Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

Za ove pilice, cigani se poubijase kolko vidim..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

U ns probili u magacin.

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Popustio kordon.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

swemir napisao:Pazi pile od 150 din! Najgore je da ono u rodicu vise od dulpo skuplje nije kvalitetnije.

Isto sve samo marze od 70%.

Ko misli da je rodic ili ideja kvalitetnija zato sto je skuplja od lidla grdno se vara...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
U metrou kg bio 134, sad na popustu neko postavio 116. U Lidlu 120 i tuku se. Pa vrh.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Because plaćeni mediji.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sreca pa sam izbegao tuda da prodjem danas, otisao futoskim. I sad sedim ispred zgrade, gledam klince neke, ako nisu 15 lidl punih kesa nosili sa sobom ne znam.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Nisam znao da su Srbi toliki ljubitelji piletine :D , mislim pobogu šta če ti toliko mesa? I da ja đabe ne znam šta bi sa njim radio.

U SLO imamo LIDL več neko vreme i odlazim baš redko iz više razloga. Prvi je da je uvek gužva, da se mi prodavnice ni najmanje ne svidjaju i da ona dva jadnika koja rade uvek su nekulturni i neljubazni. Imaju baš dobar sladoled i lososa, kupujem i jedan sir koji drugde i nema, a nije baš jeftin. I ovako u prolazu ako vidim nešto što nema u drugim prodavnicama ( ja to u svakoj državi/prodavnici kupim ako je nešto novo ). Sad cene, LIDL ima imiđ da je jeftin pa ljudi kupuju i kad nije, jer koga češ šišati ako nečeš ovce...poznane marke ( npr barcaffe i slično) su često iste cene ko u drugim marketima ili jeftinije tipa jedan cent...

Ali najgore je, što u SRB misle da je LIDL prestižni lanac, isto ko HM...ili najžalostnije, kako se uzme.

A Vučičevo otvaranje prodavnice je smehotresno, baš sam ostao bez reči kad sam to pročitao, zar ga nije sramota?
Poslednja izmena od maniaxxx u 11 Okt 2018, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Koji sir?
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Šta ja znam šta piše na njemu, grčki feta sir uglavnom, sličan siru, koji se kod vas dobije na svakoj pijaci, ovde nema toga na pijacama, a od ovih u rodavnicama najbolji mi je taj iz Lidla i fino mi je, jer nije veliko pakiranje ( ne jedem baš toliko taj sir, moja devojka još manje, ona je više za one smrdljive sirove :pop: , a čerka ga isto baš ne voli )
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Piletina iz Žitista reče vođa.

Meni Lidl nije nešto, bio u Parizu, bio letos u Nikitiju i tja, uzeo najgore žvake u životu a i neki sok tuborg soda sa cimetom :rofl:.

Pošto mi je Lidl faktički 500m od zgrade verovatno će me supruga odvući pa može li neko od musterija Lidla iz DE i slično da preporuči nesto konkretno da valja?
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Sem jafa keksa, ništa!

ja u Lidl ne znam kad sam poslednji put ušao.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Sladoledi, čokoladni sa parčičima čokoade je meni vrhunski, ili od pistacije.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

ovaj mi se svidja iz Lidl, ali ne kupujem više sladolede.

Slika

imaju ok voćne jogurte. Od kilo kantice sam drao pre :kezo: i ona posebna salama 1 eura 100g.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

dag81 napisao: 11 Okt 2018, 21:07 U metrou kg bio 134, sad na popustu neko postavio 116. U Lidlu 120 i tuku se. Pa vrh.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

U Metro nije moglo da se uđe bez kartice-do skoro.Vidim sad mogu(kao) da uzmu svi
Puzo81 napisao: 11 Okt 2018, 22:38 Piletina iz Žitista reče vođa.

Meni Lidl nije nešto, bio u Parizu, bio letos u Nikitiju i tja, uzeo najgore žvake u životu a i neki sok tuborg soda sa cimetom :rofl:.

Pošto mi je Lidl faktički 500m od zgrade verovatno će me supruga odvući pa može li neko od musterija Lidla iz DE i slično da preporuči nesto konkretno da valja?
To moraš da skontaš sam, jer svako ima drugačije afinitete.

Mi svaki mesec oko 150- 200e potrošimo u lidlu. Mleko,voda,šećer,brašno,majonez,ulje su najjeftiniji bez pogovora. Kafa takođe. Još neke sitnice. Međutim-nema svega što nam treba.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Mi 80% kupujemo u Lidlu jer mi je ispod zgrade, a kako sami kuvamo ruckove, tih namirnica ima bilo gde, samo sto je u Lidlu uglavnom jevtinije, a voce i povrce im je dobro. Asortiman nije veliki u odnosu na velike lance, ali je lepo odmeren.

Imaju super slaninicu, sunke, sladoled, i dimljene prsute, ali je asortiman drugaciji nego u PL, nisu isti proizvodi. U DE ima i zamrznutih grckih pita, raznih mariniranih girosa, madjarskih belih salami, i bliskoistocnih jela. Cene su bar ovde u vecini slucajeva nize nego u Rodi, kada sam bio letos.

Dobre su im akcije kojih ima par puta mesecno, sa na primer meksickim namirnicama, od piva do raznih specificnih jela, pa onda kineska, i sl, a po normalnim cenama.

Mojoj porodici kvalitet super odgovara, asortiman je sertifikovan striktnim nemackim kontrolama. U odnosu na Rodu i Tempo na koje smo bili osudjeni u Nisu daleko ispred u odnosu cene i kvaliteta (subjektivno, ali od strane vise prijatelja ovde), dakle bez seljackih jabuka, sireva i sl, za koje verujem da su visa kategorija.

Inace i vecina kolega najvise kupuje u Lidlu/Aldiju, kako su mi rekli, ali sve je stvar ukusa i novca.
Odgovori