Siledžije - internacionalno blago
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Siledžije - internacionalno blago
Mislim da je ovaj momak (veslac) bio na VMA kad i ja.
Nadam se da su mu sredili devijaciju, jer ja bolje da nisam gubio vreme.
Nadam se da su mu sredili devijaciju, jer ja bolje da nisam gubio vreme.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ja bi stoku streljao. Al stvarno. Tako nešto ne može normalan čovek da uradi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
BORBA NA ŽIVOT I SMRT Pogledajte: Žandarm prima 100 udaraca, ranjavaju ga, on jednim hrabrim potezom SPASAVA ŽIVOT SEBI I ŽENI
http://www.blic.rs/vesti/hronika/borba- ... im/reswq2j
Baš me interesuje nastavak ove priče. Ovo je strašno.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/borba- ... im/reswq2j
UHAPŠENI KRVNICI Napadačima na žandarma-heroja određeno mesec dana pritvoraŽandarm operativac Boris Jevrosimov izašao je kao pobednik u neverovatnoj borbi na život i smrt s dvojicom napadača. Za sedam minuta on je dobio više od 100 udaraca, a samo jednim hrabrim potezom uspeo je da spase život sebi i supruzi. Pogledajte snimak cele drame.
Jevrosimov je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici u Novom Sadu kada su njega i ženu napali I. P. iz Odžaka i N. Č. iz Novog Sada.
Boris je dobio prostrelnu ranu šake i nalazi se na Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine gde se lekari bore da mu sačuvaju prst.
Kako saznajemo iz izvora u policiji, Boris je sa ženom otišao oko 22 sata kod kumova na večeru u Kisačku ulicu i ispred ulaza spazio dva "sumnjiva lika" koji sede u parkiranom automobilu.
Kada se sa suprugom vraćao od kumova oko dva sata posle ponoći video je iste osobe kako sede u automobilu i bilo mu je sumnjivo da su se toliko dugo zadržali na istom mestu.
Nastavio je sa suprugom, a I.P. i N.Č. videvši da ih gleda su počeli da mu dovikuju: "Šta je bilo? Ima li nekih problema?" i izašli su iz kola i krenuli ka Borisu.
- Boris je odličan plicajac operativac u pravom smislu te reči. Odmah je pokazao službenu legitimaciju tim momcima, a dok je vadio dokument napadači su videli Borisov pištolj za pojasom. Tada su krenule najgrđe uvrede: "Šta hoćeš pandurčino? O, utoku imaš. 'Ajde p... pucaj ako smeš" i napali su Borisa – pričaju nam njegove kivne kolege.
Kažu da su Borisa i njegovu ženu koja mu je pritekla u pomoć spasili samo njegova veština i prisebnost čak i u takvoj situaciji.
- Počeli su da otimaju Borisu pištolj i da ga tuku. Kada se začuo pucanj Boris je smogao snage i uhvatio pištolj za cev te zaglavio čauru u njemu. Napadač je pokušavao da repetira pištolj ali nije uspeo jer očigledno nije znao da je na taj način zaglavljen okidač i to je Borisu i njegovoj ženi spaslo život – kažu nam Borisove kolege koje još ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo.
Kada su čuli pucnjavu komšije su alarmirale policiju koja je brzo izašla na lice mesta i uhapsila napadače, a Hitna pomoć je povređene Borisa i njegovu suprugu prevezla u Urgentni centar gde su im konstatovane teške telesne povrede.
Borisovoj supruzi konstatovan je prelom ruke i povreda stopala uz brojne modrice, a hrabrom policajcu je uz brojne podlive dijagnostikovana i prostrelna rana šake. Kako je utvrđeno, metak je pokidao tetive i ligamente šake, a Boris je zadržan na Klinici za ortopediju gde se lekari i dalje bore da mu sačuvaju prst.
Baš me interesuje nastavak ove priče. Ovo je strašno.
Posetite www.garaza.rs !
