Grčka
Re: Grčka
@Tex
To za put si u pravu. Jeste malo naporan.Trajekt izađe cca 30 evra, pa puta dva (jbg treba se i vratiti), tako da mi to nije neki trošak, a kao pauza lepo dođe. U proseku mi put do tamo traje nekih 11 sati (najviše naravno zavisi od graničnih prelaza).
Još uvek se dvoumim. Kada bih našao nešto na Sitoniji za cca 50 evra po danu (a da je čemu), dilema bi verovatno nestala.
To za put si u pravu. Jeste malo naporan.Trajekt izađe cca 30 evra, pa puta dva (jbg treba se i vratiti), tako da mi to nije neki trošak, a kao pauza lepo dođe. U proseku mi put do tamo traje nekih 11 sati (najviše naravno zavisi od graničnih prelaza).
Još uvek se dvoumim. Kada bih našao nešto na Sitoniji za cca 50 evra po danu (a da je čemu), dilema bi verovatno nestala.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Perfiko, ja sam upravo našao i rezervisao smeštaj za 30 evra dnevno, dve odrasle osobe + dvoje dece, početak jula, par kilometara od Sartija. Jako lep objekat, velika i lepa bašta, velika terasa, wireless Net, 350 m od najbliže plaže. Bez agencije. 
Tapatalk

Tapatalk
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ovo mi se svidja.somi-car napisao:preporucujem Anu Nikolic vlasnicu agencije koja je na Tasosu, sajt nikaana.gr
Sve mozete preko nje da zavrsite i tamo imate njenu pomocu u svemu.

Bili smo na Tasosu 2010.godine u Potosu. Smestaj je bio odlican isli smo preko Perle (veliko dvoriste sa kaminom,obezbedjen parking,sve ogradjeno -sigurno za malu decu a gazde zive u istom kompleksu i veoma su ljubazni) ali nije bio na samoj plazi (apartmani na plazi su bili skoro duplo skuplji ali nisu ih nudile nase agencije). Nama je to bitno jer posle dorucka krecemo u obilazak lokalnih plaza a po podne (kada se klinci naspavaju) kupamo se na plazi ispred apartmana.
Tasos je prelepo ostrvo i svakako ga preporucujem.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tacnije nikana.rs
NIsam koristio njene usluge (turisticka agencija i tako to), ali vec godinama radi dobar posao, koliko pratim po netu.
Stvarno se trudi i ima smestaja, a pre svega opisa, kojih je tesko naci po drugim mesima na internetu.
NIsam koristio njene usluge (turisticka agencija i tako to), ali vec godinama radi dobar posao, koliko pratim po netu.
Stvarno se trudi i ima smestaja, a pre svega opisa, kojih je tesko naci po drugim mesima na internetu.
@Saša
Na žalost taj mi termin ne odgovara, a kolika bi cena bila u drugoj polovini avgusta? Imaš li link? Može i na pp.
Na žalost taj mi termin ne odgovara, a kolika bi cena bila u drugoj polovini avgusta? Imaš li link? Može i na pp.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Mozes i sa .gr da pristupis sajtu. Generalno ona i jos 2 devojke su u agenciji i stvarno su odlicna pomoc i drustvo ako zelite da negde izadjete...vama sa malom decom je mozda najveca prednost sto moze u svakom trenutku da vam pruzi pomoc...pedja napisao:Tacnije nikana.rs
Ostrvo kao ostrvo je prelepo za onoga ko zna sta zeli...
Meni je zadnji put preseo trajekt jer je vetar duvao kao lud. Em sam mislio da cemo da se prevrnemo em sam stalno gledao kako neki automatik ide napred nazad i samo samo cekao da krene na moj auto i pokvari mi letovanje...
Zato kad ste vec kod Soluna, put do Keramotija je igra....nov glanc gde mozes komotno da picis 130-140

- pedja
- član 001
Mislio sam na dva A koja si napisao, a ne sr/gr
Vec godinama radi, a ume da bude korisno, pogotovo kada imate jos neku ponudu, osim one preko agencija, a da ne zelite da idete u potpuno nepoznato (osim onoga sto saznate na bookingu ili po forumima). Na sajtu ima korinih informacija, izbora smestaja, a nisam citao da je neko imao losa iskustva sa njom.

Vec godinama radi, a ume da bude korisno, pogotovo kada imate jos neku ponudu, osim one preko agencija, a da ne zelite da idete u potpuno nepoznato (osim onoga sto saznate na bookingu ili po forumima). Na sajtu ima korinih informacija, izbora smestaja, a nisam citao da je neko imao losa iskustva sa njom.
- pedja
- član 001
Kada smo kod Tasosa:
http://www.booking.com/hotel/gr/thassia ... en-gb.html
Od 01.08.-11.08. 2000€ za 4+2 osobe.
Od 01.-11.09. 2000€ za 6 odraslih (3 dvokrevetne)
Imate jacuzzi kadu , svoj bazen i WiFi. Sta's vise?
http://www.booking.com/hotel/gr/thassia ... en-gb.html
Od 01.08.-11.08. 2000€ za 4+2 osobe.
Od 01.-11.09. 2000€ za 6 odraslih (3 dvokrevetne)
Imate jacuzzi kadu , svoj bazen i WiFi. Sta's vise?

Ok, ubedio si me, ne idem na Thassos.somi-car napisao: Meni je zadnji put preseo trajekt jer je vetar duvao kao lud. Em sam mislio da cemo da se prevrnemo em sam stalno gledao kako neki automatik ide napred nazad i samo samo cekao da krene na moj auto i pokvari mi letovanje...

Vozio sam se trajektom jednom, Golfom, dok je bio jos mlad i vragolast TDI i dok su svi pitali koliko ima konja i kako ide taj "sa crvenim di"

Moj auto, pored na 10cm Bugarski autobus, guzva, uterivanje i isterivanje na juris, samo sam gledao da mi neko ne ogrebe auto ili nesto jos gore.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Na Tasosu je ekstra ako se nemaju prevelika ocekivanja za ludim zabavama i ultra urbanim sadrzajima,vise je za porodicni odmor u pravom smislu a ako ste avanturisticki raspolozeni moze se naci puno plazica na kojima nema ama bas nikoga(presli smo za 12 dana 350 +- km po ostrvu).
Ja sam bio na Golden-u i sticajem okolnosti kod neke nase koja se udala za grka,relativno novi apartmani(4,5 godina),njihov restorancic i u cenu uracunati suncobran sa 2 lezaljke i 2 klime po apartmanu.
Sitonija je takodje odlicna,na slican fazon Tasosa ali sa malo vise mesta za ozbiljnije ludovanje ali takodje sa nebrojeno puno plaza i plazica,taverni itd...
Bio 2011 i idem opet ove godine.
Ja sam bio na Golden-u i sticajem okolnosti kod neke nase koja se udala za grka,relativno novi apartmani(4,5 godina),njihov restorancic i u cenu uracunati suncobran sa 2 lezaljke i 2 klime po apartmanu.
Sitonija je takodje odlicna,na slican fazon Tasosa ali sa malo vise mesta za ozbiljnije ludovanje ali takodje sa nebrojeno puno plaza i plazica,taverni itd...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
rele napisao:Sitonija je takodje odlicna,na slican fazon Tasosa ali sa malo vise mesta za ozbiljnije ludovanje ali takodje sa nebrojeno puno plaza i plazica,taverni itd...

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.