Servis - Razno
Re: Servis - Razno
rad abs-a zavisi od auta do auta kao i od guma ili podloge po kojoj kocis, vremenskih uslova itd. tako da se ne moze generalizovati kako treba da se cuje kad radi, kod nekog auta je to grublje kod nekog neznije kao i shodno situaciji
Da li neko ima iskustva sa servisom
AutoCentar - Forma Servis
Stolačka 10c-Senjak, Beograd
Treba da radim relativno rutinske stvari (zamena pločica, viljuški, stabilizatora i slično čeprkanje po trapu), kažu da mogu da nabave zamenske delove.
Pa mi treba samo info da li su OK ili da zaobiđem, pošto danas u Srbiji ni rutinsko više nije rutinsko.
Treba da radim relativno rutinske stvari (zamena pločica, viljuški, stabilizatora i slično čeprkanje po trapu), kažu da mogu da nabave zamenske delove.
Pa mi treba samo info da li su OK ili da zaobiđem, pošto danas u Srbiji ni rutinsko više nije rutinsko.
Nemam iskustva al kolko se secam bili su ovlasceni servis za neke japance a sad vise izgleda nisu.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Imam ja. Skroz ok ekipa, ne muljaju, pošteni.Kondo napisao:Da li neko ima iskustva sa servisom
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
da stvarno su ok bili dok sam tamo vozio carismu, sad vec pre dosta godina.
Zahvaljujem, tako su mi i zvučali preko telefona. Pre nego što sam rekao šta mi treba rekli su mi šta rade a šta ne rade, tako da je bilo barem jasno da neće da se peljaju sa onim što ne znaju.
Molba za mišljenje:
Diskovi Kabo presvučeni teflonom
Zadnje pločice Ferodo
Prednje nešto nemačko što je prva ugradnja za Opel
?
Diskovi Kabo presvučeni teflonom
Zadnje pločice Ferodo
Prednje nešto nemačko što je prva ugradnja za Opel
?
Diskovi su Kavo ne postoji Kabo, mada nemam pojma nista o njima niti sam ih vidjao u prodaji samo znam slucajno za tu marku.
Ferodo je ok
Ne znam sta je prva ugradnja u opel, oni stavljaju OEM GM delove nema ime brenda, pitanje ko to radi za njih.
Ferodo je ok
Ne znam sta je prva ugradnja u opel, oni stavljaju OEM GM delove nema ime brenda, pitanje ko to radi za njih.
Ako je auto nemiran na leru je l' treba da idem kod mehaničara ili električara? 

Kod električara ako hoćeš da ti narihta cajger tako da se kazaljka ne treseApex napisao: 16 Apr 2022, 08:57 Ako je auto nemiran na leru je l' treba da idem kod mehaničara ili električara?![]()

kod mehaniraca koji se razume i u elektriku i elektroniku 

Mehatroničara 

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
To beše psihoterapeut?