Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Poređenje ti je bzvz, naravno da imaš više energije i da si budniji kad odeš u novo, nepoznato i zanimljivo. Na osnovu tog iskustva ne možeš da zaključiš ništa.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
@Meidling imam jednu dužu saobraćajnu od auta, kraću nemam. Tablice moram da vratim u AT I da ih odjavim, da bih mogao u Srbiji da registrujem auto koji sam dovezao.
Ova duža saobraćajna ostaje u Srbiji da bih mogao da prodjem Ispitivanje vozila.
Pitanje:
Mogu li u AT da odjavim tablice bez duže saobraćajne ili moram da imam obe?
Ova duža saobraćajna ostaje u Srbiji da bih mogao da prodjem Ispitivanje vozila.
Pitanje:
Mogu li u AT da odjavim tablice bez duže saobraćajne ili moram da imam obe?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
@passengerTreba ti samo duza jer je kraca zaheftana na Typenschein-u.Cudi me da nisi dobio Typenschein jer se on uvek predaje vlasniku vozila(mislim da se u CH zove Fahrzeugausweis).Pitaj rodjaka da nije ostao kod njega?
Volvo XC90 II D4
- passenger
Znači komplikacije.
Verovatno jeste kod njega.
Dakle moram da ostavim saobraćajnu ovde da bi prosli tehnicki, pa da mi poštom šalju saob. da odjavim tablice, pa odjavu da vraćam za Srbiju da bi mogli da registruju auto
Dakle moram da ostavim saobraćajnu ovde da bi prosli tehnicki, pa da mi poštom šalju saob. da odjavim tablice, pa odjavu da vraćam za Srbiju da bi mogli da registruju auto

Poslednja izmena od passenger u 04 Nov 2018, 14:33, izmenjeno 2 puta ukupno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije bezveze. Sve je u glavi I kada izadjes iz ovog Mordora I odes negde gde je sve normalno, naravno da ces bolje da se osecas I budes pun energije. Evo ljudi lepo pisu na forumu sta I kako.. potrebno je samo da budes normalan, cak iako si prokleti Srbin, da radis normalno svoj posao I ziveces super.Grujic napisao: 04 Nov 2018, 11:55 Poređenje ti je bzvz, naravno da imaš više energije i da si budniji kad odeš u novo, nepoznato i zanimljivo. Na osnovu tog iskustva ne možeš da zaključiš ništa.
Ova drzava (atmosfera, nevaspitanje, bahatost, korupcija, pranje mozga, otrov na sve strane) doslovno UBIJA normalne ljude. Njima je najteze.
- meidling
A da ti rodja posalje Typenschein autobusom i da predas njega jer ti on vise nece trebati a u njemu je sve sto je potrebno za tehnicki.Zadnjih par godina ga ne pečatiraju prilikom promene vlasnika tj.ne upisuju se novi vlasnici.A ti sa tom saobracajnom odjavis auto u AT i posaljes im odjavu ako im je potrebnapassenger napisao:Znači komplikacije.
Volvo XC90 II D4
- passenger
@meidling
Gotovo sada. Odlete on za Kanadu danas, a ja letim za Swiss sutra. Moraćemo ovako. Nek prodje ispitivanje vozila, nek šalje saobraćajnu, odjavimo table tamo, pošaljemo odjavu. Ide to fino brzom poštom
Ja sam za tatinu Corsu slicnu situaciju imao, pa sam pisao izjavu kao da sam dovezao auto na kamionu bez tablica itd, pa me pustili jer u tom trenutku I tablice I typenschein I obe žute saobraćajne bile u AT
Gotovo sada. Odlete on za Kanadu danas, a ja letim za Swiss sutra. Moraćemo ovako. Nek prodje ispitivanje vozila, nek šalje saobraćajnu, odjavimo table tamo, pošaljemo odjavu. Ide to fino brzom poštom
Ja sam za tatinu Corsu slicnu situaciju imao, pa sam pisao izjavu kao da sam dovezao auto na kamionu bez tablica itd, pa me pustili jer u tom trenutku I tablice I typenschein I obe žute saobraćajne bile u AT
- meidling
Raspitao sam se malo,kaze moj zet da izvadis duplikat da kazes da si izgubio saobracajnu.Nova je besplatna i cim je dobijes da odjavis auto.I posaljes kuci odjavu.A tvoji nek pitaju jel moze kopija pa im posaljes na mail
Volvo XC90 II D4
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel si procitao sta sam napisao?Ogi napisao:Nije bezveze. Sve je u glavi I kada izadjes iz ovog Mordora I odes negde gde je sve normalno, naravno da ces bolje da se osecas I budes pun energije. Evo ljudi lepo pisu na forumu sta I kako.. potrebno je samo da budes normalan, cak iako si prokleti Srbin, da radis normalno svoj posao I ziveces super.Grujic napisao: 04 Nov 2018, 11:55 Poređenje ti je bzvz, naravno da imaš više energije i da si budniji kad odeš u novo, nepoznato i zanimljivo. Na osnovu tog iskustva ne možeš da zaključiš ništa.
Ova drzava (atmosfera, nevaspitanje, bahatost, korupcija, pranje mozga, otrov na sve strane) doslovno UBIJA normalne ljude. Njima je najteze.
To moze da kaze neko od ekipe s foruma koja zivi napolju onda onda dodje ovde na koju nedelju i uporedi.
Ti koji odes na kratak put i budes odusevljen svim sto prvi put vidis to prosto ne mozes da zakljucis.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Gledam bas u Nisu u Lidlu, Sladoled je maltene duplo skuplji nego isti u DE. Mi ovaj mnogo volimo.
Suhomesnato isto skuplje. Spagete skoro duplo iste. Aceto Balsamico duplo, kao i pire i kukuruz secerac. Jedino je Tuna samo 50% skuplja.
Pricam samo o istim proizvodima koje imamo u DE.

Suhomesnato isto skuplje. Spagete skoro duplo iste. Aceto Balsamico duplo, kao i pire i kukuruz secerac. Jedino je Tuna samo 50% skuplja.
Pricam samo o istim proizvodima koje imamo u DE.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To se zove pravedna raspodela profita i dohotka 

Ja ipak mislim da se to zove trzisna ekonomija 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sigurno da bolje zvuči kad se tako kaže, čak i kad nije
Jbg ga neko mora da plati standard...

Jbg ga neko mora da plati standard...
Nije? Da li si siguran da znas sta znaci termin trzisna ekonomija? I zasto svi u ekonomiji ocekuju socijalnu pravdu, kada se ona po definiciji tamo ne nalazi?