O presretačima
Re: Presretac
Da zanemarimo sto vec imamo temu o presretacima, prebacice moderatori.
Plavo crveni blinkeri - Vlada i ostale glavonje
plavi blinkeri - presretaci/MUP
Tehnicki ne mora da zaustavi, ali koliko sam video do sada, vrlo praktikuju zaustavljanje.
3.2 FSI kao sto si ti imao voze mahom u Vladi. Imaju blinkere na instrument tabli, u dnu soferke.
Plavo crveni blinkeri - Vlada i ostale glavonje
plavi blinkeri - presretaci/MUP
Tehnicki ne mora da zaustavi, ali koliko sam video do sada, vrlo praktikuju zaustavljanje.
3.2 FSI kao sto si ti imao voze mahom u Vladi. Imaju blinkere na instrument tabli, u dnu soferke.
Izvinjavam se ako postoji tema,nisam je video... 
Hvala,Next
Jeste,bili su plavo crveni,lik nije spustao ispod 140,uz prilicno bahatu voznju...
Znaci,oni nemaju nikakve kamere i sl,tj. bezopasni su ?

Hvala,Next

Jeste,bili su plavo crveni,lik nije spustao ispod 140,uz prilicno bahatu voznju...
Znaci,oni nemaju nikakve kamere i sl,tj. bezopasni su ?
Da da, to su kola raznih ministara, direktora agencija za sve i svasta itd...
Ufff,koliko mi je lakse 
Najgori osecaj,je kada te pretice auto sa upaljenim blinkerima,samo sam cekao da mu na zadnjem staklu pube ispisano "STOP POLICIJA"

Najgori osecaj,je kada te pretice auto sa upaljenim blinkerima,samo sam cekao da mu na zadnjem staklu pube ispisano "STOP POLICIJA"

ono je najgore kad samo malko predjes ogranicenje a mislis da ce te neko capiti, a ovamo neki ti drugar pegla svaki dan, ali ima srece za tu voznju samo tako.
Pa,onako,mozda malo
Ma,najvise me je s*ebao taj "faktor iznenadjenja" jer znam da na tom puto nema presretaca,a put lep prav,mada cim sam video A6,crni, 3,2fsi 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U Srbiji se kao svi plase presretaca a realno ih niko ne zarezuje.
Kazne su vam ocigledno preslabe.
Mene i kolonu automobila letos, preko pune linije na magistrali izmedju Cacka i Uzica pretice poluraspadnuti Megane Van
Mene i kolonu automobila letos, preko pune linije na magistrali izmedju Cacka i Uzica pretice poluraspadnuti Megane Van

Poslednja izmena od Floyd u 21 Mar 2013, 23:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Dal` su kazne preblage ili ne,to ne znam.Ali mi razmisljamo u stilu"ma nece valjda,bas mene..."
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: O presretačima
Daleko su kazne od preblagih... A boje se ljudi itekako, al uvek imsš onih koji ne fermaju ništa ni 2% tako da to nije merodovno
problem je sto se kod nas puna linija farba i na pravcu, tj. tamo gde moze bezbedno da se pretice...Floyd napisao:U Srbiji se kao svi plase presretaca a realno ih niko ne zarezuje.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ja vrlo pazim na njih.
Na auto-putu do 140, eventualno 150 ako bas zurim i stalno pratim koga sustizem i sta se desava u retrovizoru. Vidjao sam presretace vise puta na delu...
Drugara je sa cipovanim Vianom 3.0 hvatao u Hrvatskoj na 190 i nesto, pred novu god...
Na auto-putu do 140, eventualno 150 ako bas zurim i stalno pratim koga sustizem i sta se desava u retrovizoru. Vidjao sam presretace vise puta na delu...
Drugara je sa cipovanim Vianom 3.0 hvatao u Hrvatskoj na 190 i nesto, pred novu god...
@ADrei
To ne znaci da mozes da pretices na punoj...posebno ne kolonu kamiona
Tamo se bas divlje vozi...posebno na magistrali gde je uletanje u makaze skoro pa normalna pojava.
@Next
Da se ne lazemo i ja na niskom autoputu vozim preko 160 ali kao i ti pratim sta se desava u retrovizoru...cim mi se neki besan auto priblizava, odmah smirim nogu na gasu
U HR max 170.
A kombistu koji vozi 190 bi odrao kao da je vozio auto 250
To ne znaci da mozes da pretices na punoj...posebno ne kolonu kamiona

Ma ima ko se boji kao i svuda ali kad se provozas malo po CH ili DE putevima, vidis sta je strah od kazni i murije.Grujic napisao:Daleko su kazne od preblagih... A boje se ljudi itekako, al uvek imsš onih koji ne fermaju ništa ni 2% tako da to nije merodovno
Tamo se bas divlje vozi...posebno na magistrali gde je uletanje u makaze skoro pa normalna pojava.
@Next
Da se ne lazemo i ja na niskom autoputu vozim preko 160 ali kao i ti pratim sta se desava u retrovizoru...cim mi se neki besan auto priblizava, odmah smirim nogu na gasu

U HR max 170.
A kombistu koji vozi 190 bi odrao kao da je vozio auto 250

Poslednja izmena od Floyd u 22 Mar 2013, 00:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa kazna za to što navodiš je 9 meseci bez dozvole i obaveznih minimum mesec dana zatvora, ako je to blago...