Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Reče čovek, koji radi 4 dana u nedelji, iz novog Merca E200D...ljuba napisao:Kome je znanje ista pomoglo? Kod mene na kao "teskom" fakultetu krajem 80 pocetkom 90 vecina su ili prepisivali ili ucili gluposti. A o privredi koja ih je cekala da iskoriste to znanje da ne pricam.... Cast izuzecima...
Nije totalni zen, ali se sećam da je u pitanju porodični biznis, znači nema ko da te bičuje da žuriš sa poslom. Jako blizu zenaDarko napisao: Mozda ti je ovo sto sad radim zen![]()
Nemaš ni predstavu koliko grešiš, kad radiš za sebe revnosniji si nego da te trojica bičuju. Mora tako, inače propadaš.TheWickerMan napisao:Nije totalni zen, ali se sećam da je u pitanju porodični biznis, znači nema ko da te bičuje da žuriš sa poslom. Jako blizu zenaDarko napisao: Mozda ti je ovo sto sad radim zen![]()
Sam sebe demantuješ. Zbog tog nekadašnjeg širokog i "nepotrebnog" obrazovanja si i mogao lakše da promeniš struku.ljuba napisao:Da ali ceo zivot radim nesto drugo (ne bas potpuno razlicito, ali drugo) od onoga za sta sam se skolovao...
A posebno sto niko, apsolutno niko ne zna kako ce biti trziste rada za 10 godina i sta ce trebati - mozda ce znanje igrica biti na prvom mestu po zaradamai po potraznji..
To je potpuno tacno ako si skroz moralan i posten poslodavac.Vladapetr napisao: 12 Jul 2018, 15:00Nemaš ni predstavu koliko grešiš, kad radiš za sebe revnosniji si nego da te trojica bičuju. Mora tako, inače propadaš.TheWickerMan napisao:Nije totalni zen, ali se sećam da je u pitanju porodični biznis, znači nema ko da te bičuje da žuriš sa poslom. Jako blizu zenaDarko napisao: Mozda ti je ovo sto sad radim zen![]()
Ljubo, ako me secanje sluzi, pomenuo si negde da si zavrsio ETF. Ako nije tajna, na kom si smeru bio?ljuba napisao: 12 Jul 2018, 12:27 Kome je znanje ista pomoglo? Kod mene na kao "teskom" fakultetu krajem 80 pocetkom 90 vecina su ili prepisivali ili ucili gluposti. A o privredi koja ih je cekala da iskoriste to znanje da ne pricam.... Cast izuzecima...