TV - Audio - Video - bela tehnika
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Sto su onda uopste i dali one silne papire? Nazvacu ih u toku dana, dacu im broj ugovora... Ne pada mi na pamet nista slicno.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Gde si kupio masinu?On line ili direct u prodavnici?
On line imas pravo povracaja 14 dana.
Bar u teroiji...
On line imas pravo povracaja 14 dana.
Bar u teroiji...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uzeo sam skoro neku slavinu u Uradi Sam i posle muke da se montira jer je jednostavno loša, na kraju je ipak vratim i uzmem Diplon. Razlika u ceni mizerna, 500 dinara, a po kvalitetu mnogo bolji Diplon. Nego, kad sam vraćao ovu slavinu, upakovao sve lepo kako je i bilo, baja otvori i kaže "super, vi niste ovo ni montirali". Jok i nisam, ali kako ništa nije pitao, ja mu samo dao račun, odradio on šta treba i ja uzeo drugu. Sad će ova opet u prodaju, garant.
Posetite www.garaza.rs !
Ajde sto ce slavina opet u prodaju, nego sto uredjaje vracaju u prodaju ako prolaze kao novi.
Bio sam na intervenciji na Dorcolu, nova (kupljena par dana ranije) ves masina ne okrece bubanj. Otvorim-spao kais sa smrdljive plasticne remenice (jos jedna boljka na nekim modelima). Sredim to i na kraju dana uzmem da unesem radne naloge. Sve je bilo ok dok nisam dosao do tog naloga. Kaze program "ponovljena reklamacija". Pogledam, ista masina (isti serijski broj) vec popravljana na Novom Beogradu pre manje od mesec dana (sve kvarove program automatski prepoznaje kao ponovljene reklamacije ukoliko je proslo manje od mesec dana). Bilo je nekoliko takvih situacija.
Ako se dobro secam, masina je kupljena u Tehnomaniji.
Meni su iz Tehnomanije isporucili nov kombinovani frizider sa zamenjenim kompresorom. Vratio sam ga bez problema i uzeo drugi na drugom mestu.
Bio sam na intervenciji na Dorcolu, nova (kupljena par dana ranije) ves masina ne okrece bubanj. Otvorim-spao kais sa smrdljive plasticne remenice (jos jedna boljka na nekim modelima). Sredim to i na kraju dana uzmem da unesem radne naloge. Sve je bilo ok dok nisam dosao do tog naloga. Kaze program "ponovljena reklamacija". Pogledam, ista masina (isti serijski broj) vec popravljana na Novom Beogradu pre manje od mesec dana (sve kvarove program automatski prepoznaje kao ponovljene reklamacije ukoliko je proslo manje od mesec dana). Bilo je nekoliko takvih situacija.
Ako se dobro secam, masina je kupljena u Tehnomaniji.
Meni su iz Tehnomanije isporucili nov kombinovani frizider sa zamenjenim kompresorom. Vratio sam ga bez problema i uzeo drugi na drugom mestu.
Gorenje masina mene odlicno sluzi,evo druga godina.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U tazbini kupili 2 Vox televizora. Prijatno sam iznenađen. Ne vidim da im išta bitno fali, ok su boje, ni kod sporta ne vidim nikakve probleme, korektan ugao gledanja... Da li su se to i jeftini LED-ovi rešili tih tipičnih mana?
Dobra vest ako jesu, treba mi jedan manji od 40".
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- shandu90
Uzeli smo skoro mi tj. matorci za spavacu neki tesla, isto onlajn iz fajn kupovina. Valjda nece da zayebava kao masina, ne bi mogao opet da ga slusam kako pametuje po kuci.

Koliko je para. Da je ok ekran pa da se uzme kao monitor.
- shandu90
18 crvenih novcanica. Nemam pojma kakav je ekran, jos nije montiran. Mozes pogledati specifikacije na sajtu za taj model, ako ti nesto znaci.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Za te pare moze da se uzme monitor iste dijagonale koji ce biti primetno bolji od tv-a. I to od jaceg proizvodjaca poput LG, Acer, Philips, Samsung...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ne vrede specifikacije kod najniže klase. Mora da se pogleda.
- shandu90
Javljam kad se bude namontirao.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Da dam i ja nase iskustvo sa ves masinama 
Kad smo izasli iz studenjaka to nam je bila prva investicija. Marka Beko. Garancija je bila ja mislim 2 godine. Jedno celjade izdjikalo na njoj. Kad se rodilo drugo celjade, preselimo se u drugi stan i nju smo nosali tamo. Izgurala je onaj nakriticniji dio ... pelene
. Nakon toga smo je zamjenili sa markom Gorenje (5 godina garancije). Beko i dalje vrti na selu sto je najvaznije i dalje bez problema (znaci vise od 11 godina).
A sad prica o ovoj novoj
. Masina je jedna od skupljih bila (9k i nekih cuda od programa). Poslije par mjeseci se zakljuca tako da nista nije moglo da se izabere od programa. Dodje serviser i kaze elektronika stradala. Nema u Srbiji rezervnu, morala bi se narucivati iz Slovenije. Kaze moramo da je zamjenimo. Naravno, istog modela nije bilo pa smo uzeli neki slican. Evo poslije 2 godine crce i druga
. Vec dvije nedelje cekamo da vidimo sta ce biti prije ... nova elektronika ili nova masina
. Ja se nadam ovom drugom kako bi produzio garanciju
.

Kad smo izasli iz studenjaka to nam je bila prva investicija. Marka Beko. Garancija je bila ja mislim 2 godine. Jedno celjade izdjikalo na njoj. Kad se rodilo drugo celjade, preselimo se u drugi stan i nju smo nosali tamo. Izgurala je onaj nakriticniji dio ... pelene

A sad prica o ovoj novoj

Sta se dogadja sa masinom, koje simptome ima?