Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Apsolutno.
Auto nije nađen tako da se predmet bazira na priznanjima nekog od ovih šestoro uhapšenih. Da li stvarno nisliš da je moguće poturiti vozača i još šest ljudi?
Auto nije nađen tako da se predmet bazira na priznanjima nekog od ovih šestoro uhapšenih. Da li stvarno nisliš da je moguće poturiti vozača i još šest ljudi?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeste vrlo zeznuto tako nesto uraditi (mada je vremena bilo na pretek), ali isto tako znam da se u Srbistanu ljudi prodaju za vrlo male pare. Za nesto vece pare je moguce uraditi svasta nesto...
Poslednja izmena od Delija u 19 Avg 2014, 12:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Evo sad piše blic da je nestao netragom u Turskoj.
- Delija
- Kontakt:
Napisah vec...
Delija napisao:...ali malo neozbiljno deluje objavljivanje informacija pre hapsenja (sad je navodno nestao u Turskoj)...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je drugi deo price nevezan za zaveru. Za pocetak to sto ministar tako izvestava na konferencijama je nebulozno jer on nije policajac al narod se lozi i tako dobijaju poene.
- Delija
- Kontakt:
Mene cudi da konferenciju nije odrzao picousti licno... 

Meni žao što nije ona iza ministra 

Ne, podjednako je kriv i za nesreću kao i za ono posle. Morao je mnogo brzo da vozi, mnogo da ne gleda i mnogo da bude pijan da na osvetljenom mostu, bez saobraćaja, sa tri trake pune širine, bez šiblja, drveća, grmova i svega ubije nekoga. Može da mu bude olakšavajuća okolnost odsustvo trougla i prsluka, ali da li zaista bilo ko ovde misli da bi trougao i prsluci promenili stvari? Pokosio bi ih svejedno, jer ako nije video auto na sred mosta, četvoricu momaka koji ga guraju, upaljene migavce, ne bi video ni trougao, tj. samo bi ga pokosio kao što je pokosio i tog nesrećnika. Možda bi i izbegavajući trougao pokosio i ostale, sve je moguće ako je već bio u stanju da izazove ovakvu nesreću, bilo to brutalno prekoračenje brzine, pijanstvo, štagod.Bax napisao:Momak koji je pocinio nesrecu, je svakako najvise kriv, ali zbog onoga sto je bilo posle, sam udes je bio vrlo izgledan u datoj situaciji.
Jasno mi je da neko napravi (manju) saobraćajku na takvom mestu ukoliko je gužva, svi voze brzo, ima buseva, ovoga, onoga, nema rastojanja, naglo neko zakoči itd. ali na praznom osvetljenom mostu izazvati ovakvu nesreću je sumanuto.
Ako je ovo 'izgledna' nesreća, onda smo zaista srećni što nema 100 mrtvih dnevno u saobraćaju...
Pogledao sam navedeni snimak nesrece, meni deluje da se desilo na prevoju mosta, tj na delu koji nije pregledan, i gde se postize najveca brzina.
Ako sam u pravu vrlo je izgledno, da se desi upravo ono sto se desilo, jer znam dobro taj deo puta nocu. Naravno da je pocinilac bio u brzini, ali tu su svi u brzini, koja je preko dozvoljene, i to je skoro uvek tako.
Ako sam u pravu vrlo je izgledno, da se desi upravo ono sto se desilo, jer znam dobro taj deo puta nocu. Naravno da je pocinilac bio u brzini, ali tu su svi u brzini, koja je preko dozvoljene, i to je skoro uvek tako.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Stvarno zašto se o tome ćuti?Velja napisao:Meni žao što nije ona iza ministra
Bas sam se pitao o cemu je taksista razmisljao kad mu je doslo 6 ljudi sa slupanim kolima, izgleda da mu je ovaj pretio. Dal ce taksista na osnovu toga moci da se izvuce, neodoljiva sila i pretnja oslobadjaju krivice ?
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/m ... ak-1514611
Advokati ce da cepidlace. Sa strane tuzioca pokusace sve da okrivljeni dobije sto vecu kaznu. I obrnuto sa strane tuzenog.Velja napisao:Pa to je jedna od mera. Daj Cozmo, ne cepidlači oko osnovnih stvari. Svako zna čemu služi trougao u prtljažniku
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Apsolutno se slažem da niko tu ne vozi 50, ali koliko brzo moraš da voziš i u kom stanju svesti moraš da budeš pa da voziš toliko brzo i nesmotreno i zgaziš nekoga...? Opet kažem, da je nepregledno, neosvetljeno, da je pešak izleteo, bilo bi mi jasno. Ovako deluje da vozača apsolutno nije bilo briga šta se dešava oko njega, mogao je da krene i da puca nasumično iz pištolja, efekat/rezultat bi bio isti, po mom mišljenju.Bax napisao:Pogledao sam navedeni snimak nesrece, meni deluje da se desilo na prevoju mosta, tj na delu koji nije pregledan, i gde se postize najveca brzina.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Koliko ljudi je znalo, verovatno i jos neko osim nabrojanih pa su opet cutali.stefanan napisao:Bas sam se pitao o cemu je taksista razmisljao kad mu je doslo 6 ljudi sa slupanim kolima, izgleda da mu je ovaj pretio. Dal ce taksista na osnovu toga moci da se izvuce, neodoljiva sila i pretnja oslobadjaju krivice ?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Možda i neko sa foruma?