Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Re: Dobro veče

Post od Mr.Rotor »

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

ddanijell napisao: 05 Okt 2018, 23:00 :D , cime se oni bave, ccc
Al eto nekako su u pravu :) Često kad vidim da neki auto pravi nešto na putu po čime se ističe, ispadne da je u dobrom broju BMW. Naravno, za volanom ne bude Švajcarac računovođa, nego neki od Balkanaca, Turaka. Prolazim pored jedne zgrade, slikaću vam (ako budem smeo :kezo: ) vozni park. Tu žive 95% Šipaca. Onako iz glave sada: bmw m3 e90, x5 e71, F10 550i sa ružnim felgama, još jedan F10, 330 E46, e36 i još par bmw i jedan audi a6 sa ogrombim felgama. Činjenica da ih dosta vozi ti ljudi, pa otuda i da su bmw vozači pod lošim glasom.

Skorije sam vozio autoputem i dolazi do prebacivanja na drugi autoput i par stotina metara unazad je označeno koliko brzo i kuda se vozi i baja sa bmw 2 kabrio ne yebe 70 kmh ograničenje i prelazi preko ovih belih linija koje su označene po putu. Ljudi se zbune u takvim situacijama, jer nisu navikli na idiotsko ponašanje. Ne znaju je l da ga puste ili šta da rade sa njim kad vozi tamo gde je zabranjeno. Da je naišla policija, lagano bi se češao i sumnjam da bi radio isto. Kasnije ga stignem, naravno unutra dva tamnoputa bradata lika.

Slika

iz drugog ugla. Na levoj strani je vozio.

Slika
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
hidroponika
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2017, 13:53

Post od hidroponika »

Nisam cuo skoro bolju pesmu......... Svaka cast.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

passenger napisao: 06 Okt 2018, 20:11 Naravno, za volanom ne bude Švajcarac računovođa, nego neki od Balkanaca, Turaka
Jel to isti oni sto koriste telefone od po 700-1500e ? :D
To sto Švajcarac računovođa ne vozi BMW ne znaci da je pametan, pre bih rekao da je obratno.
Umrece sutra i taj Švajcarac, kao i onaj Balkanac ali jedan je uzivao u zivotu, trosio ga maksimalno, mozda cak i neki clanak u novinama za njime ostao :kezo: ,
a drugi je bio mish računovođa koji je prdeo i vozio ...... (dopisati po zelji). Ja toliko na temu Balkanci, Turci, Albanci ... :pop:
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Nisi me razumeo. Voze Švajcarci svašta. Neće voze Peugeot, a zaradjuje 12000 chf. Nego neće da divlja kao stoka :)
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Citam izmedju redova, ne brini, razumem odlicno sta je pisac hteo reci.
Mr.Rotor napisao: 06 Okt 2018, 19:42
:plusone:
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ovi Balkanci koje ja vidjam u slicnim autima, uglavnom samo u njima i u telefonu i uzivaju. Za ostalo nemaju da zive ko Svajcarac racunovodja ;-) To je poenta, a ne da Nemci to ne voze :-) Mada bi takvi u Srb mogli u polovnom BMWu 2001. da uzivaju, to je razlika lokacije.

Cena kompleksa je prevelika. Po meni je ok da uzivas u tome ako to mozes da priustis, ali to po cenu mnogih normalnih stvari malo nije ok po meni.

Kolega je juce porucio XC60 hibrida, list price 85k eur, ali ga i ne oseti. Drugi, na istom nivou, kupio Focusa, koga vozi do aerodroma kada leti na Sejsele, totalno drugacija filozofija zivota.

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

passenger napisao:
ddanijell napisao: 05 Okt 2018, 23:00 :D , cime se oni bave, ccc
Al eto nekako su u pravu :) Često kad vidim da neki auto pravi nešto na putu po čime se ističe, ispadne da je u dobrom broju BMW. Naravno, za volanom ne bude Švajcarac računovođa, nego neki od Balkanaca, Turaka. Prolazim pored jedne zgrade, slikaću vam (ako budem smeo :kezo: ) vozni park. Tu žive 95% Šipaca. Onako iz glave sada: bmw m3 e90, x5 e71, F10 550i sa ružnim felgama, još jedan F10, 330 E46, e36 i još par bmw i jedan audi a6 sa ogrombim felgama. Činjenica da ih dosta vozi ti ljudi, pa otuda i da su bmw vozači pod lošim glasom.

Skorije sam vozio autoputem i dolazi do prebacivanja na drugi autoput i par stotina metara unazad je označeno koliko brzo i kuda se vozi i baja sa bmw 2 kabrio ne yebe 70 kmh ograničenje i prelazi preko ovih belih linija koje su označene po putu. Ljudi se zbune u takvim situacijama, jer nisu navikli na idiotsko ponašanje. Ne znaju je l da ga puste ili šta da rade sa njim kad vozi tamo gde je zabranjeno. Da je naišla policija, lagano bi se češao i sumnjam da bi radio isto. Kasnije ga stignem, naravno unutra dva tamnoputa bradata lika.

Slika

iz drugog ugla. Na levoj strani je vozio.

Slika
Kad si vec spomenuo tamnopute bradonje. Danas jedan u metro stanici u Becu imao istetoviranog albanskog orla na vratu. Da mi je neko pricao, ne bi verovao. A lik bio pristojno obucen, kosulja, dzemper, dobre cipele, bas kultivisano izgledao.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Nešto se dešava sa kamionima i pandurima na autoputu. Prate ih pod rotacijom i pretresaju na naplatnim rampama. Se zna nešto o tome?
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Broje glasove iz BiH.

:kezo:

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Jel sme ovde da se parkira? Na pocetku ulice ima tabla za zelenu zonu, ali ne mogu da skontam ovo sta je iscrtano, ne lici ni na sta :kezo:

https://www.google.rs/maps/@44.8161161, ... 6656?hl=en
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Parkiraj kao i svi ovako ukoso. I uplati zelenu zonu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
stejer
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG

Post od stejer »

Obicna treca zona, znaci max 3 sata. Zbunih se kad sam procitao "zelena zona". Reko da nije nesto novo. Imas i garazu tu, mislim da je 50 din/sat.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Hvala Trojke i Stejer :) :pivo: Znam za garazu ali reko ako ima mesta na ulici, da se ne zavlacim dole, par sati mi treba svakako taman za trecu zenu.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ladno imas tri zene... I sve si ih uhapsio ? Sta ti je srpski policajac... :D
Odgovori