Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od Sloba »

Nekada su na takvim odeljenjima radili KV mesari.... Sada, kada vidim zenu kako satarom sece svinjska rebra, samo okrenem glavu, plasim se... I u NS su ta odeljenja najslabija karika. Redovno ne znaju da procene sta je 500g od komada necega koje ima npr. 1.5kg. Znaci veze s vezom.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jako sam alergican na to kad mi odseku puno vise, ali nikad do sada nisam prigovorio, isto i kad mi narezu salamu cantimetar debelu :evil:
Uvek pobedi kod mene ona - pojesce se! I stvarno se pojede, ali brate ako sam trazio kilu buta necu da dobijem kilu i 250 grama!
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Neću da pazarim u Lidlu sve dok se ne raščisti razularena rulja koja misli da će se obogatiti ako uštede, lupam 1000 dinara.
Neću da čekam u Lidlu jer i na poslu čekam u 50-60 prodavnica dnevno, samo mi to fali.
Ko god da je čekao u redovima, pa makar i 10 minuta, za mene je "dokon" čovek, bio sam blag.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nije samo pocetni entuzijazam nego i imaju trostrane barkodove pa nema trazenja barkoda da bi se proizvod ocitao. Takodje, predvidjeno je da sve stvari potrpas u kolica pa na drugom mestu da ih pakujes u kese(u pocetku je bilo zaposlenih koji pakuju). Ja sam bio pre neki dan i iako je bila paklena guzva, na kasi se nije puno cekalo.

Takodje, dodatna prednost lidla u odnosu na konkurenciju je sto nema slaganja robe po rafovima nego se samo donese kutija i otvori sto njima pojeftinjuje poslovanje. Medjutim, pekara je znatno losija nego u Austriji, sto je i ocekivano jer mi ovde jednostavno drugacije shvatamo hleb. Dobre stvari su ti sladoledi i cokolade(pritom nema rittersport), ostalo eventualno po neka zanimljiva sitnica. Kad ne bi bilo guzve bilo bi vredno probati.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

U Sloveniji su malo usporili tempo jer su bile prebrze, maltene su sve pobacale na pod pa skupljaj. Ljudi su se bunili, neki cak namerno sporo trazili novac i shvatili su da ljudima prija neki normalan tempo i imaju vise prometa od tad. Sporiji od mercatora i spara kod nas ne mogu biti i da hoceju 😀
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Do jaja mi je fazon u DE, ubacis kovanicu I ispadne ti extra svezi ultra mega vrhunski hlebcic.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

U DE imaš I sekač leba. Odabereš koliko debele kriške želiš.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ima i u Sparu u Africi. :kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Saša napisao: 30 Okt 2018, 10:53 @Ikac2000

Vidi, stvari stoje ovako: dok god traje ova histerija da ne možeš normalno proći, da na ulazu nema ni kolica ni korpi, da nema nimalo mesta na parkingu, dok god je red na kasama od 15-tak i više ljudi i do pola onih uzdužnih rafova - i mene automatski hvata nervoza i histerija imam samo želju da što pre izađem napolje. U ovoj prvoj poseti nisam tamo video ništa specijalno/drastično povoljnije niti kvalitetnije, odnosno da je vredno trpljenja svega nabrojanog. Jedino što me obradovalo je onaj Rondo keks sa vanilom, to mi je omiljeni i to stalno kupujem napolju, a nisam ga nešto viđao po lokalnim marketima. Tim njihovim brendovima verovatno treba dati šansu i probati ponešto, no pošto ni u Univerexportu (a koji mi je 5 minuta pešaka od stana) nikad ne kupujem one njihove "Baš baš" i "Daj daj" artikle - isto čisto sumnjam da ću uzimati i te Lidlove. Kad poredim pomenuti Univer i Lidl, ovaj prvi je dve svetlosne godine opremljeniji i kvalitetniji sa artiklima u svakom smislu. Jedina dobra stvar je što će ta "Lidl-histerija" ipak napraviti neki pozitivan pomak kod ostalih marketa, već sada je primetno manja gužva (svi ti "akcija histerici" su izgleda otišli tamo) a i cene će definitivno morati malo dole, ili će i oni krenuti češće praviti razne akcije.

To je svuda tako, i o tome sam već pisao. Lidl nema veliki izbor, u stvari ovde ima samo po 1-2 artikla i tjt.

Lidl nije jeftin za SRB sigurno. Nikao da mi napiše-a pitao sam-da li je normalna gramaža čokolada, jogurta itd(100g, 200ml...)

Mi recimo ne možemo da kupimo sve u Lidlu. Prvo jer nema svega, a drugo i to što ima ne sviđa nam se.

I pored toga, oko 100e ostavimo svaki mesec da se snabdemo za sve što nam iz lidla treba: voda je 35din 2L, dugotrajno mleko 91dint itd.

Mi recimo kupujemo neku njihovu kolu, koja se proizvodi lokalno(moguće i u C.Cola fabrici) i mogu vam reći da je odlična.

Neće on da spasi kupce u SRB sigurno, ali neka malo promulja tržište. Lokalni veliki marketi su se ubezobrazili dobrano.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
tlazar
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2017, 15:24
Garaža: Elantra 1.6mpi

Post od tlazar »

passenger napisao:U DE imaš I sekač leba. Odabereš koliko debele kriške želiš.
Ima i u Srbiji sekač hleba.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ftj napisao:Probao sam crni sok u lidlu radi fore, medjutim stvarno je grozan, gori od npr. sinalka.
Crn ko taština duša.

Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

trojanac napisao:Reklama, reklama, reklama. Kad prestane LIDL reklama da iskače iz frižidera sve će leći na svoje.
U Liiindu uuu Lindu. Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

jaksa napisao:Zvuči mi bezveze.
Delhaize npr. ima bolji marketing, njihovi brendovi 365 i premia su često sasvim dobri, naročito uvozni.

A u vezi kasirki i Rode, ubedljivo najsporija usluga na suvomesnatom odeljenju je u Rodi na NBG, ono je katastrofa.
Takodje sirevi u novom merkatoru. Slika

Slika
danijel00
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2014, 04:51
Garaža: Suzuki SCross

Post od danijel00 »

Ja jako volim da kupujem u lidlu u hrvatskoj i madjarskoj. Uglavnom njohove brandove... Ovde nikako da dospem, zeznuli su sto su samo jedan otvorili u ns... jako.me zanima kakav je, jer je recimo i dm puno bolji napolju...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Using Tapatalk
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Auh, ovdi mudo komad 2,5 kile mora da bude :o

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Odgovori