Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
U ns probili u magacin.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Popustio kordon.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
U metrou kg bio 134, sad na popustu neko postavio 116. U Lidlu 120 i tuku se. Pa vrh.swemir napisao:Pazi pile od 150 din! Najgore je da ono u rodicu vise od dulpo skuplje nije kvalitetnije.
Isto sve samo marze od 70%.
Ko misli da je rodic ili ideja kvalitetnija zato sto je skuplja od lidla grdno se vara...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Because plaćeni mediji.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sreca pa sam izbegao tuda da prodjem danas, otisao futoskim. I sad sedim ispred zgrade, gledam klince neke, ako nisu 15 lidl punih kesa nosili sa sobom ne znam.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Nisam znao da su Srbi toliki ljubitelji piletine
, mislim pobogu šta če ti toliko mesa? I da ja đabe ne znam šta bi sa njim radio.
U SLO imamo LIDL več neko vreme i odlazim baš redko iz više razloga. Prvi je da je uvek gužva, da se mi prodavnice ni najmanje ne svidjaju i da ona dva jadnika koja rade uvek su nekulturni i neljubazni. Imaju baš dobar sladoled i lososa, kupujem i jedan sir koji drugde i nema, a nije baš jeftin. I ovako u prolazu ako vidim nešto što nema u drugim prodavnicama ( ja to u svakoj državi/prodavnici kupim ako je nešto novo ). Sad cene, LIDL ima imiđ da je jeftin pa ljudi kupuju i kad nije, jer koga češ šišati ako nečeš ovce...poznane marke ( npr barcaffe i slično) su često iste cene ko u drugim marketima ili jeftinije tipa jedan cent...
Ali najgore je, što u SRB misle da je LIDL prestižni lanac, isto ko HM...ili najžalostnije, kako se uzme.
A Vučičevo otvaranje prodavnice je smehotresno, baš sam ostao bez reči kad sam to pročitao, zar ga nije sramota?

U SLO imamo LIDL več neko vreme i odlazim baš redko iz više razloga. Prvi je da je uvek gužva, da se mi prodavnice ni najmanje ne svidjaju i da ona dva jadnika koja rade uvek su nekulturni i neljubazni. Imaju baš dobar sladoled i lososa, kupujem i jedan sir koji drugde i nema, a nije baš jeftin. I ovako u prolazu ako vidim nešto što nema u drugim prodavnicama ( ja to u svakoj državi/prodavnici kupim ako je nešto novo ). Sad cene, LIDL ima imiđ da je jeftin pa ljudi kupuju i kad nije, jer koga češ šišati ako nečeš ovce...poznane marke ( npr barcaffe i slično) su često iste cene ko u drugim marketima ili jeftinije tipa jedan cent...
Ali najgore je, što u SRB misle da je LIDL prestižni lanac, isto ko HM...ili najžalostnije, kako se uzme.
A Vučičevo otvaranje prodavnice je smehotresno, baš sam ostao bez reči kad sam to pročitao, zar ga nije sramota?
Poslednja izmena od maniaxxx u 11 Okt 2018, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Šta ja znam šta piše na njemu, grčki feta sir uglavnom, sličan siru, koji se kod vas dobije na svakoj pijaci, ovde nema toga na pijacama, a od ovih u rodavnicama najbolji mi je taj iz Lidla i fino mi je, jer nije veliko pakiranje ( ne jedem baš toliko taj sir, moja devojka još manje, ona je više za one smrdljive sirove
, a čerka ga isto baš ne voli )

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Piletina iz Žitista reče vođa.
Meni Lidl nije nešto, bio u Parizu, bio letos u Nikitiju i tja, uzeo najgore žvake u životu a i neki sok tuborg soda sa cimetom
.
Pošto mi je Lidl faktički 500m od zgrade verovatno će me supruga odvući pa može li neko od musterija Lidla iz DE i slično da preporuči nesto konkretno da valja?
Meni Lidl nije nešto, bio u Parizu, bio letos u Nikitiju i tja, uzeo najgore žvake u životu a i neki sok tuborg soda sa cimetom

