Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Sport

Post od starac vujadin »

I Francuzi su u naletu, fizički su jači od nas, igraju još više timski nego mi, pobedili su Španiju i evropski su prvaci. Možemo da ih pobedimo, ali nema razloga da sebe smatramo favoritima, naprotiv. Hvala Bogu i da je Sale svestan toga.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

I jedni i drugi su u naletu. Biće dobra tekma nadam se (i našoj pobedi naravno).
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

starac vujadin napisao:I Francuzi su u naletu, fizički su jači od nas, igraju još više timski nego mi, pobedili su Španiju i evropski su prvaci. Možemo da ih pobedimo, ali nema razloga da sebe smatramo favoritima, naprotiv. Hvala Bogu i da je Sale svestan toga.

Sa boldovanim se ne bih slozio. Protiv Spanaca im je 80% akcija bilo individualno...

Sve u svemu, ako mi odigramo timski i raznovrsno, sa dobrom odbranom, kao u prethodne dve tekme, imamo realne sanse za finale.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Mislim da su Spanci odigrali najgore sto su mogli protiv Francuske. Sada da igraju jos 100x ne mogu onako lose odigrati. Pogledajte im samo sut za 3 poena, pa ja da sam sutirao toliko vise bih puta pogodio, slabo tu ima uticaja francuska odbrana koja se sad velica i sl, Spanci su bili pijani i to je to. Uzasna utakmica az gledanje, prava antikosarka, pobedio je manje los.
E sada, iznenadjen sam jako da smo mi favoriti po kladionicama, ali ako se nasi ne uplase, razbicemo Francuze, bojim se samo da se uplase, jako se bojim :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Utakmica Spanija - Francuska i nije nesto previse atraktivna bila. Da li su francuzi zaustavili spance, ili su spanci sami sebe zaustavili, jer su u glavama mislili kako ce igrati u finali protiv usa, to ne znamo, ali je vrlo verovatno.

Nadam se da nece biti takva utakmica i sa nama. Mislim da nam takva igra ne odgovara. Pre svega se nadam da ce manje skakati protiv nas.

ps: zar mi jedini imamo "pravu" reprezentaciju, bez naturalizovanih amerikanaca?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ako nista drugo treba da izbacimo Francuze zbog najruznijih dresova koje imaju, nema smisla da u finalu igra ekipa u takvoj opremi...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ne pratim košarku jer mi je devojka košarkašica pa joj teram kontru :D Šalim se, gledaću večeras utakmicu s društvom, nego ima li negde podatak što najbolji Ameri ne igraju?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Jer ih boli dupe :)
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

nikaragva napisao:ps: zar mi jedini imamo "pravu" reprezentaciju, bez naturalizovanih amerikanaca?
Od evropskih mi i Litvanija...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Jesu li oni jos uvek izuzeti od doping kontrole na ovakvim takmicenjima?
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Nisu nikad ni bili izuzeti od antidoping kontrole
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Bila je neka prica, ne secam se sad jel to Sidnej ili negde drugde, kada su bili izuzeti ...
Bilo je i u novinama, bilo je i od nekih sportista insajderske informacije ...
Ne secam se bas detalja, davno je bilo.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Bilo je valjda na olimpijadama, mislim da je fora da su izdejstvali da je za njih zaduzena njihova nacionalna andtidoping agencija a ne olimpijska komisija kao za sve ostale... Ne znam kako je sada, svakako je veliki skandal u pitanju bez zalazenja u to da li njihova agencija radi posao kako treba ili ne.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

DukeNS napisao:
starac vujadin napisao:I Francuzi su u naletu, fizički su jači od nas, igraju još više timski nego mi, pobedili su Španiju i evropski su prvaci. Možemo da ih pobedimo, ali nema razloga da sebe smatramo favoritima, naprotiv. Hvala Bogu i da je Sale svestan toga.

Sa boldovanim se ne bih slozio. Protiv Spanaca im je 80% akcija bilo individualno...

Sve u svemu, ako mi odigramo timski i raznovrsno, sa dobrom odbranom, kao u prethodne dve tekme, imamo realne sanse za finale.
Jel si merio tih 80%? Imaju dva odlična mlada pleja koji odlično igraju u duetu, imaju sjajnu unutrašnju igru gde krila i centri proigravaju jedni druge. Imaju raznovrsniju igru od nas. Kod nas raznovrsnost zavisi od Tea. Malo brkate lepu košarku sa raznovrsnom košarkom. Mi igramo lepše, ali ne raznovrsnije, pogotovu ne u odbrani. Igramo samo "čoveka" i ništa drugo u odbrani, igramo za "koš više", dok Francuzi mogu da igraju i za "koš više" i da igraju "basket control" kao sa Špancima. Da budemo iskreni, kao što Špancima ništa nije išlo, tako je nas kenjao šut u dve utakmice...u drugoj su nam pomogli Brazilci svojim raspadom sistema.
nego ima li negde podatak što najbolji Ameri ne igraju?
Zato što je Amerima Olimpijada najbitnija.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa lupetali mi Srbi, nama je to u krvi. Pogotovo što je bio rat s Amerikancima pre toga.

Amerikanci imaju daleko najstrožiju anti doping agenciju. Ubedljivo najviše svojih sportista su oni oborili. Sve atletske zvezde, bicikliste itd. Oni su Armstronga srušili, svetska agencija ga je bila ostavila na miru.

E sad, Američka anti doping agencija nema dozvolu da testira NBA, NFL i ne znam koje još igrače dok igraju SVOJU LIGU, tada su kao prepušteni da ih organizatori iz te lige testiraju. Palo je u poslednjih 10 godina 8 NBA igrača i ne znam koliko ostalih, na koji način nije ni bitno.

Ipak, čim dođu da igraju za reprezentaciju, postaju isti kao i ti atletičari i svi živi ih testiraju. Možda zato ovi NBA igrači bolji neće da idu na međunarodne utakmice, jer imaju dogovor s NBA da ih ne testiraju kući, a ovde moraju da budu testirani.

Ovo su sve zvanični podaci, a istu priču mi je pričao i Vlade Divac kad smo bili kod njega kući.

Dakle, šta se radi u NBA je diskutabilno (ali opet je i tamo svima isto), ali naši ili bilio koji tim na ovom svetskom ne igra protiv dopingovanih Amera, budite sigurni u to.
Odgovori