Mobile uploads
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Mobile uploads :)
Extra! 

Posalji mi lokaciju.
Pošalji mi kartu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ma to je rendering 

Slika je prava ali sam se malo igrao sa filterima 

Vozio se po brdima bez puteva, koju razliku pravi zadnji pogon, za ne verovati. Mada pozeleo sam x5 u pojedinim trenucima..
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
12 eura povratna karta do ostrva, vredi svaki euro
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kako je divna setnja oko celog jezera, traje par sati ali vazduh i priroda par ekselans 

Pa ako zelis da obides recice i da dodjes do zavucenog smestaja tu asfaltni putevi prestaju, a brda na sve strane (putevi pod zescim nagibom)
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- passenger
Šta će mu veći gepek 

Na suncu ima bar 42-3 stepena i ovaj pas je svakodnevno tu na parkingu u gepeku.

Na suncu ima bar 42-3 stepena i ovaj pas je svakodnevno tu na parkingu u gepeku.

Za to moze i treba da odgovara.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- passenger
Austrijske tablice u CH.
Ne znam je l si upućen, ali u AT ako vidiš auto sa zatvorenim prozorima i životinjom u kolima, čekaš ravno 5 minuta i razbijaš prozor na štetu vlasnika.
Obično gledam svoja posla, ali ozbiljno razmišljam da ga prijavim. Znam kako moj pas reaguje na vrućinu i pred lipsanjem je. Na 15 metara je drvo ispod koga može da parkira. Nema označeno parking mesto tu, ali nikome ne smeta, ogroman je parking za taj teh. institut.
Ne znam je l si upućen, ali u AT ako vidiš auto sa zatvorenim prozorima i životinjom u kolima, čekaš ravno 5 minuta i razbijaš prozor na štetu vlasnika.
Obično gledam svoja posla, ali ozbiljno razmišljam da ga prijavim. Znam kako moj pas reaguje na vrućinu i pred lipsanjem je. Na 15 metara je drvo ispod koga može da parkira. Nema označeno parking mesto tu, ali nikome ne smeta, ogroman je parking za taj teh. institut.
Pričao mi drugar za jednog poznanika kad je otišao u CH i jedan od dodatnih poslova mu je bio setanje kerova. Imao je sedmicni plan termina. I sad, jedan dan je kasnio da vrati jednog psa i da preuzme drugog psa. I ko za inat, taj prvi pas se iskenjao ko veliki, ali prika nije imao kesu da pokupi govno nego konta,"evo sad da ga vratim, pa da pokupim ovog drugog, da ne kasnim, pa cu naići s drugim da pokupim govno od prvog " ko fol , njegovo je. Ali jok buraz, dok je prvi pas srao, njegov gazda se vraćao s posla i bio na 20m od scene i sve to fino vidio i prijavio ovog nesretnog slučaja bosancerosa da nije pokupio govno njegovog psa.