Ne brže od života!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!

Na celu vest, zeznuh slučajno, sad ću izmenim...
Ceo članak je bizaran, al ako jeste bilo tako, što privedoše čoveka...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mislim da je to standardna procedura. Kada utvrde sve sta i kako, pustice ga. To je policijsko zadrzavanje.
Ne postoji standardna proceura. Zadržavanje se određuje pod istim uslovima kao i pritvor i to samo protiv osumnjičenog.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto onda zatvorise coveka? Mozda znaju nesto sto novine ne znaju. 

Možda ili im je lakše da idu linijom manjeg otpora. Lako će da ga puste.
- Grujic
- Moderator
O tome i diskutujemo
S tim što je B92 malo pojasnio, doduše ne znamo da li je zvanično ili samoinicijativno, ali tumačenje je izgleda da je vozač trebao da shvati da ablendovanje znači da je čovek legao na put.

S tim što je B92 malo pojasnio, doduše ne znamo da li je zvanično ili samoinicijativno, ali tumačenje je izgleda da je vozač trebao da shvati da ablendovanje znači da je čovek legao na put.
I sad će da robija čoveka koji je pokušao da se ubije prvo nožem, zatim iskakanjem iz auta, a na kraju se bacio pod auto?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pardon, nisam otvorio link, mislio sama da je opet Milićev ili kako već a što se konkretnog slučaja tiče, biće da je opet senzacionalistički napisan tekst jer stvarno nema smisla sve ovo što je napisano počevši od blicanja pa do neprilagođene brzine i zaustavljanja vozila od tonu i po za 15m bez tragova kočenja.
Ustvari, ovaj što je blicao, ako je stajao pored ludog dede, više je odmogao nego pomogao.
Kako god, najeba čovek ni kriv ni dužan
Ustvari, ovaj što je blicao, ako je stajao pored ludog dede, više je odmogao nego pomogao.
Kako god, najeba čovek ni kriv ni dužan
- Grujic
- Moderator
Bukvalno, pored savesti sam pritvor i cela procedura dodatno otežava sve i da bude oslobođen.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Ne brže od života!
Mora narodu da se skrene pažnja sa toga što je policajac upucan u glavu u sred Srbije.trojanac napisao:Htedoh ja da napišem što i Paja pa sam preskočio. Specijalci ga privode kao da je ne znam ko u pitanju.
Tapatalk with Desire 500
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Jebes ti drzavu gde covek kada ti se baci pod auto ili legne na asfalt a ima ljudi koji mogu da posvedoce ti odgovaras kao da si vozio kao manijak i da si pregazio nekoga na pesackom...valjda je sudija tu da kod takvih slucajeva zaobidje zakon i oslobodi coveka krivice..
Meni čoveka da se baci pod auto, ako bih uspeo da ga izbegnem, vratio bih se posle i ubio ga od batina.