Nemačka ,Austrija , Norveška srednje spremne slično kao Meksiko ili Rusija.
Koju pogrugu porati

Druga nedelja je kad se stvari komplikuju, sporo se sve razvija. Spavaj i leskari kuci, i pij mnogo caja. Ostalo, zavisi od organizma, najbolje su ti sanse ako se odmaras i opustas.Darko napisao: 14 Dec 2020, 20:17 Temperatura 37.1-37.2 nije dramaticna? Ne moram nista da radim po tom pitanju osim vitamina, lagane hrane i tecnosti? Redovno imam 35.9.
jel izgledaju isto kao stari živini? ja baš moram da zapnem kao konj da ove "živine" vratim na 35C.Sloba napisao: 14 Dec 2020, 21:35 Legalna zamena za zivine su galijumski, ali ode zglob dok ga ne resetujes. Ali da je precizan, jeste.
Sloba napisao: 14 Dec 2020, 21:35 Legalna zamena za zivine su galijumski, ali ode zglob dok ga ne resetujes. Ali da je precizan, jeste.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Da maximalno moguce. Roditelji i ja uvek n95, cak i medjusobno kad smo u autu. Moji su isli da pomalo pomazu u prodavnice ali i tamo su nosili maske i nase radnice takodje. Musterije nismo pustali bez istih. Dal je tamo neko zakacio moguce je. Plus svi smo poslednje vreme uzimali sve suplemente po ps-u. Za nas preduzetnike je ovo sranje, nema ko da odradi nabavku, externe stvari.DukeNS napisao: 14 Dec 2020, 21:53
@Darko , ako ste i vi dobili onda se skoro niko nece sacuvati.Ako sam dobro upamtio, vi ste se bas cuvali...?
ne baš 5-6 ali recimo 2 minuta posle pištanja je dovoljno da se T stabilizuje i više ne pomera. ovo gore što sam napisao se odnosi na takvo očitavanje sa digitalnog.nikaragva napisao: 14 Dec 2020, 22:04 Nemojte ga vaditi čim počne da pišto. Držite ga ga 5-6 minuta pod rukom i pokazaće vam dobru temperaturu. Kao i živin.