Parking servis
Re: Parking servis - lopuže
Nisu.
Zastupam koleginicu iz kancelarije, a nemam pojma o čemu se radi osim da je spor sa PS-om jer još nisam video predmet. Videću se s njom popodne pa ću da pitam.
Zastupam koleginicu iz kancelarije, a nemam pojma o čemu se radi osim da je spor sa PS-om jer još nisam video predmet. Videću se s njom popodne pa ću da pitam.
Pajo imaces ti dosta posla vidim ja 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ako uspem u ovom predmetu sa zadovoljstvom ću zastupati sve jer znam da sam u pravu, ali ako ovde izgubim neću nikog zastupati jer neću da uzimam pare za izgubljene bitke.
Uglavnom pitao sam je o čemu se radi i jesu doplatne karte, samo ne znam koliko njih jer ih ima masu. Znaću više kad pročitam predmet.
Uglavnom pitao sam je o čemu se radi i jesu doplatne karte, samo ne znam koliko njih jer ih ima masu. Znaću više kad pročitam predmet.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Imam dve. Ovo mi sad stiže za prvu, a pre toga je stiglo ono pismo od privatnog advokata koji traži naplatu u ime PS.
Za ovu drugu mi još ništa nije stiglo, mada je relativno skoro i bilo.
Sad čekam Paju da vidim da li će da me zastupa džabe ili će da mi uzme pare.

Posetite www.garaza.rs !
Baci ovo u đubre i zaboravi, ako mene pitaš.
Ja i dalje mislim da je to što rade protivzakonito, ali to ne znači da će naše pravosuđe stati na moju stranu. Lakše im je da idu linijom manjeg otpora i da uteruju državi pare.
Videćemo kako će se stvar razvijati. Nisam video čak ni odgovor na tužbu koji je koleginica napisala da vidim da li isto razmišljamo.
Ja i dalje mislim da je to što rade protivzakonito, ali to ne znači da će naše pravosuđe stati na moju stranu. Lakše im je da idu linijom manjeg otpora i da uteruju državi pare.
Videćemo kako će se stvar razvijati. Nisam video čak ni odgovor na tužbu koji je koleginica napisala da vidim da li isto razmišljamo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pajo, poslaću ti nešto na pp kad iskopam...
Inače, te opomene šalju po automatizmu, a za tužbu cenim da im ipak treba solidniji broj doplatnih... Ja sam recimo lagerovao čini mi se tri ove godine...
Inače, te opomene šalju po automatizmu, a za tužbu cenim da im ipak treba solidniji broj doplatnih... Ja sam recimo lagerovao čini mi se tri ove godine...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cek, ovo nisu kanze za parkiranje jel tako? Nego to ono ako stanes na oznaceno parking mesto i ne uplatis parkiranje?
- Grujic
- Moderator
To bi trebalo da zastareva nakon godinu dana
Koliko se ja secam price, promenjeno je da te komunalne zastarevaju nakon 10 godina.
- Grujic
- Moderator
Aha, pre će da ti zatari ako te uhvate sa herionim 

Za 1g zastarevaju mesečne komunalne naknade tipa struja, telefon..., a opšti rok zastarelosti obligacionih odnosa je 10g gde spada i parkiranje.
danas mi napisase jos jednu kaznu za parkiranje, crvena zona, 980 din kazna, a imam jos jednu takvu od pre neki mesec... mislite da nece biti problema oko registracije?
Pa sve je moguće ovih dana 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zar nisu to doplatne karte kako ih oni zovu? Kazna za nepropisno parkiranje je 5000 valjda? Mozda sam pomesao, ne znam ni ja visesashicus napisao:danas mi napisase jos jednu kaznu za parkiranje, crvena zona, 980 din kazna, a imam jos jednu takvu od pre neki mesec... mislite da nece biti problema oko registracije?