Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Meni su se neki potsmevali kad sam rekao da ce Sava jos rasti
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
MOLIM POSTOVANE CLANOVE DA KAZU VEC JEDNOM "STA SU STRASNO CULI" O OBRENOVCU, NISMO DECA, ZNACI RECITE, NE ZNAM STA VAM TO ZNACI ???????
Sve vise pocinjem da verujem da je ovo Bozija kazna zato sto sa godinama postajemo sve gori i gori kao narod, odvratni smo, zli, lopovi, sebicni......
Sve vise pocinjem da verujem da je ovo Bozija kazna zato sto sa godinama postajemo sve gori i gori kao narod, odvratni smo, zli, lopovi, sebicni......
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Šta smo čuli? da leševi plutaju gradom. jel' ti to dovoljno do objavljivanja zvaničnih informacija?
Ljudi vriste, zapomazu zarobljeni ogromnom kolicinom vode. Pricu o lesevima koji plutaju sam cuo od vise ljudi, ali NE iz prve ruke.
-
- Banned
Hteo bih nekako da se pripremim na vest, ne znam sta planiraju, da kazu odjednom kako je poginulo 500 ljudi ? Hoce da zataskaju nesto ? Sve vreme razmisljam, jer ne mogu da zamislim sve to, kako je poginulo toliko ljudi, ipak to nije bio cunami? KAKO ? Moze li se plivati u toj vodi ?
Da li neko zna gde je potrebna garderoba i obuca ZA DECU, skupila zena 2-3 kese ?
Da li neko zna gde je potrebna garderoba i obuca ZA DECU, skupila zena 2-3 kese ?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bio sam popodne do mosta preko Mlave na putu za Veliko Gradiste. Put je zatvoren jer je kod restorana Lav i Kum skroz poplavljen. Ono je cudo, nikad nisam video Mlavu onoliko veliku! Evo nekoliko slika. Odneo sam i 3 paketa sa vodom do crvenog krsta, to je nekih 30 ak litara. Videcu sta jos mogu da nabavim pa da odnesem jos.

- TheWickerMan
"Ja bih da mi to koljemo"

Oglas je već obrisan. Neverovatno...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
@Ogi
Verovatno su neki pokusali da pobegnu i vozilima ali ih je nagli prirastaj vode i bujica sprecila,neke uhvatila bujica i povukla,a u vodi se svakakve prepreke nalaze i eto tragedije.Situacija je katastrofalna,kaze mi koleginica iz Obrenovca da je voda na nekim mestima i 5m visoka,da je prizor stravican i da ima stradalih dosta
Verovatno su neki pokusali da pobegnu i vozilima ali ih je nagli prirastaj vode i bujica sprecila,neke uhvatila bujica i povukla,a u vodi se svakakve prepreke nalaze i eto tragedije.Situacija je katastrofalna,kaze mi koleginica iz Obrenovca da je voda na nekim mestima i 5m visoka,da je prizor stravican i da ima stradalih dosta

- TheWickerMan
Zato sam uradio screenshot sa sve vidnim brojem telefonanidza napisao:Oglas je već obrisan. Neverovatno...
Tapatalk Pro

Daj boze da bude samo toliko.Ogi napisao:da kazu odjednom kako je poginulo 500 ljudi ? Hoce da zataskaju nesto ?
-
- Banned
Ma nemoj da pricas !!!
@Trojanac Vezano za snimak koji si postavio, vec sam pisao, BUDALETINA DROGIRANA, do kraja zivota bih mu pustao taj snimak...

@Trojanac Vezano za snimak koji si postavio, vec sam pisao, BUDALETINA DROGIRANA, do kraja zivota bih mu pustao taj snimak...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Sutra nosim dva plasticna korita za kupanje dece, pastete, tunjevinu, vlazne maramice, dugotrajno mleko, one "konzerve" hrane za decu (bebelak tako neto), vodu i guste sokove, velike kupke-sampone, tanjire i case za jednokratnu upotrebu.
U OS "Mitraljeta" u Batajnici ima isto smestenih, uglavnom iz naselja Sangaj i iz romskih kuca, ujutru idem da vidim sta im treba.
Ponudicu im da pirodicno dodju na kupanje i nocenje, ima mesta za bar dve porodice, ja cu spavati na foteljama u ordinaciji.
U OS "Mitraljeta" u Batajnici ima isto smestenih, uglavnom iz naselja Sangaj i iz romskih kuca, ujutru idem da vidim sta im treba.
Ponudicu im da pirodicno dodju na kupanje i nocenje, ima mesta za bar dve porodice, ja cu spavati na foteljama u ordinaciji.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Javili amateri da su se pojavili pljackasi u Obrenovcu, oko evakuisanih objekata.