Dobro veče
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dobro veče
Endomondo numem da pronađem, a ta druga aplikacija mi je previše komplikovana.
Instalirao sam MapMyWalk. Iz drugog puta...
Prvo mi je zaglupeo telefon, i hteo sam da ga otresem o beton, ali izgleda da je sada ok.
Ima najosnovnije, prosečna brzina, ritam, udaljenost... Ono što mi treba.
Ima još milion nekih podešavanja (ishrana, hidratacija itd) koje neću koristiti jer hoće da ga stondiraju...
Instalirao sam MapMyWalk. Iz drugog puta...
Prvo mi je zaglupeo telefon, i hteo sam da ga otresem o beton, ali izgleda da je sada ok.
Ima najosnovnije, prosečna brzina, ritam, udaljenost... Ono što mi treba.
Ima još milion nekih podešavanja (ishrana, hidratacija itd) koje neću koristiti jer hoće da ga stondiraju...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da...malo sam slusao srpski hip hop dok sam bio u gimnaziji i na pocetku studija...ne toliko Djusa koliko npr. BG sindikat, Ajsa i sl.Risto napisao:pretpostavljam da se sjecas onog Juice-a iz pjesme Cash kolica...
Djusa sam preko nekog drustva jednom i licno upoznao, malo smo cirkali pivo jedno vece i nije mi delovao kao lik koji bi pevao grand narodnjake ali izgleda da se sve menja za dobru ponudu...
Novi muzicki pravacmethane.master napisao:Šta te tu čudi?

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ma uopste me ne cudi, vecinom klinci slusaju takav hip hop kakav on nudi trzistu i logicno je da tu nema nesto mnogo para, a ako se neko bavi muzikom zbog novca (a svi se mi svojim poslom bavimo, manje ili vise, zbog novca) onda ovakvi "pokusaji" pjesama ne cude...
Cinjenica je da od kada se on javno eksponira muzika mu je sve gora ali garaza mu je sve punija dobrim autima... Sve je to opravdano, nije on umjetnik zbog umjetnosti nego umjetnik zbog novca... Masu "repera" sa nase hip hop scene mozes sada da vidis u raznim duetima sa folkerima, to je globalni trend koji nije zaobisao ni nas samo u nasim domicilnim uslovima izgleda malo drugacije...
Edit:
@Floyd
Ma znam i sam o cemu pricas, lik je par puta u nekim emisijama i rekao da je odlucio da uzme pare tako da ovo ne treba da nas cudi. Ja sam do prije 5-6 godina slusao skoro iskljucivo hip hop (sto srpski, sto east coast, west coast, german rap i sl.) i sjecam se i mnogih njegovih pjesama, cinio se i meni kao ok lik cija muzika mi ne lezi bas najbolje ali ok... Meni su od svih tih nasih repera trenutno ok samo Beogradski Sindikat, Struka i Marchelo, ostalo je za zaborav...
I sam sam trenutno promijenio muzicki pravac mada vise nisam toliko okrenut muzici kao nekada ranije, sa godinama se mijenjaju prioriteti i obaveze...
Cinjenica je da od kada se on javno eksponira muzika mu je sve gora ali garaza mu je sve punija dobrim autima... Sve je to opravdano, nije on umjetnik zbog umjetnosti nego umjetnik zbog novca... Masu "repera" sa nase hip hop scene mozes sada da vidis u raznim duetima sa folkerima, to je globalni trend koji nije zaobisao ni nas samo u nasim domicilnim uslovima izgleda malo drugacije...
Edit:
@Floyd
Ma znam i sam o cemu pricas, lik je par puta u nekim emisijama i rekao da je odlucio da uzme pare tako da ovo ne treba da nas cudi. Ja sam do prije 5-6 godina slusao skoro iskljucivo hip hop (sto srpski, sto east coast, west coast, german rap i sl.) i sjecam se i mnogih njegovih pjesama, cinio se i meni kao ok lik cija muzika mi ne lezi bas najbolje ali ok... Meni su od svih tih nasih repera trenutno ok samo Beogradski Sindikat, Struka i Marchelo, ostalo je za zaborav...
I sam sam trenutno promijenio muzicki pravac mada vise nisam toliko okrenut muzici kao nekada ranije, sa godinama se mijenjaju prioriteti i obaveze...
Marcela i Edu Majku i sad ponekad poslusam...
Ajsove fore mi vise nisu interesantne.
Ajsove fore mi vise nisu interesantne.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Au, ja sam znao da je on sumnjiv ali za ovo nisam znao. Komičan je, kao ZAM da slušam bre
Risto, dobri su i Bad Copy, tradicionalno se sprdaju sa hipsterajem, ovaj novi album "Krigle" je odličan, evolucija prošlog koji je tek načeo ovo o čemu je ceo poslednji album. Malo razbibrige od mračnih i opterećenih tekstova Sindikata i Škaba. Marčelo mi je presmešan, to sluša moja sestra koja ima 15 godina, ja ne znam ko njega uzima za ozbiljno, Mančmelou...

