Beograd
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Beograd
Prvo podjarmiš medije, a onda radiš šta hoćeš.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kako nije provereno, gledao sam Vesicevu izjavu povodom toga. Onaj njegov bahati, bezobrazni nastup - Jeste, skupo je, kupujemo i kupovacemo svake godine.Darko napisao:Ne znam da li je provereno.
Novinarka: A zbog cega?
-Zato sto se dugo nije ulagalo i sad to moramo da obnovimo.
A obnavljaju tako sto sve od prethodne godine bace i onda kupe novo po jos vecoj ceni.
..i treba nas...
Sent from my 3310
Sent from my 3310
Samo nek' jašu. Narod se za to borio i izborio.
I posle kazu Beograd siguran grad.
Što da nije, većina populacije ne ide tamo
Svi znamo da ovo može lako i brzo da se reši-naravno da neće jer su interesi u pitanju. Ove pavijane je neko poslao tamo. Lako se može utvrditi ko.
Nije BG bezbedan, ali s obzirom na veličinu(2 miliona za SRB nije malo) ništa manje bezbedan od ostalih "metropola"

Svi znamo da ovo može lako i brzo da se reši-naravno da neće jer su interesi u pitanju. Ove pavijane je neko poslao tamo. Lako se može utvrditi ko.
Nije BG bezbedan, ali s obzirom na veličinu(2 miliona za SRB nije malo) ništa manje bezbedan od ostalih "metropola"
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ma ja sam sarkastican, u stilu blic komentara. Pa normalno je da ce da ti rascopaju glavu kad ides u leglo kretena. Zna se ko to drzi, prvo kao zimski free, posle kao tilt na koji je takodje svojevremeno bacena bomba. Sad, neko je nekome uzeo igracku.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tamo ide i dosta turista domacih i stranih. Oni nemaju pojma ko to drzi i ko tamo sedi. Svidi im se lokal (a svi su lepi) i samo sednu da popiju ili pojedu nesto..
Ovaj lokal je gore na parkingu i vide mu se samo vrata kao od nekog skladišta, nije dole među tim lepim.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sto ne znaci da ne mogu da upadnu u neki od drugih lokala.
Secam se i slucaja u ns gde su vlasniku lokala zapalili auto jer je iskulirao te neke tipove koji su nudili usluge obezbedjenja.
Secam se i slucaja u ns gde su vlasniku lokala zapalili auto jer je iskulirao te neke tipove koji su nudili usluge obezbedjenja.
To nema racunicu, kaficima i restoranima ne treba obezbedjenje u tom smislu.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
A zašto im je toliko bitno da obebeđuju neki lokal. To je posao za 3,4 čoveka maksimalno i to uglavnom vikednom, dnevnica nije veća od 50e.
Znaš i sam šta se valja po klubovima i kako to sve funkcioniše.
Dole su restorani, to se ne radi tu.
Dole su restorani, to se ne radi tu.