Sport
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Sport
Popizdeo sam i ja žešće, ali ne treba ga razapeti na krst zbog ovog poraza.
Never Say Never Again
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne razumem, zašto? Jel zato što ti se čini da se Novak nije uzrujao zbog poraza. Jel zato treba da se razvede? Mislim, koja glupost.
I ja sam mišljenja da je Feder trebao davno da se penzioniše, još kad je dobio prve blizance. Tad je imao i pad u karijeri ako se sećam, pa se posle vratio na prvo mesto. Ni tad nije napustio, igra čovek, verovatno neće nikad biti opet prvi, ali ima svoje razloge. Novak je do sada uradio više nego svi srpski teniseri zajedno, pa i da ovog trenutka ostavi tenis nema mu se šta zameriti, a kamoli za jedan izgubljen meč, na ovaj ili onaj način. A siguran sam da mu je stalo da igra i osvaja GS bez obzira na privatan život. Samo što ne ide sve uvek kako bi čovek želeo.
Tapatalk with Desire 500
I ja sam mišljenja da je Feder trebao davno da se penzioniše, još kad je dobio prve blizance. Tad je imao i pad u karijeri ako se sećam, pa se posle vratio na prvo mesto. Ni tad nije napustio, igra čovek, verovatno neće nikad biti opet prvi, ali ima svoje razloge. Novak je do sada uradio više nego svi srpski teniseri zajedno, pa i da ovog trenutka ostavi tenis nema mu se šta zameriti, a kamoli za jedan izgubljen meč, na ovaj ili onaj način. A siguran sam da mu je stalo da igra i osvaja GS bez obzira na privatan život. Samo što ne ide sve uvek kako bi čovek želeo.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da nisam najmanje 10 puta veci Novakov navijac od tebe mozda bih i prihvatio "kritiku". Ovako... tesko 
Da je bar jednom pokazao da je iznerviran zato sto mu ne ide - ne bih rec rekao.

Da je bar jednom pokazao da je iznerviran zato sto mu ne ide - ne bih rec rekao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam čime se to meri ko je veći navijač, ali neka bude da je tvoj veći. Ja ne patim od toga.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Kontakt:
Mozda zbog toga sto sam gledao ili bar online pratio rezultat 99% bitnih meceva koje je odigrao, a nekolicinu puta ga gledao i uzivo...
U svakom slucaju nisam pametovao i komentarisao ono sto nisam gledao - vec samo ono sto sam pratio i gledao (i navijao i nervirao se).
U svakom slucaju nisam pametovao i komentarisao ono sto nisam gledao - vec samo ono sto sam pratio i gledao (i navijao i nervirao se).
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
Za klasu smo bolji od njih. Sad u drugom delu nasa duza klupa da dodje do izrazaja i da lagano privodimo stvari kraju.
Raduljica treba da radi istu foru ko Kalinic, svom snagom na zakucavanje kad god moze.
Raduljica treba da radi istu foru ko Kalinic, svom snagom na zakucavanje kad god moze.
- Day Walker
- Delija
- Kontakt:
Plasim se samo vakuuma u igri koji umemo da napravimo - da nas ne napune i da posle jurimo celu utakmicu.