Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Pozdrav sa Zlatibora. Cela Ibarska prazna... ne sećam se da sam se ikad ovako lepo i lagano vozio njome, bez gužve. ..
Pandura nigde nije bilo usput.
Jedino oko Lučana krpe neke rupe, ali nema kolona...
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Pandura nigde nije bilo usput.
Jedino oko Lučana krpe neke rupe, ali nema kolona...
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Juče u ponoć (01. na 02.08.2015.) na autoputu, 77 km. do Paraćina, traka ka Nišu, stvorila se kolona vozila (stranci koji putuju na god.odmor) dužine 9 km. Bilo je potrebno oko 70 min. da se ta distanca pređe.
U toku dana je kolona bila kratka, možda 0.5-1 km. ali noću je bila katastrofa.
https://www.google.rs/maps/dir/44.42996 ... !3e0?hl=sr

P.S.
Izvinjavam se što nisam mogao danas da postavim to ali su druge obaveze bile prevelike, evo tek sada nađoh vremena da to učinim.
U toku dana je kolona bila kratka, možda 0.5-1 km. ali noću je bila katastrofa.
https://www.google.rs/maps/dir/44.42996 ... !3e0?hl=sr

P.S.
Izvinjavam se što nisam mogao danas da postavim to ali su druge obaveze bile prevelike, evo tek sada nađoh vremena da to učinim.
Isao sam nesto ranije ka BG i video sa suprotne strane kolonu. Razlog su radovi, neki nadvoznjak/mostic prckaju pa se ide jednom trakom dvosmerno to parcence.
Ako vec nisu mogli da ne prckaju mostic u spicu sezone onda bar treba da ga tade 24/7 dok ne srede, ali jok, nema besnog kera na gradilistu.
Ako je za utehu onima koji idu ka Nisu ni u suprotnom smeru nije mnogo bolje, kolana na naplatnoj kod BG je bila oko 5km duga, gubilo se preko sat vremena.
Pred naplatnom u desnoj traci bio lancani sudar oko 10 kola razbijeno, od toga 4-5 komplet unisteno. Ko zna koliko ce ljudi biti povredjeno i stradati zbog hronicnih svinjarija koje se ponavljaju i ponavljaju iz godine u godinu...
Ako vec nisu mogli da ne prckaju mostic u spicu sezone onda bar treba da ga tade 24/7 dok ne srede, ali jok, nema besnog kera na gradilistu.
Ako je za utehu onima koji idu ka Nisu ni u suprotnom smeru nije mnogo bolje, kolana na naplatnoj kod BG je bila oko 5km duga, gubilo se preko sat vremena.
Pred naplatnom u desnoj traci bio lancani sudar oko 10 kola razbijeno, od toga 4-5 komplet unisteno. Ko zna koliko ce ljudi biti povredjeno i stradati zbog hronicnih svinjarija koje se ponavljaju i ponavljaju iz godine u godinu...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam znao za ovo čukanje ... strašno
Ja mislim da ovi ljudi više neće ući u Srbiju. Pičiće lepo Mađarska-Rumunija-Bugarska-Grčka (osim ako nisu pošli ka Crnoj Gori).

Ja mislim da ovi ljudi više neće ući u Srbiju. Pičiće lepo Mađarska-Rumunija-Bugarska-Grčka (osim ako nisu pošli ka Crnoj Gori).
Jos jedan info.
Iz Srb za Madjarsku se kako kazu ceka oko 4-5 sati.
Mi smo jutros na Backim Vinogradima presli za 10min
A policija i carina se lepo zezaju, kako nasi tako i Madjari (kucice su im spojene), bas onako uzivaju.
Iz Srb za Madjarsku se kako kazu ceka oko 4-5 sati.
Mi smo jutros na Backim Vinogradima presli za 10min

A policija i carina se lepo zezaju, kako nasi tako i Madjari (kucice su im spojene), bas onako uzivaju.
Jesi li stigao?
Jesam, jos oko 20h, krenuli u 8h, retko dobro smo putovali danas...
Super ste prošli 
Trebao bih ove ili sledeće nedelje nekim poslom u tvoj komšiluk pa ti se javim ako ste slobodni.

Trebao bih ove ili sledeće nedelje nekim poslom u tvoj komšiluk pa ti se javim ako ste slobodni.
A ti se javi, pa cu se osloboditi 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Hocu li docekati vinjete kroz Srbiju, bem ti sunce...
Pa ili vinjete (moj glas), ili kao u Italiji, kad je naplatna rampa na sred puta, onda ona ima po 20-30 saltera...
I ja glasam za vinjete. Tačno je da u IT nema većih zastoja zbog mnogo šaltera ali može i bez toga 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ima i u IT zastoja kad su praznici. Prošle godine drugar čekao par sati na naplatnoj kod Milana, na kraju Uskršnjeg vikenda. Pored toga bila je očigledna i jedna druga mana. Zadnji put sam bio u hotelu blizu Padove. Autoput mi pod nosem, a vozim 10 ili 20km naokolo jer je uključenje samo tamo gde je naplatna rampa. Da ne pominjem neracionalne kilometre puta koji idu paralelno sa autoputem zbog toga.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kolona od V. Gradista do Plane.
Prosao sam pre sat vremena..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kolona od V. Gradista do Plane.
Brzine idu u H-a !!!