2016 Mercedes E Class (W213)
Re: 2016 Mercedes E Class (W213)
Trebao bi da bude sličan kao moj 320d, što je naravno i više nego dovoljno za većinu vozača... posebno ove klase kojoj performanse i nisu najbitniji parametar.
Jedino nisam siguran da bih uzeo AMG paket uz taj motor, kao što ne bih M u 320 ili 520d. Ja sam mišljenja da uz sportski izgled treba i jači motor, da bi sve to kao celina imalo smisla. Moj izbor uz AMG bi bio E300 ili E400.
Jedino nisam siguran da bih uzeo AMG paket uz taj motor, kao što ne bih M u 320 ili 520d. Ja sam mišljenja da uz sportski izgled treba i jači motor, da bi sve to kao celina imalo smisla. Moj izbor uz AMG bi bio E300 ili E400.
Rezervoare vec neko vreme polako smanjuju. Ide se na to da bude oko 1000km autonomija, pa kako pada prosecna potrosnja, oni smanjuju i rezervoare. Ima doplata i dalje za 70 litara.Ivan napisao:Jel se to resavaju matorih 2.2 i prelaze na 2.0? Nego i rezervoare su smanjili?
Послато са GT-N7100
Meni se ne svidja kod manuelnog sto ce cela centralna drugacije izgledati, citaj ruznije.
U ovom modelu posebno, ali i generalno su mercedesovi manuelni menjaci uvek ruzno izgledali.
NexT napisao:Rezervoare vec neko vreme polako smanjuju. Ide se na to da bude oko 1000km autonomija, pa kako pada prosecna potrosnja, oni smanjuju i rezervoare. Ima doplata i dalje za 70 litara.Ivan napisao:Jel se to resavaju matorih 2.2 i prelaze na 2.0? Nego i rezervoare su smanjili?
Послато са GT-N7100
Meni se ne svidja kod manuelnog sto ce cela centralna drugacije izgledati, citaj ruznije.
Slažem se, ali to bih izbegao kupovinom automatika

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Meni je moj menjac bas lep, sa lepom kombinacijom aluminijuma i koze.Scuderia napisao:U ovom modelu posebno, ali i generalno su mercedesovi manuelni menjaci uvek ruzno izgledali.
Koji brand po tvom misljenju ima lepe rucne menjace?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Audi/vw. Kod mercedesa, uvek mi se vise svidja automat.
Floyd napisao:
E350d - 79k
Pa majku mu, ima li ista drugo samo da nije taj usrani crni klavir lak koji kupi sve zivo!?
Dobra sisa zlata vredi.
Ima karbon i neki laminat.I ima neko drvo objasnjavao mi Heroj pola sata kako je drvo super,pipali smo drvo na sajmu 2015 u ML 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
U E trenutno ne moze da se menja ta glossy tabla. Ono iznad moze.

Ne verujem ni da će moći da se menja.

Sent from my Sony
Logicno bi bilo da moze ako vec moze na C klasi da se menja tekstura tog panela.
Bas bedak ako je istina da ne moze.
Bas bedak ako je istina da ne moze.
Dobra sisa zlata vredi.
Ma sigurno ce moci,samo ne na prvim modelima.

Sta se krstis,si mi pricao za entarziju,pola dana lupam glavu kako se zove toXepoj87 napisao:
Sent from my Sony

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hahaha, black ash wood 
Ali svakako je retardirano ako na tom delu gde najvise pipas, mora da bude ovo olasticno govno koje moras da brises na svaka dva minuta.
Pokazivao sam ti i obicno braon drvo u MLu, kako ne lakiraju vise kao ranije i kako je do jaja odradjeno, da ni tu ne ostaju otisci
Sent from my Sony

Ali svakako je retardirano ako na tom delu gde najvise pipas, mora da bude ovo olasticno govno koje moras da brises na svaka dva minuta.
Pokazivao sam ti i obicno braon drvo u MLu, kako ne lakiraju vise kao ranije i kako je do jaja odradjeno, da ni tu ne ostaju otisci

Sent from my Sony