Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Na većini piše da je dozvoljena dnevna doza jedna limenka (ona velika) ili dve manje veličine Red Bula.
TT
TT
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
To je doza od koje ti nece pozliti tog dana, ne garancija za dug zivot.DukeNS napisao:Cuj jedno-dva dnevno...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Čije vlasništvo je zdravstveni karton pacijenta i može li dom zdravlja da ga ne da pacijentu na njegov zahtev?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
To možda za decu do 5 godinaSaša napisao:Na većini piše da je dozvoljena dnevna doza jedna limenka (ona velika) ili dve manje veličine Red Bula.
TT

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
^^
Njihovo vlasništvo.
Možeš ga dobiti samo na uvid,da pogledaš ako te nešto zanima.
A ne bi trebalo da ga dobiješ u ruke i da ga nosiš tamo-amo.
Ako nekoj instituciji treba podatak iz Zdravstvenog kartona, onda se službenim putem dostavlja.
Malo bi bilo bezveze da svako lice može dobiti takve stvari da nosi sa sobom,pa tu bi bilo milion zloupotreba.
E sad, u praksi često bude svega i svačega
Njihovo vlasništvo.
Možeš ga dobiti samo na uvid,da pogledaš ako te nešto zanima.
A ne bi trebalo da ga dobiješ u ruke i da ga nosiš tamo-amo.
Ako nekoj instituciji treba podatak iz Zdravstvenog kartona, onda se službenim putem dostavlja.
Malo bi bilo bezveze da svako lice može dobiti takve stvari da nosi sa sobom,pa tu bi bilo milion zloupotreba.
E sad, u praksi često bude svega i svačega

1. stvara li marihuana zavisnost?starac vujadin napisao:Nešto nije u redu sa civilizacijom gde su energetska pića dozvoljena, a marihuana zabranjena.
2. da li marihuana tj njeno konzumiranje moze da bude opasno po zdravlje ili zivot (da osteti mozak, da neko nastrada zbog stanja u kom se nalazi)?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Energetska pica su bas trovanje klinaca koje roditelji ne kontrolisu. Kao u nase doba koka-kola, mada mi se ona cini nesto blaza..
PS: Prica sa marihuanom mi je isto smesna, ja bi za pocetak zabranio sve vrste cigareta, ukljucujuci marihuanu. Sada sam se bas vratio iz Beograda, ne da se pusi u Srbiji nego strasno....
PS: Da li neko ima iskustva sa dronom JJRC SOL... Mnogo je manji i jeftiniji od Tello-a. Mnogo mu je losija aplikacija od Tello-a, vidi se bas da je obican “Kinez”
PS: Prica sa marihuanom mi je isto smesna, ja bi za pocetak zabranio sve vrste cigareta, ukljucujuci marihuanu. Sada sam se bas vratio iz Beograda, ne da se pusi u Srbiji nego strasno....
PS: Da li neko ima iskustva sa dronom JJRC SOL... Mnogo je manji i jeftiniji od Tello-a. Mnogo mu je losija aplikacija od Tello-a, vidi se bas da je obican “Kinez”
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
1. NeHKS napisao:1. stvara li marihuana zavisnost?starac vujadin napisao:Nešto nije u redu sa civilizacijom gde su energetska pića dozvoljena, a marihuana zabranjena.
2. da li marihuana tj njeno konzumiranje moze da bude opasno po zdravlje ili zivot (da osteti mozak, da neko nastrada zbog stanja u kom se nalazi)?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
2. Ne
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A THC u marihuani?
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Ovo je period gde mi se gadi da sedim u kaficu, smrdis kao da si iz pusnice izasao.ljuba napisao:Energetska pica su bas trovanje klinaca koje roditelji ne kontrolisu. Kao u nase doba koka-kola, mada mi se ona cini nesto blaza..
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Pokojni drug iz srednje krenuo sa vutrom a završio na Novom bežanijskom groblju.
Ooet dolazimo do price kao sa proteinom...
Koja se to hemija sadrzi u Red Bullu recimo, kada ste se vec svi slozili tako lepo?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Koja se to hemija sadrzi u Red Bullu recimo, kada ste se vec svi slozili tako lepo?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Tebi bi zaista bilo najpametnije da OZBILJNO porazmislis o svom ponasanju I odnosu prema zdravlju. Imas dijabetes, preko 100 kila na koliko, 165cm I citam ovde sta sve konzumiras. Ovo ti najdobronamernije kazem. Je l hoces dumres ?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ja kad video poslednju sliku minifrižidera, krenuo da pišem nešto slično, al odustao. Ako ne zna on, ko smo mi koji qratz da mu pišemo 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma ja to svima govorim, I kada vidim da neko puno zdere I da puno pusi, kada generalno ne vodi racuna o zdravlju. Govorim to I mojima, stalno, roditeljima, zeni. Najvise se plasim bolesti. U Srbiji se NENORMALNO pusi. Svest ne postoji, uzas od drzave. Sto je jadnija drzava to je vise pusaca, alkosa. Siguran sam da u npr. Finskoj, Norveskoj... ne pusi ni 15% ljudi.