Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Da koči onda bi zaostao za kamerom. Ima onih nenormalnih razbušenih VR6 motora sa dve turbine i 500+ konja...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Moze i to da bude, ma da mi je sumnjivo to ubezanje kamere. A i kamera moze da koci 

Brzine idu u H-a !!!

@1:49,
http://www.youtube.com/watch?v=AxfMhnnEI-Q
Samo mi nije jasno kako mozes da odvalis da je podigao rucnu?
http://www.youtube.com/watch?v=AxfMhnnEI-Q
Samo mi nije jasno kako mozes da odvalis da je podigao rucnu?

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@Dusane
Izvini sto sam ti dirao svetinju i sveti gral... Oprostite gospodine, nece se ponoviti!
Ipak je to golf 2
Izvini sto sam ti dirao svetinju i sveti gral... Oprostite gospodine, nece se ponoviti!

Ipak je to golf 2
Brzine idu u H-a !!!

Malopre me na autoputu pretekao jedan cunirani Golf 2 sa nekim smesnim malim felnama...kako ono smesno prdi 
Bilo bi me sramota da se i vozim u onom i kao putnik...Jugo je limuzinicna za njega.

Bilo bi me sramota da se i vozim u onom i kao putnik...Jugo je limuzinicna za njega.
Znas kako kaze Juice :
to je ubica kada napravi Svaba
i posle dva'es godina svaka masina mu je slaba
to je ubica kada napravi Svaba
i posle dva'es godina svaka masina mu je slaba
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Za rucnu sam te pitao, jer da je podigao ko zna koliko bi se puta okrenuo i rucna zakljucava samo zadnje tockove.Day Walker napisao:@Dusane
Izvini sto sam ti dirao svetinju i sveti gral... Oprostite gospodine, nece se ponoviti!![]()
Ipak je to golf 2

A postovao sam samo jer mi je zanimljivo pri kojoj brzini potpisuje, ne zato sto je golf. I nema potrebe da se izvinjavas pa cak i kada je nj. v. u pitanju.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nevreme@BLICTheWickerMan napisao:Ne znam kako se vidi, Mladenovac,izgleda da je do sad padao grad, GOMILE leda po putu i okolo,polplave na putu....
http://www.youtube.com/watch?v=yR4zBRnjq1I
Nisma ljubitel ovog znaka, al da je zver zverje.
Nisma ljubitel ovog znaka, al da je zver zverje.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Dusan napisao:Za rucnu sam te pitao, jer da je podigao ko zna koliko bi se puta okrenuo i rucna zakljucava samo zadnje tockove.Day Walker napisao:@Dusane
Izvini sto sam ti dirao svetinju i sveti gral... Oprostite gospodine, nece se ponoviti!![]()
Ipak je to golf 2![]()
A postovao sam samo jer mi je zanimljivo pri kojoj brzini potpisuje, ne zato sto je golf. I nema potrebe da se izvinjavas pa cak i kada je nj. v. u pitanju.![]()
A što bi se okrenuo?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam gde bi ovo mogao da postavim, pa evo ovde.

Cini mi se da se nalaze u Smederevu.

Cini mi se da se nalaze u Smederevu.
A sto ti ne bi nama demonstrirao povlacenje rucne na 80+ kmh na svom autu npr?Neskica napisao:A što bi se okrenuo?
Malo drifta nije na odmet.