Pa kako da vam budem od koristi kada nisam morao nikada da držim dijetu

... geni, imam brz metabolizam kada to treba (ne stalno): npr. napolju je +1C, i ja krenem nešto fizički da radim ako to potraje duže do 5-10 min., počinjem da se pregrevam i mora da padne skidanje - čak i na golo (bez majce), nema veze što je +1C (samo da nije previše vetrovito), meni je vrućina i pušim se i baš mi je tada prijatno (ne osećam hladnoću). Kada prestanem sa fizikalijama, moram da se tako go - hladim jedno 10 min. (ovisno o spoljnoj temperaturi i vetru) i tek kada počnem da osećam prve naznake hladnoće, razmatram oblačenje. Svi mi kažu da sam lud i da ću se razboleti ali to se nikada nije desilo (iz tih razloga).
Ako se ne bih skinuo na golo, ubrzo bih se žestoko oznojio i pregrejao do te mere da bi onda MORAO da se skinem jer ću da crknem od vrućine.
To sam radio čak i u vojsci na maršu ... oficir je poludeo ali sam mu ja rekao da bih pao u nesvest ako se ne bih skinuo i da tu nema pomoći ... rekao mi je da sam lud i otišao dalje

(na sreću to je bilo u prirodi a ne u urbanoj zoni ... smešan prizor: vojnik go do pasa, nosi u rukama veliki smotuljak šinjela, bluze, džempera, jer je zima a pušku, RAP i ostale torbe na golom torzu)