Sport
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Sport
Realno nismo mogli ocekivati bolji rasplet. Idemo na Grke ili Argentince,oni su minimum koji moramo da dobijemo da bi usli u 1/4 finala ,a onda sa Brazilom koji ce nas tesko 2 puta dobiti. Bice ovo prvo prvenstvo posle dugo vremena gde nam se zreb lepo otvara.
Iako je nezampacen ovakav nacin zrebanja i ukrstanja (da se u jednom delu kostura sastaju samo ekipe iz dve grupe sve do finala) . Sve to da bi se Spanci i Ameri sastali u finalu.
FIBA MAFIJA
KOSARKA=SAH 
Iako je nezampacen ovakav nacin zrebanja i ukrstanja (da se u jednom delu kostura sastaju samo ekipe iz dve grupe sve do finala) . Sve to da bi se Spanci i Ameri sastali u finalu.
FIBA MAFIJA

Poslednja izmena od half man u 04 Sep 2014, 09:09, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ako Francuzi izgube od Irana sa manje od 6 poena razlike (a mi izgubimo od Spanije) stvara se krug Fr, Ir i mi i tu smo mi najbolji i bicemo treciDelija napisao:A kako mislis da stignemo do te trece pozicije kad smo pukli i od Brazilaca i od Francuza, a Spanci ce nas ugaziti?
EDIT: pretece me Laki

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa namerno, da izbegnu Spance posleDelija napisao:Kako mislis da Francuska izgubi od Irana?

Svelo se na to da je u Ch prakticno nemoguce pratiti prvenstvno, te sam platio prenose za zvanicni FIBA stream. E sve to ne bi bilo strasno da bangava FIBA onda obezbedi dobar kvalitet slike u FULL HD (kao NBA npr) a ne srednje zalosnu rezoluciju sa streamom koji povremeno poprilicno zapinje...
Moguce...
Sto se Ch tice prvenstvo se trenutno ne desava
Ni odbojka ni kosarka 
Od neki 200-300 kanala koja imam, koliko sam skapirao jedan nemacki povremeno da neku utakmicu i jedan francuski. Maks po jedna na dan odmah posle bilijara a pre kriketa
Sto se Ch tice prvenstvo se trenutno ne desava

Od neki 200-300 kanala koja imam, koliko sam skapirao jedan nemacki povremeno da neku utakmicu i jedan francuski. Maks po jedna na dan odmah posle bilijara a pre kriketa