Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
105ks i 300nm
Gezo po ovome izgleda da ima. Pitaću.
Gezo po ovome izgleda da ima. Pitaću.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
milosdoktorabs napisao:Pajo,pazi da te ne cuje Misa...Koji auto je bolji od SX4?Takav jos nema...Zato molim te ublayi ton kada govoris o SUZANAMApaja napisao:105 ks i 6 brzina.
@ Nixa
S druge strane on je oko 2500€ skuplji od slično opremljenog SX4 benzinca na zalasku karijere koji prostorom ne može da mu parira.![]()
![]()
![]()
![]()

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Taj 500l je zaista unutra uradjen dobro, i klasa je za sebe.
Meni se auto ne svidja spolja preterano, a ponajvise me je razocarao FAS, tako da ti ja nisam bas merodavan za savetovanje.
Motor po onome sto si napisao na papiru je zaista mocan, i slazem, se da je 1,3 motor koji nema daha za velika dela, doduse za Puntica je i vise nego dovoljan.
Ja ostajem pri svome da ne bih dao za Fijata tolike pare(najvise bih isao do 1,4 benz), pa da je ne znam kakav, mada to je naravno individalna stvar.
Za taj novac danas stvarno moze lepo da se bira.
Meni se auto ne svidja spolja preterano, a ponajvise me je razocarao FAS, tako da ti ja nisam bas merodavan za savetovanje.
Motor po onome sto si napisao na papiru je zaista mocan, i slazem, se da je 1,3 motor koji nema daha za velika dela, doduse za Puntica je i vise nego dovoljan.
Ja ostajem pri svome da ne bih dao za Fijata tolike pare(najvise bih isao do 1,4 benz), pa da je ne znam kakav, mada to je naravno individalna stvar.
Za taj novac danas stvarno moze lepo da se bira.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Re: C ili D segment, oko 10k eura
Cestitam nadam se da ce se sve ok zavrsiti :-D
Pa moze da se bira za te pare u kesu,ali vec je objasnjeno da se ta cifra mnogo poveca kad se uzima na kredit. A i ovde je dosta para otislo na motor, kakav za 16k nema da se nadje u nekim drugim kolima
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Pa moze da se bira za te pare u kesu,ali vec je objasnjeno da se ta cifra mnogo poveca kad se uzima na kredit. A i ovde je dosta para otislo na motor, kakav za 16k nema da se nadje u nekim drugim kolima
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Nema svrhe diskutovati ko bi šta. Suština je da 500L zadovoljava sve kriterijume koje sam definisao kao bitne, a ja mogu da ga platim i to kreditom takvim kakav je.
Ono o čemu možemo da diskutijemo je da li osnovni model vredi tih 10900€. Po meni vredi obzirom koliko prostora i opreme pruža. Ostale cene su izvedene iz iz te osnovne. Doplata za slabiji dizel je 2000€ (kod Oktavije razlika u ceni najslabiji benzinac - najslabiji dizel u istoj opremi je oko 2500€), a doplata za jači dizel je još 1000€ ili 3000€ ukupno na cenu benzinca (kod Oktavije doplata za jači dizel je u istom paketu opreme je čak 4300€).
Ne očekujem da ću imati problem sa servisom pa je i to jedan od razloga da se ponovo odlučim za Fiata.
Ono o čemu možemo da diskutijemo je da li osnovni model vredi tih 10900€. Po meni vredi obzirom koliko prostora i opreme pruža. Ostale cene su izvedene iz iz te osnovne. Doplata za slabiji dizel je 2000€ (kod Oktavije razlika u ceni najslabiji benzinac - najslabiji dizel u istoj opremi je oko 2500€), a doplata za jači dizel je još 1000€ ili 3000€ ukupno na cenu benzinca (kod Oktavije doplata za jači dizel je u istom paketu opreme je čak 4300€).
Ne očekujem da ću imati problem sa servisom pa je i to jedan od razloga da se ponovo odlučim za Fiata.
A sto se svi zale na sedista?
Čitam o ovom sistemu na sajtu Fiata i izgleda mi da se radi o pasivnom sistemu koji radi na osnovu unapred zadatih paramentara. Nigde ne piše da li je inkorporiran u ostalu elektroniku ili ne. Malopre sam bio na razgovoru, al sam zaboravio da pitam. Ako je aktivni sistem koji bi predpostavljao neki radar kao osnovnu alatku koja prepoznaje prepreku onda ga sigurno nema.
Punto sutra ide na procenu i ako se dogovorimo oko toga sutra se naručuje 500L
@ Heinz Koliko sam ukapirao zato što se sedi dosta visoko i uspravno. Teorijski sedišta jesu kraća nego što bi se očekivalo, al su u stvari prilagođena načinu sedenja. Nisam našao ni jedan komentar nekoga ko je putovao pa mu sedišta nisu odgovarala, a ima komentara ljudi koji su njime otišli na more.
Treba da ima ovo.

A zgodna je stvarčica za grad.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TREjsHs0r4

A zgodna je stvarčica za grad.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TREjsHs0r4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nema sigurno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Videh danas u toj sivoj koju bi ti sa belim krovom i mogu ti reci da izgleda perverzno!
Obavezno stavi fouliju, ali sjajnu, mislim da bi sa mat folijom izgubio taj woow efekat
Obavezno stavi fouliju, ali sjajnu, mislim da bi sa mat folijom izgubio taj woow efekat
Brzine idu u H-a !!!

Na kraju možda uzmem i bikolore da se ne zajebavam sa folijama.
Crna folija nikad ne bi postigla taj sjajni efekat kao kad je ofarbano. Mada za 200-300e može i da se ofarba i ostane 400 kusur.
Nisi razumeo. Doplata za metalik je 400€, a za bikolore je 700€ tako da krov ispada 300€. Ja ću verovatno ići na beli krov, a problem su dve crne lajsne koje se protežu celom dužinom krova i koje imaju žljebove po sebi pa ne može lepo da se stavi folija već bi morale da se farbaju. Suviše igranja sa neizvesnim rezultatom zarad malo uštede.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Izvini što pitam, ali jel beli krov "must" ili ... 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Onda nema dileme, ne bih se zezao folijama ili farbanjem.