Risto, dobri su i Bad Copy, tradicionalno se sprdaju sa hipsterajem, ovaj novi album "Krigle" je odličan, evolucija prošlog koji je tek načeo ovo o čemu je ceo poslednji album. Malo razbibrige od mračnih i opterećenih tekstova Sindikata i Škaba. Marčelo mi je presmešan, to sluša moja sestra koja ima 15 godina, ja ne znam ko njega uzima za ozbiljno, Mančmelou...
- Uroš S.
Sad kad malo premotam film, pa on je bio 2005-2006 često gost na Lukasu(da, sramota me je, išao sam tamo, kud svi Turci...), tada sa hitovim Brate minli i Keš kolica. U pauzi između Brene i Sinana, eto Đuska ničim izazvan pojavi se da repuje. 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja sam jako gotivio Edu, sjecam se da sam bio na kraju osnovne skole kad sam isao na njegov koncert i kad sam slusao album "Slusaj mater", posle i "no sikiriki" nije bio los a onda je i kvalitet njegove muzike poceo da opada... Meni se Marchelova muzika generalno svidja ali je prestao da snima, slusao sam noviju pjesmu "Cep" i mislim da on ima jos sta da kaze ali jednostavno vise ne snima...
@Uros
Meni Marchelo uopste nije komican, ne znam, ja sam odrastao uz "Sveti bes" i "De Facto"
http://www.youtube.com/watch?v=PqfOFvmrVCA
http://www.youtube.com/watch?v=pU6nLEnr1W0
@Uros
Meni Marchelo uopste nije komican, ne znam, ja sam odrastao uz "Sveti bes" i "De Facto"
http://www.youtube.com/watch?v=PqfOFvmrVCA
http://www.youtube.com/watch?v=pU6nLEnr1W0
Nije sramota...posle 10ak piva, svako zaglavi na takvim mestimaUroš S. napisao:da, sramota me je, išao sam tamo, kud svi Turci...

Desavalo se i meni kad sam bio mladji

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ako ti je komplikovano 3 klika :trljamoci: .bane valjevo napisao:a ta druga aplikacija mi je previše komplikovana
Pevaljka sa Đusom je bivša "devojka" političara koji je optužen u aferi Kolubara, možda Đus hteo da se okoristi.
Težak šaban i folirant, btw.
I meniFloyd napisao:Nije sramota...posle 10ak piva, svako zaglavi na takvim mestimaUroš S. napisao:da, sramota me je, išao sam tamo, kud svi Turci...
Desavalo se i meni kad sam bio mladji

- Uroš S.
@Risto: Ma znam, imam sve njegove cd-ove u kući, preslušao sam ih silom prilika, nekako mi to sve usiljeno i opterećeno mnogo.
http://www.youtube.com/watch?v=96ca_wPiEwQ
gotivim ove kretenske tekstove o realnim stvarima ali često naduvanim do komičnih razmera
@Floyd: Jedno vreme smo tamo stalno išli, da me pitaš zašto ne znam, al to je bilo popularno mesto među tim godištem, blizu je, ne moramo ni preko mosta, lako se vratimo taksijem, a Novobeogradski klasični klinci, nismo ni znali za bolje. A kad se setim tu je bilo po desetak tuča svako veče, hitna, interventa, šta oćeš, a sve deca od 16-17 godina. Strašno.
Sad da zaglavim u nekoj birtiji ni po jada
Nego nikako da zaglavim 
http://www.youtube.com/watch?v=96ca_wPiEwQ
gotivim ove kretenske tekstove o realnim stvarima ali često naduvanim do komičnih razmera

@Floyd: Jedno vreme smo tamo stalno išli, da me pitaš zašto ne znam, al to je bilo popularno mesto među tim godištem, blizu je, ne moramo ni preko mosta, lako se vratimo taksijem, a Novobeogradski klasični klinci, nismo ni znali za bolje. A kad se setim tu je bilo po desetak tuča svako veče, hitna, interventa, šta oćeš, a sve deca od 16-17 godina. Strašno.
Sad da zaglavim u nekoj birtiji ni po jada

Uvek su bile tuce...jbg alkohol nije za svakog.
Ovde su inace ti nasi klubovi original kao splavovi, samo nema tuca...
Ja bio par puta sa nekim drustvom ali generalno ne volim narodnjake (posebno ne ove moderne grandovce)...isao sam tamo samo zbog drustva.
Ovde su inace ti nasi klubovi original kao splavovi, samo nema tuca...
Ja bio par puta sa nekim drustvom ali generalno ne volim narodnjake (posebno ne ove moderne grandovce)...isao sam tamo samo zbog drustva.
- Uroš S.
Hahaha, sad sam otvorio ovog Toni Der Assi-ja
Zwei und zwanzig zoll, Alpina schwarz, zato ti slušaš ovo

Zwei und zwanzig zoll, Alpina schwarz, zato ti slušaš ovo

Eh, pa nisam ja Scudi 
Za Tonija sam slucajno saznao preko ove pesme...jedan klinac ovde mi je pokazao...
http://www.youtube.com/watch?v=WENmhFmRel4
...a posle sam video link za pesmu koju je uradio sa Djusom.
Nas covek koji zivi u DE...

Za Tonija sam slucajno saznao preko ove pesme...jedan klinac ovde mi je pokazao...
http://www.youtube.com/watch?v=WENmhFmRel4
...a posle sam video link za pesmu koju je uradio sa Djusom.
Nas covek koji zivi u DE...