Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Koji mix emocija: nasa fantasticna igra i poraz Spanije! De lux!!
Ne znam da li postoji ekipa i igraci individualno koji su mi toliko odbojni i antipaticni kao Spanci.
Nadam se da je ovo Francuzima bila najbolja partija, i da cemo u petak vece mi pobediti, verujem u to!
Svaka cast Saletu i igracima na pobedi!!!!
Ne znam da li postoji ekipa i igraci individualno koji su mi toliko odbojni i antipaticni kao Spanci.
Nadam se da je ovo Francuzima bila najbolja partija, i da cemo u petak vece mi pobediti, verujem u to!
Svaka cast Saletu i igracima na pobedi!!!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tesko.nidza napisao:Bolje mi da smo ih preslišali. Đorđević je priželjkivao Špance, ne Francuze.
Tapatalk Pro
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne mora to ništa da znači. Ja sam dve stvari primetio kod naše reprezentacije - u kvalifikacijama su očigledno taktizirali. Da li su svesno tempirali formu za završnicu, ili su jednostavno igrali sigurica za 4. mesto da bi im žreb ispao ovakav kakav je ispao, pojma nemam. Fakat su sami iskrojili sebi svoju sudbinu.
Sa druge strane Španci su zapalili grupu, ali posle kad je najvažnije, nisu se pokazali. Jednostavno ništa, jako slabo. Ubaciti 13 poena po četvrtini je stvarno tragično slaba realizacija. Izduvali su se kad nije trebalo.
Što se mene tiče, ja sam prezadovoljan. Dalje neka idu rasterećeno i neka urade šta urade. Izgledi za finale su realni, a neka Francuska bude favorit baš kao što je bio i Brazil juče. Neka se dobro zajebavaju, budu opušteni, od mene imaju aplauz zagarantovan u svakom slučaju. Kapa dole, Top4 na svetu.
Sa druge strane Španci su zapalili grupu, ali posle kad je najvažnije, nisu se pokazali. Jednostavno ništa, jako slabo. Ubaciti 13 poena po četvrtini je stvarno tragično slaba realizacija. Izduvali su se kad nije trebalo.
Što se mene tiče, ja sam prezadovoljan. Dalje neka idu rasterećeno i neka urade šta urade. Izgledi za finale su realni, a neka Francuska bude favorit baš kao što je bio i Brazil juče. Neka se dobro zajebavaju, budu opušteni, od mene imaju aplauz zagarantovan u svakom slučaju. Kapa dole, Top4 na svetu.
Ako bi spanci igrali onako kao sinoc, a mi isto onako kao protiv brazila, mislim da bi ih oduvali. Mada to je sve sbbkbb.
Videcemo sutra sta kazu francuzi. Imamo realnog izgleda da ih pobedimo. Mada mozda se ni oni nisu pokazali u grupi, kao mi, nego tempirali formu za kasnije
Videcemo sutra sta kazu francuzi. Imamo realnog izgleda da ih pobedimo. Mada mozda se ni oni nisu pokazali u grupi, kao mi, nego tempirali formu za kasnije

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad su igrali Ameri i Litvanci, zar nisu poceli pre 22h?
Po kladionicama smo mi favoriti, kvota na nase oko 1.7, na Francuze 2.2-2.3.
Ako bi rekli da je bilo dosta iznenadjenja na SP (Senegal vs Cro, Fra vs Spanija i sl), znaci da prolazimo dalje
Mislim da nasi treba da misle iskljucivo o Francuzima, da ne budu mislima u finalu. Posle dve potrebna im/nam je i treca jaka i dobra igra.
Imamo realne sanse za finale, Fra su ozbiljna ekipa, ali nisu bolji od nas.
Ocekujem da Krstic pokida!! Da, pokida! Dovoljno su ga stedeli, dovoljno se cuvao, red je da napuni sa oko 20p!!
Ajmo nasi, ne mogu da docekam!!!!
Po kladionicama smo mi favoriti, kvota na nase oko 1.7, na Francuze 2.2-2.3.
Ako bi rekli da je bilo dosta iznenadjenja na SP (Senegal vs Cro, Fra vs Spanija i sl), znaci da prolazimo dalje

Mislim da nasi treba da misle iskljucivo o Francuzima, da ne budu mislima u finalu. Posle dve potrebna im/nam je i treca jaka i dobra igra.
Imamo realne sanse za finale, Fra su ozbiljna ekipa, ali nisu bolji od nas.
Ocekujem da Krstic pokida!! Da, pokida! Dovoljno su ga stedeli, dovoljno se cuvao, red je da napuni sa oko 20p!!
Ajmo nasi, ne mogu da docekam!!!!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Francuzi su favoriti, ali možemo da ih pobedimo. Neće ništa tu biti iznenađenje, šta god da se desi.