Ratna tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:
Pridružio se: 24 Okt 2013, 13:03

Re: Ratna tehnika

Post od Cica Maca »

Dokle god budu trebili ove dzihadiste, imace para. Bogata su zemlja. A i odgovara im visoka cena nafte, za razliku od murikanaca. A i kad ih istrebe, posle ovakve reklame, nece imati problema. Posebo sto ce do tad EU da pukne do kraja. Sad, kad su ih priterali u cosak, treba ocekivati jos vise pojedinacnih/grupnih napada po EU, zatvorene granice, narod na ulicama,... Bojim se da je ovo tacka na i kada je kraj EU u pitanju.
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Cica Maca napisao:Vidim ja da ce stici i prestici i jelene, samo ovaj put bezeci glavom bez obzira...

Slika
:kezo: :rofl: :kezo:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Cica Maca@ Pa jasno je da EU nema veze sa zivotom. Nema tek govora da kada bi se nesto desilo da mogu nesto zajednicki vojno da urade, to bi tek bila sprdnja.
Slika
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:

Post od Cica Maca »

EU (E u.... sto ja volim da kazem...)

Slika
Slika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

EU kao vojna sila :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Da dodje do nekog sranja desilo bi se isto sto i JNA...
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:

Post od Cica Maca »

EU kao vojna sila su DEFINITIVNO smesniji od ova dva lika zajedno sa bajkerovog gifa u potpisu. Radi na DUREX! :dobarvic:
Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Inace kada smo kod vojski pojedinih vodecih zemalja unutar EU, citao negde skoro da kubure sa operativnim brojem ispravnih aviona i to Eurofajteri su problem jer se cesto kvare a i basnoslovno skupo odrzavanje i cena naleta za jedan sat je i za njih preskupa, zatim oklopna tehnika je dosta u problemu takodje zbog odrzavanja. Sve u svemu spolja gladac unutra jadac, pa se mi zalimo na nasu ratnu tehniku u nasoj vojsci.
Maco ne diram mi gif, on je u skladu sa mojim nikom :kezo:
Poslednja izmena od BAJKER u 17 Nov 2015, 18:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ovo za Eurofajtere najvise pogadja Nemacku i Austriju, ajde Austrija manje vise jer imaju malo aviona, a i zbog njihove kupovine su neki zavrsili na sudu..

Nemacka je u velikom problemu sa Tajfunima, kako su rekli greske pri konstruisanju tog aviona sad dolaze na naplatu, problemi za zmajem itd...
Zaboravio sam kolika je tacno operativnost Tajfuna kod njih, znam samo da je smesno nesto u pitanju...
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Cica Maca napisao:Slika
:rofl:
EXTRA! :mrgreen:

P.S.
Jedva sam otvorio link ... pa ako još neko ima problema - evo ovde u full-u:
Slika
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:

Post od Cica Maca »

Samo uzivaj u svojim likovima cika ljubazni, i ja volim da ih vidim kako igraju!

Slika
Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Cica Maca@ :doubleup:

No da mi ne bi bili zadnja rupa na karti Evrope evo pripremamo i vezbamo nasu vojsku za ne daj Boze.

VELIKA VEŽBA ORUŽANIH SNAGA "Štit" protiv terorizma u Beogradu u subotu.

Premijer Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavili su danas veliku združenu vežbu svih oružanih snaga Srbije.
Kako je premijer rekao, vežba će pokazati našim građanima da je država odlučna u borbi protiv terorizma.
Stefanović je rekao da će centralna manifestacija biti održana kod Palate Srbije na Novom Beogradu.

"Imaćemo veliku akciju u kojoj će sve naše bezbednosne snage, policija, vojska, BIA pokazati kakav je odgovor Srbije na izazove terorizma, šta je to što su naše snage sposobene da urade", dodao je Stefanović.

Kako Tanjug saznaje na nekoliko lokacija u Beogradu biće u subotu održana do sada najveća anti-teroristička pokazna vežba svih bezbednosnih službi Srbije, a građani će imati priliku da vide opremljenost i borbenu spremnost svih bezbednosnih struktura, u trenutku kada se mnoge države suočavaju sa terorističkim pretnjama.
U zajedničkoj akciji svih oružanih snaga pod operativnim nazivom "Štit", kod Palate Srbija u 11.00 časova, i na još nekoliko lokacija u gradu, biće prikazane najzahtevnije i najsloženije taktičke vežbe u rešavanju talačkih kriza i odbrane od terorističkih napada.
Kako je najavljeno, u toj akciji učestvovaće pripadnici MUP-a Srbije, Vojske Srbije, BIA, ali i drugih službi, a biće pokazana snaga celokupnog sistema odbrane i suprotstavljanja svim bezbednosnim pretnjama.
Cilj vežbe je i da se pošalje jasna poruka jedinstva Srbije i njenih bezbednosnih struktura u odbrani od svih remetilačkih faktora.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/607163 ... u-u-subotu
Slika
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:

Post od Cica Maca »

Su zvali i onog njihovog Bin Zajeba u goste da mu pokazu? A veceru, srnetina! [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Pa smesni su mi krajnje, lako je postaviti bezbedonosni prsten oko institucija vlasti, no teroristi nece na njih da udare, cilj im je uvek da zastrase neduzan narod, a to mogu upravo ovako kako su radili u Parizu ili Londonu pre par godina, dakle sredstva javnog transporta, mostovi, zgrade od javnog znacaja i sl.
Slika
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

ja samo da dodam da ih Rusi tuku i krstarecim raketam sa brodova i podmornica u mediteranu, e sad da li je potrebno ili ne, verovatno ne, ali pokazuju zube nato paktu.
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

A verovatno se svete i za onaj raznešeni putnički avion.
Odgovori