Verovatno je došao diša policije da ih poseti.
t
t
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kobna greska. U civilu u drustvu zene se ne mlati znackom. Kraljevina je na 45 sekundi od Kisacke, mogao je pozvati patrolu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nema sanse da mi stavi lisice, da me privodi ko da sam pajser... Decko je mogao da nastrada samo tako, da su bili naoruzani ili da su znali da barataju oruzjem brze bi se to zavrsilo. Doveo je svoju zenu u opasnost. Da je zvao konjicu do ovoga ne bi doslo. U normalnim zemljama pandur ne krece u akciju ako je brojcano nadjacan. Brz oporavak im zelim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni to sve sumnjivo. Da ga toliko dugo tuku a ne ubiju, za 7min su mogli svasta, ali im je izgleda bio cilj da mu polome kosti sto bi se reklo.
A zenu mi se cini da ne bi ni pipnuli da nije pomagala muzu( njoj svaka cast za hrabrost).
Mislim da je on i bio meta, tesko da nekog mlate toliko sto ih je pogledao.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
A zenu mi se cini da ne bi ni pipnuli da nije pomagala muzu( njoj svaka cast za hrabrost).
Mislim da je on i bio meta, tesko da nekog mlate toliko sto ih je pogledao.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo to je i meni palo na pamet.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Strasno... Zasto ne objave imena i slike tim pajserima, treba svi da ih vide da se zna ko su. A sto se tice situacije, napravio je gresku da im je prisao toliko blizu. Ako je vec hteo nesto da uradi, trebao je da se identifikuje sa nekih 3-4 metara, i da drzi odstojanje. I kad je video da su krenuli da divljaju imas vremena da se odmacinjes unazad i vadis pistolj. Uvek treba drzati 3-4 metara u ovakvim situacijama.
Ali opet, nekad jednostavno ispadne tako, koliko god neko bio obucen/spreman. Ovima najstrozu kaznu a njemu brz oporavak.
Ali opet, nekad jednostavno ispadne tako, koliko god neko bio obucen/spreman. Ovima najstrozu kaznu a njemu brz oporavak.
- dag81
- Kontakt:
To je moda danas da se stavljaju samo inicijali, pre je vazilo samo za maloletne. Sve bih ja to imenom i prezimenom i slikom, ako se vec pise.
Ovaj im je zasmetao nesto, ili su bili u poslu pa se potkacili. Ja ne mogu da poverujem da je bez razloga. Ok da su ga izudarali i otisli, ali imati ovakva 00da, to cista posla nisu i umesanost policije na neki nacin postoji.
Ovaj im je zasmetao nesto, ili su bili u poslu pa se potkacili. Ja ne mogu da poverujem da je bez razloga. Ok da su ga izudarali i otisli, ali imati ovakva 00da, to cista posla nisu i umesanost policije na neki nacin postoji.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@H4wkeye
Jeste prica o tvom kolegi, ali ne lozi se - vidis da je "mutna" prica od pocetka do kraja, sa sve zaglavljivanjem pistolja na kraju. Ma daaaj.
A i bljuc kad napise clanak - ko zna kako je to stvarno bilo, a sta su oni naskrabali.
Jeste prica o tvom kolegi, ali ne lozi se - vidis da je "mutna" prica od pocetka do kraja, sa sve zaglavljivanjem pistolja na kraju. Ma daaaj.
A i bljuc kad napise clanak - ko zna kako je to stvarno bilo, a sta su oni naskrabali.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Kontakt:
To je vrhujac price da je uspeo da zaglavi cauru u cev, ranjen i dok su ga tukli. Kao sto su i falsifikovali l.k. A. V.
Žandarmerija je kod nas nažalost postala sinonim za kriminalce sa značkom.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako se ne varam, ta pucnjava je bila istog dana kada i sacekusa na Podbari i samo je 021 nesto rekao o tome istog dana tj. sutradan ujutru. Posle toga dva dana nista i odjednom udarna vest sa video snimkom.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To sa pistoljem i caurom mi je prvo upalo u oci, nije mi jasno sta pisu uopste. Zaglavio je cauru u pistolj i time je zablokirao okidac, a? To nema nikakvog smisla. Ne znam kako je izveo sve to u datim okolnostima. Plus, gde ce da je zaglavi, u zatvarac da gurne nekim cudom to se odglavi lako.Delija napisao:@H4wkeye
Sta je stvarno bilo nemam pojma, ali da su ovi stoka jesu. Cudi me da nisu bezali kad stigla IJP.