Zanimljive registarske tablice
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Zanimljive registarske tablice
Stvarno bacanje para na te bezvezne i besmislene oznake. Ili staviti nešto što ti stvarno znači, ili redovna tablica. I još uštedite 80.000... 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jesam. I mnogo vise od toga.Markoni napisao:Uhhh cemu ovo "ubacivanje"?
Jesi li ti poklonio nesto sirotistu? 1000 din. recimo?
Poenta je bila u tome da je to sabanija + bacanje para odjednom. Moje subjektivno misljenje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je lepo sa tvoje strane i pozdravljam
, ali mislim da je malo neukusno zavirivati u tudji novcanik, i komentarisati da li je to dobro ili nije dobro sta covek zeli da uradi sa svojim novcem i mesati to u ovoj temi.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ajde se vratite na temu da ne bude lock i ciscenje teme. Ko ce kako da trosi svoje pare nije tema.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pare koje sam ja zaradio zelim da ulozim u auto... Pare mi nikada nisu bile cilj u sportu, ali posto volim aute rekao sam sebi kad napravim rezultat te pare cu uloziti u auto jer su mi auti posle sporta (i devojaka naravno) najveca ljubav. Da imam para kao moj otac recimo ja bih vozio GTRa, ali dok ne zaradim za njega nista od toga. M3 prakticno ni ne placam vec radim jednu vrstu zamene za moj auto (prodajem jedan kupujem drugi).
Kad budem kao moj otac zaradjivao dnevno koliko sada zaradjujem mesecno, tada cu veoma rado deliti sa ostalima. To moj i otac i radi, pomogao je manje vise svaku skolu u Sapcu, kao i crveni krst i dosta ustanova po Sapcu. Takodje daje i pare za sportske klubove za omasovljenost sporta u skolskom uzrastu... Da imam njegove novce i ja bih to radio, ali sa mojom stipendijom (iako je visoka za srpske standarde) nece da moze...
Kada je bila ona akcija foruma bitka za bebe rado sam pomogao.
Dragvorl, izvini za off, samo sam odgovorio, necemo vise
Sad mi se vec smucilo trazenje karaktera za tablice, 40 V8 nije lose, MMM mi je isto dobro... Videcu kad malo odmorim glavu
Kad budem kao moj otac zaradjivao dnevno koliko sada zaradjujem mesecno, tada cu veoma rado deliti sa ostalima. To moj i otac i radi, pomogao je manje vise svaku skolu u Sapcu, kao i crveni krst i dosta ustanova po Sapcu. Takodje daje i pare za sportske klubove za omasovljenost sporta u skolskom uzrastu... Da imam njegove novce i ja bih to radio, ali sa mojom stipendijom (iako je visoka za srpske standarde) nece da moze...

Kada je bila ona akcija foruma bitka za bebe rado sam pomogao.
Dragvorl, izvini za off, samo sam odgovorio, necemo vise

Sad mi se vec smucilo trazenje karaktera za tablice, 40 V8 nije lose, MMM mi je isto dobro... Videcu kad malo odmorim glavu

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A bre, izvinjavam se - nisam hteo nikog ni da prozovem, ni da uvredim! Naopako!
Samo mi je dovoljno da imas zverku od auta kakvu imas - koj' ce ti glupa tablica
Samo mi je dovoljno da imas zverku od auta kakvu imas - koj' ce ti glupa tablica

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Opušteno bre, ja sam takva osoba da stvarno neko treba da bude kreten da bi me iznervirao 
Što se tiče novca iako mnogi smatraju da je privatna stvar, ja nemam šta da krijem jer zarađujem sve legalno kao sportista i nije mi problem da pričam o tome. Konkretno, imam nekoliko izvora prihoda, svaki je malo viši od prosečne plate i kad se to sve sabere imam novca da mogu sebi da priuštim to što radim. Naravno, ja sam u svom sportu među prvih 10 u svetu, da sam takav u fudbalu vozio bih Veyrona
Ali evo, nećemo više o tome, samo sam ovo napisao da ne bude hard feelings
Opušteno skroz, možemo da nastavimo temu
P.S. zvao sam agenciju da proverim ovo za tablice i broj karaktera. Naravno, nemaju pojma.. Rekli su mi da u SUP-u proverim a s obzirom da upravo krećem jer treba da odjavim tablice od 335, javljam se čim proverim

Što se tiče novca iako mnogi smatraju da je privatna stvar, ja nemam šta da krijem jer zarađujem sve legalno kao sportista i nije mi problem da pričam o tome. Konkretno, imam nekoliko izvora prihoda, svaki je malo viši od prosečne plate i kad se to sve sabere imam novca da mogu sebi da priuštim to što radim. Naravno, ja sam u svom sportu među prvih 10 u svetu, da sam takav u fudbalu vozio bih Veyrona

Ali evo, nećemo više o tome, samo sam ovo napisao da ne bude hard feelings

Opušteno skroz, možemo da nastavimo temu

P.S. zvao sam agenciju da proverim ovo za tablice i broj karaktera. Naravno, nemaju pojma.. Rekli su mi da u SUP-u proverim a s obzirom da upravo krećem jer treba da odjavim tablice od 335, javljam se čim proverim

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
PS... Meni lici
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bar je mogao da se potrudi da simetricno namesti slova
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Al ga je majstor uradio u PS-u svaka mu cast. 

e aco a nije losa fora da stavis M PWR
staje sa razmakom 5 karaktera, a nije lose. A evo sta bi mogao da uradis,
odaberes 3-5 tablica koje ti se svidjaju, napises svaku na ceduljce i napravis bubanj srece, kad vec ne mos se odlucis.
staje sa razmakom 5 karaktera, a nije lose. A evo sta bi mogao da uradis,
odaberes 3-5 tablica koje ti se svidjaju, napises svaku na ceduljce i napravis bubanj srece, kad vec ne mos se odlucis.

Koliko sam cuo, tablice se uzimaju na 7 godina i vode se na vlasnika, ne na auto? Ako je tako, onda ne bih uzimao tablice sa znacenjem bilo kakvim vezanim za M3 jer kada promenim auto te tablice mi vise ne znace nista... Nisam znao to do skoro, tako da cu sad dobro da razmislim sta cu i kako cu... 
Inace, M PWR mi je sjajna! Taman da moram da ga menjam za neki M model, nije ni to losa opcija

Inace, M PWR mi je sjajna! Taman da moram da ga menjam za neki M model, nije ni to losa opcija

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Personalizovane su valjda vezane za vlasnika a ove obične za smrtnike su vezane za vozilo, ako sam ja dobro informisan.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
dobro su ti rekli aco, 7 godina je vlasnikova tablica...
moj drugar koji radi na tornju beograd je uzeo BG TWR, i sad ne sme da dobije otkaz
moj drugar koji radi na tornju beograd je uzeo BG TWR, i sad ne sme da dobije otkaz