Pošto mi je Lidl faktički 500m od zgrade verovatno će me supruga odvući pa može li neko od musterija Lidla iz DE i slično da preporuči nesto konkretno da valja?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sem jafa keksa, ništa!
ja u Lidl ne znam kad sam poslednji put ušao.
ja u Lidl ne znam kad sam poslednji put ušao.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Sladoledi, čokoladni sa parčičima čokoade je meni vrhunski, ili od pistacije.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ovaj mi se svidja iz Lidl, ali ne kupujem više sladolede.

imaju ok voćne jogurte. Od kilo kantice sam drao pre
i ona posebna salama 1 eura 100g.
imaju ok voćne jogurte. Od kilo kantice sam drao pre

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
dag81 napisao: 11 Okt 2018, 21:07 U metrou kg bio 134, sad na popustu neko postavio 116. U Lidlu 120 i tuku se. Pa vrh.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
U Metro nije moglo da se uđe bez kartice-do skoro.Vidim sad mogu(kao) da uzmu svi
To moraš da skontaš sam, jer svako ima drugačije afinitete.Puzo81 napisao: 11 Okt 2018, 22:38 Piletina iz Žitista reče vođa.
Meni Lidl nije nešto, bio u Parizu, bio letos u Nikitiju i tja, uzeo najgore žvake u životu a i neki sok tuborg soda sa cimetom.
Mi svaki mesec oko 150- 200e potrošimo u lidlu. Mleko,voda,šećer,brašno,majonez,ulje su najjeftiniji bez pogovora. Kafa takođe. Još neke sitnice. Međutim-nema svega što nam treba.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Mi 80% kupujemo u Lidlu jer mi je ispod zgrade, a kako sami kuvamo ruckove, tih namirnica ima bilo gde, samo sto je u Lidlu uglavnom jevtinije, a voce i povrce im je dobro. Asortiman nije veliki u odnosu na velike lance, ali je lepo odmeren.
Imaju super slaninicu, sunke, sladoled, i dimljene prsute, ali je asortiman drugaciji nego u PL, nisu isti proizvodi. U DE ima i zamrznutih grckih pita, raznih mariniranih girosa, madjarskih belih salami, i bliskoistocnih jela. Cene su bar ovde u vecini slucajeva nize nego u Rodi, kada sam bio letos.
Dobre su im akcije kojih ima par puta mesecno, sa na primer meksickim namirnicama, od piva do raznih specificnih jela, pa onda kineska, i sl, a po normalnim cenama.
Mojoj porodici kvalitet super odgovara, asortiman je sertifikovan striktnim nemackim kontrolama. U odnosu na Rodu i Tempo na koje smo bili osudjeni u Nisu daleko ispred u odnosu cene i kvaliteta (subjektivno, ali od strane vise prijatelja ovde), dakle bez seljackih jabuka, sireva i sl, za koje verujem da su visa kategorija.
Inace i vecina kolega najvise kupuje u Lidlu/Aldiju, kako su mi rekli, ali sve je stvar ukusa i novca.
Imaju super slaninicu, sunke, sladoled, i dimljene prsute, ali je asortiman drugaciji nego u PL, nisu isti proizvodi. U DE ima i zamrznutih grckih pita, raznih mariniranih girosa, madjarskih belih salami, i bliskoistocnih jela. Cene su bar ovde u vecini slucajeva nize nego u Rodi, kada sam bio letos.
Dobre su im akcije kojih ima par puta mesecno, sa na primer meksickim namirnicama, od piva do raznih specificnih jela, pa onda kineska, i sl, a po normalnim cenama.
Mojoj porodici kvalitet super odgovara, asortiman je sertifikovan striktnim nemackim kontrolama. U odnosu na Rodu i Tempo na koje smo bili osudjeni u Nisu daleko ispred u odnosu cene i kvaliteta (subjektivno, ali od strane vise prijatelja ovde), dakle bez seljackih jabuka, sireva i sl, za koje verujem da su visa kategorija.
Inace i vecina kolega najvise kupuje u Lidlu/Aldiju, kako su mi rekli, ali sve je stvar ukusa i novca.