Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Nema tu velike razlike, cenovne. Što se tiče osiguravajućih kuća, sve to ide preko nekoliko sistema (Europe assistance, Coris i sl). Dakle, dvadeset osiguravajućih kuća, dva-tri call centra.
TapaT
Edit:
Jedino što možeš uraditi je da pozoveš te call centre i pitaš ih kakva je pokrivenost u mestu u koje ideš, ako nije neki veliki grad. Posle doneseš odluku prema tome. Nema druge razlike.
Desi se da jedni imaju ugovor sa bolnicom/ordinacijom/dr na 100m, a drugi u susednom mestu... Nije često, ali se desi. Mada, sa godinama, sve je bolja pokrivenost.
TapaT
Edit:
Jedino što možeš uraditi je da pozoveš te call centre i pitaš ih kakva je pokrivenost u mestu u koje ideš, ako nije neki veliki grad. Posle doneseš odluku prema tome. Nema druge razlike.
Desi se da jedni imaju ugovor sa bolnicom/ordinacijom/dr na 100m, a drugi u susednom mestu... Nije često, ali se desi. Mada, sa godinama, sve je bolja pokrivenost.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja uvek uzimam Uniqa osiguranje. Do sada nisam imao prilike da ga koristim (na svu srecu), ali sam cuo da je kod njih povracaj novca najjednostavniji.
Dunav, bili svojevremeno nekoliko puta kod pedijatra sa nula eura troškova (samo skenirali polisu i pasoš).
Ja takodje uzeo u Wieneru ove godine kad sam isao na Lefkadu. Pedja ti je dao dobar savet, da nazoves i pitas. Devojka dobila alergiju na sunce i ordinacija sa kojom wiener saradjuje bila na 100m od apartmana, dok osiguranje koje je agencija prodavala (cini mi se da je bio ddor) je imala ordinaciju tek u drugom gradu.
@dw, markoni, prvo sam i mislio sa stavim vrsta motora, ali mozda bude elektricni-sus stavka... Ma stavicu samo turbo da/ne, da bude razumljivije i ostalima. Ionako baza sluzi samo za statisticke testove.
Bolje stavi nadpunjenje da/ne, zbog motora sa meh. kompresorom.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
@trojanac, pedja, igor_harris, Heinz, programer
Хвала људи, сад ћу да проучим ових неколико наведених
Нисам превише ни мислио на цјеновну разлику, колико видим све је то сића, него баш на то лично искуство са плаћањем на лицу мјеста или не, каснијим повраћајем новца, документацијом итд.
Хвала људи, сад ћу да проучим ових неколико наведених

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Moraće I gornji dihtunf da se menja, na dekli. Al ovako je ok autić, malopre sam ga detaljno gledao:

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Sto se placanja tice, mi nismo platili nista tu u ordinaciji, a bio je pregled i injekcija koju je dobila odmah nakon pregleda. Popuni se papir koji ti daju i to je to. Platili smo u apoteci lek za alergiju koji joj je doktor prepisao, ali je bio oko 5e, pa nismo ni planirali da se zezamo sa refundacijom.jovan.ilic.89 napisao: 31 Avg 2018, 10:58 @trojanac, pedja, igor_harris, Heinz, programer
Хвала људи, сад ћу да проучим ових неколико наведенихНисам превише ни мислио на цјеновну разлику, колико видим све је то сића, него баш на то лично искуство са плаћањем на лицу мјеста или не, каснијим повраћајем новца, документацијом итд.
Mi smo prosle godine imali cimanje sa Wienerom. Zena je bas imala gadne opekotine od algi. Pozvali call centar, odjebali nas u jednom dahu, kao ne podleze osiguranju.
Otisli smo u najblizu bolnicu (25km) tamo smo dolazili 3-4 dana nekoliko boca infuzije koje kakvi lekovi...ni centa nam nisu uzeli! Niko nista nije trazio, ni pasos ni osiguranje. Ispali su super, obzirom da su mogli da nas sisnu kako su hteli.
Sent from my SM-J500FN
Otisli smo u najblizu bolnicu (25km) tamo smo dolazili 3-4 dana nekoliko boca infuzije koje kakvi lekovi...ni centa nam nisu uzeli! Niko nista nije trazio, ni pasos ni osiguranje. Ispali su super, obzirom da su mogli da nas sisnu kako su hteli.
Sent from my SM-J500FN
Gde ste bili na letovanju?
Jeste li videli ovo negde?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Grcka, Nea Skioniaviator napisao:Gde ste bili na letovanju?
Sent from my SM-J500FN
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Šta je twinport kod Opela? Samo 5ks je razlika
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Twinport motori imaju lanac umesto kaisa, vrte se malo vise, uglavnom nema neke razlike.