Ratna tehnika
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Ratna tehnika
Po prvim informacijama Pentagon ne moze da potvrdi da je su-24 ulazio u turski vap...opet kazem zajebali su se turci i to debelo..
I meni tako izgleda. SU verovatno nije reagovao jer nije leteo iznad Turske. Zeznuto.
Prema ruskim izvorima, izgleda da su se Turci ozbiljno angažovali da vrate pilote, ili tela pilota. Navodno su čak možda i živi.
Tapatalk
Prema ruskim izvorima, izgleda da su se Turci ozbiljno angažovali da vrate pilote, ili tela pilota. Navodno su čak možda i živi.
Tapatalk
Negde sam pročitao da se urađaji za radio-elektronsku borbu ne koriste zbog tog dogovora?
-
Po fotografijama oba pilota su mrtva, ubijeni na zemlji..
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sve mislim da ce biti da se je prasina digla i to ce potrajati par dana a posle kada se slegne bice kao i pre.

To sam i ja video, ali videh i ovo drugo. Čekamo da se slegne.
Blic je objavio i da je spasilački helikopter oboren raketom TOW. Protivtenkovskom, ali moguće je. Navodi se ručno i vizuelno. Može da skine heliš.
Tapatalk
Blic je objavio i da je spasilački helikopter oboren raketom TOW. Protivtenkovskom, ali moguće je. Navodi se ručno i vizuelno. Može da skine heliš.
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne može da reaguje ako je opremljen s vazduh-zemlja raketama. Sad će morati da dobiju pratnju kada budu išli u akciju.nidza napisao:I meni tako izgleda. SU verovatno nije reagovao jer nije leteo iznad Turske. Zeznuto.
Tapatalk
Mora biti ruskog odgovora, naravno ne odmah.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Realno. Rusi i kada su planirali da udju u vazdusnu kampanju u Siriji sigurno su racunali i na potencijalne gubitke, jer da se razumemo dole je ipak rat.

Neće im Rusi ostati dužni. Pitanje je samo šta će da im skuvaju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Poslaće Erdoganu baklave s polonijumom.
Pre će njegovog sina da uklone, on je glavni profiter u poslu sa naftom.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A mogu npr. da podrže Kurde 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
nidza napisao:2 su pala na našu teritoriju i potvrđena su.
Ostalih 164 koje smo po raznim Drecunima i Lažanskima obrili popadali su širom sveta i po okolnim planetama.

Edit: Uletelo još poruka a tt nije apdejtovao. Sređen quote
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 24 Nov 2015, 19:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
Širim haos!
-
Nidzo helikopter je pogodjen sa tow na zemlji ima i snimak ali za sada niko nista ne potvrdjuje...nemam neta na kompu pa ne mogu da okacim snimak