Grčka
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Re: Grčka
Mi smo za ovu godinu, za 25. jun - 7. jul rezervisali smeštaj u Anthemida rooms, http://www.anthemida.gr, sa još dve porodice prijatelja u isto vreme. Smeštaj je oko 150 m kada se sa glavnog puta od Sartija skrene desno za Sykia-u.
Na Sitoniji smo već bili dva puta, znamo šta da očekujemo, a ova pozicija mi deluje sasvim OK za Sitoniju.
U svakom slučaju volimo vožnju na letovanju, tako da ćemo opet komplet da je obiđemo.
Na Sitoniji smo već bili dva puta, znamo šta da očekujemo, a ova pozicija mi deluje sasvim OK za Sitoniju.
U svakom slučaju volimo vožnju na letovanju, tako da ćemo opet komplet da je obiđemo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Savršena za malu decu. Tri poslednje godine za redom smo išli tamo. Ogromna, par kilometara duga i vrlo široka peščana plaža, plitka voda preko sto metara u pučinu, samim tim i topla voda... Sitan pesak na dnu... Nema prirodnog hlada nigde. Sam levi kraj je ušuškan od vetra i ima lep beach bar. Odrasli se verovatno neće oduševiti zbog plitke vode. Obavezno jedan do dva dana bude velikih talasa. Prve godine nam je to smetalo, ali sada kako deca rastu - sve više uživamo u takvim danima.Ogi napisao:Sale, kakva je plaza u Paralia Sikias, nesto mi sa slika ne deluje nesto... nekako je neuredjena, citao sam da je kao i prljava na nekom delu ?

Pogled sa suprotnog (desnog) kraja...

Dan velikih talasa...

Evo i pomenutog beach bara na levom kraju kod koga smo najviše vremena provodili (dve prošlogodišnje fotke)

Ja sam prosle godine bio na sitoniji,i to na bum 15-og avgusta,znam da sam upecao neki grcki praznik.A grci ga spojili fazon cetvrtak,petak,subota,nedelja.I pravac van soluna,znaci jedva nadjoh mesta u sartiju i to na 3 dana.Bilo fino nista posebno,i posle slucajno na netu nadjem jednu kucu na samoj obali lagonisi plaze,ali bukvalno jedna jedina kuca na plazi,pored te kuce je plaza sa lezaljkama koje se placaju,ali ova kuca ima ispred svoje kuce za svoje goste free lezaljke,stolice suncobrane,pedalino,kajak i slicne zezancije,za divno cudo mesta je bilo samo u jednoj sobi od 78m2 posto su neki otkazali.Rezervisem ja to odma preko telefona i kazem eto me iz sartija za 40 min kod vas
odusevio sam sam plazom i morem,tako da ove godine opet tamo.Mesto je Kalamaras
Lagonisi beach appartments.
https://www.youtube.com/watch?v=SU218JEYT68

Lagonisi beach appartments.
https://www.youtube.com/watch?v=SU218JEYT68
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
To im je državni praznik (15. avgust)
Super ovo izgleda!
Super ovo izgleda!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Treba mi info sto pre jer me ceka do sutra uvece da javim za jedan smestaj, radi se o Potosu, prosle godine sam samo prosao magistralom i bila je prilicna guzva, smestaj je super ali je problem sto nema parking. Nalazi se bas negde blizu plaze, u centru. Citam komentare ljudi i kao nalazili su mesto. Nekako mi je to nesigurno, 200m od smestaja i pitanje je da li cu ga pronaci. Kakva je situacija u Potosu po pitanju parkinga u spicu sezone ?
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Na ulazu i izlazu iz Potosa imas dva veeelika besplatna parkinga.
Ja sam bio u dvoristu smestaja na sredini glavnog šetališta ali sam često nam tom parkingu na ulazu Potosa (kad dolazis iz Limenarije) ostavljao corsu. Špic 20.7-5.8
Ja sam bio u dvoristu smestaja na sredini glavnog šetališta ali sam često nam tom parkingu na ulazu Potosa (kad dolazis iz Limenarije) ostavljao corsu. Špic 20.7-5.8
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Ja sam šetao Potosom uveče prošle godine, u onoj ulici od Pefkarija ka centru uvek je neko zaglavljen, čekaju se da se mimoiđu, mile par metara u minutu itd. Treba pola sata za 200 metara u periodu 19-23h. Za ostalo ne znam.
Edit: period je prva polovina avgusta.
Edit: period je prva polovina avgusta.
Mislim da neće biti problema u tranzitu...