Vežbanje, dijete, teretana...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Isti krc kao i ostala hemija. 

Sto se tice Herbalife-a, imam jednog poznanika iz kvarta koje je u tome i mogu reci da su teska sekta, kreten do kretena. Ne sumnjam da ovi na vrhu klepaju dobru lovu, ali ostatak ljudi je jeziva, bar ove sto ja znam.
Klasičan piramidalni pristup prodaji, po nekim statistikama 99,7% šansa da propadneš kada krećeš sa najnižeg nivoa.
Možda ne odmah, ali nakon izvesnog vremena to je broj ljudi koji napusti to jer vidi da nema 'leba. Naivni napuste posle par meseci a glupi posle par godina. Treće grupe nema. Onaj ko se tu provuče do vrha je toliko sposoban da bi verovatno uspeo šta god da mu daš da radi u životu.
Možda ne odmah, ali nakon izvesnog vremena to je broj ljudi koji napusti to jer vidi da nema 'leba. Naivni napuste posle par meseci a glupi posle par godina. Treće grupe nema. Onaj ko se tu provuče do vrha je toliko sposoban da bi verovatno uspeo šta god da mu daš da radi u životu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Pitao sam jer se kolega pre par godina navukao na te šejkove i treninge na Štrandu. I rokao on to i za 5-7 meseci skinuo 20-ak kg. Nije prošla ni godina evo njega na staroj kilaži, a možda i većoj, više ne pominje šejkove a ni Herbalife.
Sad imam jednu koleginicu iz Crvenke koja je najnovija "žrtva" ovog HL kampa.Vidim je FB je taguje lik koji vodi taj "kamp", slika ih. A lik je neki konobar, klinja. Barem po slikama koje ima na profilu.
Žao mi koleginice, misli da je debela, a baš joj je sve na svom mestu.
Tesla 6.1
Sad imam jednu koleginicu iz Crvenke koja je najnovija "žrtva" ovog HL kampa.Vidim je FB je taguje lik koji vodi taj "kamp", slika ih. A lik je neki konobar, klinja. Barem po slikama koje ima na profilu.
Žao mi koleginice, misli da je debela, a baš joj je sve na svom mestu.

Tesla 6.1
Ništa ne možemo da ti kažemo bez slike koleginice. 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nekada ni slika nije doboljna, najbolje to prepipati 

Nekad je slika dovoljna da nemaš želju da pipneš.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Imam jednog ortaka koji je tolika gmazina da ga mrzi da ode do bazena koji mu je 100m od gajbe. Jagnjeci brigadir, ne izbija iz auta i nije u stanju da se sagne pertlu da veze. Non stop pije te herbalife cajeve i slicne gluposti. Njemu to izgleda otvara apetit.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
baš takoMartin napisao:Isti krc kao i ostala hemija.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Herbalife proizvodi su dobri. Ali preskupi jer je nacin prodaje takav da se iz prodajne cene svakog proizvoda i njihove ogromne marze namiruju hiljade provizija i procenata. A i nacin prodaje je odvratan. Slicna stvar kao i sa zivotnim osiguranjem- dobra stvar je to,ali ste verovatno vecina vas se susreli sa agresivnim prodavcem koji u svojoj zelji da proda ne bira nacin.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
https://www.youtube.com/watch?v=PYcw0GqRjZEnikaragva napisao:Pa mozda je pio biomed
Sent from mTalk
Širim haos!
Ja uzeo personalnog trenera na 3 meseca, pocev od juce.
Upale me vec danas drmaju.
Ishrana 80% korigovana, voda, 5x nedeljno u teretanu, bez hemije...pa cemo videti rezultate.
Planiram i da se slikam na startu (uradjeno), kao i nakon svakog meseca treniranja. Kontam da ce biti zanimljivo uporediti prvu i poslednju.
Upale me vec danas drmaju.
Ishrana 80% korigovana, voda, 5x nedeljno u teretanu, bez hemije...pa cemo videti rezultate.
Planiram i da se slikam na startu (uradjeno), kao i nakon svakog meseca treniranja. Kontam da ce biti zanimljivo uporediti prvu i poslednju.
Dobra sisa zlata vredi.
To si sve mogao i sam. Ako imaš disciplinu. Ako nemaš, cim zavrsis s trenerom i ti nastavis po starom običaju, džabe si krečio i pare bacio.