedinica jako bucna, em ni ovaj unutrasnji očin nije tih. Da li neko zna krstenog majstora u NS-u koji bi to mogao da pogleda? Nije matora klima, ima jedno 3 godine od ugradnje, ali je od pocetka takva. Cak se nosim mislju da tu klimu prebacim negde drugde, a za spavacu da kupim neku tišu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nisam nigde pisao da sam mu ja licno predlozio BOSE, niti sam ga savetovao sta da kupi jer ja o tome pojma nemam. Zato sam i pitao upucenije u tu pricu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Postoji li 4Audio (ili kako se kasnine zvao) i dalje u Strazilovskoj posto vidim da pominjete.
Muslim da mi se zadnji put kad sam tuda prolazio ucinilo da ih nema vise.
Muslim da mi se zadnji put kad sam tuda prolazio ucinilo da ih nema vise.
- Delija
- Kontakt:
Audio Plus. Postoji i dalje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je evo 9 godina sa tim gumenim ublazivacima, i dalje su ko nove. Kupljeno na preporuku u prodavnici auto delova kao nosac auspuha za Reno 4.havijer napisao:Da li ima kvalitetnija verzija ovih guma?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Da li sada ima da se nadje bas to ne znam.
Isprobano na 7 klima, bez greske godinama sluzi.
Upravo tako, nikako da se ukopava jer se pravi zesci hladni most i nastaje kondenz u zidu. I izgleda bas ruzno i onako kao amaterska zbudž montaža.Heinz napisao:Nećeš moći da središ fasadu ako ih ukopaš, zašto bi to radio?
Nama su obe na klime na zidu gde je stiropor 8 cm valjda, dve različite ekipe su ih montirale i nema nikakvih problema.
Kod mene je stiropor debljine 20cm, naravno preko fasade montirani nosači. Distancer je alupex cev fi20mm potrebne duzine i sraf duzine 28cm sa odgovarajucim tiplom. M10 ili M12 sta se vec nadje.
Jedini problem je bio da nabavim tako dugacak sraf jer ga ne drze standardno, pa sam uzeo kod EJOT firme. Pocinkovani naravno.
Poslednja izmena od ljubitelj u 05 Jun 2017, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Bose manje više, imam ih u dnevnoj sobi i ono.....nisu loši, klasični mainstream ali ima i jako puno boljih varijanti. Ja ću svoje uskoro da promenim u Bowers&Wilkins. Oni su potpuno druga merna jedinica za audiofile. Novi su problematično skupi,ali ima malo korišćenih za relativno normalan novac. 2K€ budžeta bi ja tako podelio da potrošim 1600€ za zvučnike a maksimalno 400€ za receiver.shandu90 napisao:Pa sem bose-a ima li kakvih preporuka, nesto drugo jos da proba?
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Premalo je 400 za receiver, 1300/700 je realnije.
- Delija
- Kontakt:
Za 400 evra ne moze nista novo, a da iole valja da se pazari.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
blaugrana napisao:Evo ti ga Nuk, boKte coeceDukeNS napisao:Mene ubija buka od klime u spavacoj sobi. Em je spoljna jedinica jako bucna, em ni ovaj unutrasnji očin nije tih. Da li neko zna krstenog majstora u NS-u koji bi to mogao da pogleda? Nije matora klima, ima jedno 3 godine od ugradnje, ali je od pocetka takva. Cak se nosim mislju da tu klimu prebacim negde drugde, a za spavacu da kupim neku tišu...
Sent from my SM-J500FN

Meni nije pun blok zato ne znam kako ce biti kacenje sa distancerima?ljubitelj napisao:Meni je evo 9 godina sa tim gumenim ublazivacima, i dalje su ko nove. Kupljeno na preporuku u prodavnici auto delova kao nosac auspuha za Reno 4.havijer napisao:Da li ima kvalitetnija verzija ovih guma?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Da li sada ima da se nadje bas to ne znam.
Isprobano na 7 klima, bez greske godinama sluzi.
Upravo tako, nikako da se ukopava jer se pravi zesci hladni most i nastaje kondenz u zidu. I izgleda bas ruzno i onako kao amaterska zbudž montaža.Heinz napisao:Nećeš moći da središ fasadu ako ih ukopaš, zašto bi to radio?
Nama su obe na klime na zidu gde je stiropor 8 cm valjda, dve različite ekipe su ih montirale i nema nikakvih problema.
Kod mene je stiropor debljine 20cm, naravno preko fasade montirani nosači. Distancer je alupex cev fi20mm potrebne duzine i sraf duzine 28cm sa odgovarajucim tiplom. M10 ili M12 sta se vec nadje.
Jedini problem je bio da nabavim tako dugacak sraf jer ga ne drze standardno, pa sam uzeo kod EJOT firme. Pocinkovani naravno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja ne znam zašto toliko brineš i razmišljaš, ne planiraš valjda sam da je ugrađuješ? Znaće ljudi kada dođu, šta i kako će da rade. Nisi ti prvi koji ima tu kombinaciju, šuplji blok/izolacija. Svaka druga kuća u Srbiji je takva...
Ne mislim ja da radim nego gledam spoljna jedinica je oko 28kg, a cale kaze da je prazan blok.
Nemoj da brines, moment fix lepi bez problema
Opusti se, valjda ces montazu poveriti nekome ko ne montira klimu prvi put

Opusti se, valjda ces montazu poveriti nekome ko ne montira klimu prvi put