Day Walker napisao:Pa kolko mu dodje onda 235/45 r18?![]()
Npr Michelin neki ili Dunlop?
Osecam da kad budem menjao gume, idem u Slo po nove
Zašto u SLO ako smem da pitam?
A ako dolaziš, javi, pa ti mogu pokušati srediti zaista dobru cenu za gume...
Day Walker napisao:Pa kolko mu dodje onda 235/45 r18?![]()
Npr Michelin neki ili Dunlop?
Osecam da kad budem menjao gume, idem u Slo po nove
Pa u mojoj knjizici pise jedno 4 dimenzije. 2x15", 1x16" i 1x17" . To za 1000 evra sam ja lupio a ne on, mislio sam na skupocu.dag81 napisao:A sto si stavo 195/65R15 kad je tvoj auto dosao sa 185/65R15.
Day Walker napisao:Pa to bi mi bilo usput, posto imam rodbinu u SLO, a i cuo sam da su povoljnije gume tu. Posle uzmem povracaj PDV-a i i ispadne sigurno povoljnije nego ovde.
Ji 4Tze napisao:Prva je bolja guma, druga više ložačka![]()
I prva će da se troši malo brže ali valjda je tako sa svim HP gumama.
Eto, jesam lepo rek'o.NexT napisao:Au je*ote, Espace nosi 324mm prednje diskove![]()
Onda mora 17ica...
Pa izgleda ložački, kako da ti na drugi način to pojasnimPuzo81 napisao: Zaboravio sam pitati zasto je T1R lozacka?
Raspitivao sam se o njima i ko god ih je imao (od alfi 2.0 TS,mondea TDCi,206 2.0 XS,Golfa 4 GTI,vektre B itd itd...)rekao je da mu je doslo da place posto su se potrosile a nije imao mogucnost opet da ih kupi jer ih AP sport vise ne uvozi.Rekli su da se guma prosot lepi za asfalt i po suvom i po mokrom.Za brzo trosenje,uz akanje po krivinama ste u pravu.
I pored V sare niko se nije zalio da bruje pa me zanima u cemu je poenta (dok za V na Vredsteinsportrac 3 su rekli da je haos po suvom al na kisi fenomenalana)
Puzo81 napisao:Ji 4Tze napisao:Prva je bolja guma, druga više ložačka![]()
I prva će da se troši malo brže ali valjda je tako sa svim HP gumama.
Zaboravio sam pitati zasto je T1R lozacka?
Raspitivao sam se o njima i ko god ih je imao (od alfi 2.0 TS,mondea TDCi,206 2.0 XS,Golfa 4 GTI,vektre B itd itd...)rekao je da mu je doslo da place posto su se potrosile a nije imao mogucnost opet da ih kupi jer ih AP sport vise ne uvozi.Rekli su da se guma prosot lepi za asfalt i po suvom i po mokrom.Za brzo trosenje,uz akanje po krivinama ste u pravu.
I pored V sare niko se nije zalio da bruje pa me zanima u cemu je poenta (dok za V na Vredsteinsportrac 3 su rekli da je haos po suvom al na kisi fenomenalana)